SundhedPræparater

I nogle tilfælde er den effektive "Bronhikum" - hoste sirup?

Når gør ondt udmattende tør hoste, en masse ting pereprobuesh at lindre deres tilstand, og hvis barnet er stadig syg, meget mere.

Der er et stof "Bronhikum" -sirop hoste plantebaseret, som netop bruges til behandling af forkølelse, herunder infektionssygdomme, ledsaget af hoste med anstrengt opspyt, og det er meget ofte anbefales til farmaceuter på apotekerne, når der henvises til ham for at få råd at det er bedre at købe i denne situation.

Eksternt sirup "Bronhikum" er en rødbrun klar opløsning med en svag lugt af honning. Emballering - 100 ml flaske.

Bronhikum, som det kan ses allerede fra navnet, er designet til at håndtere bronkitis, øvre luftveje, kighoste. Den aktive bestanddel af lægemidlet "Bronhikum hostesaft" er en plante ekstrakt af timian, taget i flydende form, som har sovoystvom afbøde tør hoste.

Også, "Bronhikum" produceres i form af pastiller og eliksir, dog pastiller ikke vist børn under 6 år, og er effektive de er kun ved begyndelsen af sygdommen, eliksir bekæmper også våd hoste, og "Bronhikum" hostesaft og slim flydende, og takket være støttekomponenterne indgår i dets sammensætning, samtidig blødgør tør hoste.

Desuden dette stof er en bronchodilator, har slimløsende handling, den har også en udtalt anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber.

Som for dosering og indgivelse af lægemidlet i form af sirup, derefter til voksne og unge, der har nået 12 år, er det 2 teskefulde, der skal tages efter måltider 3 gange om dagen.

Børn i alderen 6 til 12 år opnåelse af 1 teskefuld og 3 gange om dagen, alderen 2 til 6 år - nok til at modtage to gange sirup 1 tsk.

Baby fra 1 til 2 år, er doseringen reduceres til halvdelen af en teskefuld 3 gange om dagen, og de helt unge - fra seks måneder til et år - den dosis kan vælge en læge, på trods af at stoffet er ofte tilgængelige uden recept, og instruktionerne optagelse standarder.

Spædbørn under 6 måneder tage stoffet er kontraindiceret.

Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er 10 dage, men modtagelse varighed bestemmes af sygdommens stadium og det terapeutiske behov. Især er det ikke anbefales at tage "Bronhikum hostesaft" under graviditet uden at konsultere din læge, samt under amning.

Til trods for at denne plantestof som helst lægemiddel, "Bromhikum" nogle patienter kan forårsage en allergisk reaktion, der manifesterer sig som urticaria, ødem, hududslæt, og det er kontraindiceret hos personer med medfødt fructoseintolerans og andre komponenter lægemidlet.

Kontraindikationer er alvorlig kronisk hjerteinsufficiens og alvorlig dysfunktion af organer, såsom nyrerne og leveren.

Det skal også bemærkes, at produktet indeholder i sin sammensætning af ethylalkohol, derudover det skal tages med forsigtighed for mennesker med diabetes.

Der er også en nuance, som bør overvejes. Under modtagelse "Bronhikum hostesaft" bør opgive brugen af andre hostestillende, som kan nedsætte dannelsen af slim, hvilket komplicerer processen med opspyt.

Denne sirup skyldes bl.a. dens overkommelig pris, har en hel del af popularitet, men uanset hvor positiv "Bronhikum hostesaft" anmeldelser havde ikke, før brug omhyggeligt læse instruktionerne for kontraindikationer og bivirkninger, som ikke kan vide apotek. Og med udviklingen af det børsnoterede eller andre mistænkelige hændelser eller reaktioner på den del af din krop, du har brug for straks at ophæve narkotika og til at søge yderligere rådgivning fra din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.