SundhedPræparater

Drops 'Bobotik' om narkotika anmeldelser

Problemet med kolik hos nyfødte står over for en lang række unge forældre. Sommetider baby græder så hårdt, at revner i moderen. Gider gasser begynder pludseligt, som pludselig stopper de, barnet græder (nogle gange op til 2 timer), og så pludselig falder til ro og falder i søvn, som om intet var hændt.

Selvfølgelig massere maven og varm ble hjælper, men ikke altid. Hvis barnet er tilbøjelig til udseendet af kolik, er det bedre at tænke på de særlige midler, der er bestemt til at reducere mængden af gas i tarmene. I dag er der mange: te "Plantex" dråber "Espumizan", "Bebinos" og "Bobotik" gennemgår alle de midler, du kan søge de fora for unge mødre.

Funktionsprincippet i forskellige præparater. Nogle af dem omfatter fennikel, som har carminative handling. Sådanne midler omfatter narkotika "Bebinos" og "Plantex - te." De andre indeholder i deres sammensætning simethicon, som forhindrer ophobning af gas i tarmen og ødelægger de eksisterende luftbobler. Denne gruppe omfatter drop "Espumizan" og "Bobotik", anmeldelser af de nyeste og vi vil overveje.

Beskrivelse af fremstillingen

Lægemidlet er tilgængeligt i form af små dråber, så det er let at dosere, er det en uigennemsigtig væske med en behagelig frugtsmag. Det stof "Bobotik" søde, men indeholder ikke sukker. Adskillelse af hætteglasset får lov at sedimentere og væsken inden anvendelse så det skal ryste.

Den aktive ingrediens simethicon, fra mavetarmkanalen ikke absorberes ved at udfylde sin mission, er det uddrives med fæces. Bivirkninger det ikke, det påvirker ikke den flora og peristaltikken. Også nogen skadelig virkning på tarmens saft og aktivitet af fordøjelsesenzymer.

Hvordan og hvornår man skal tage stoffet?

Betyder "Bobotik" Baby kan bruges med 28 dage af livet. På et tidspunkt lige nok 8 dråber, han accepterede 4 gange om dagen. Denne dosering fastholdes op til 2 år. Efter at tilladte modtagelse 14 dråber af lægemidlet, og 6 år kan drikke 20 dråber, såvel som voksne.

Smag gør det muligt at sætte medicin på brystvorten eller drikke, at fortynde den kogt vand.

Dråber "Bobotik" ikke blot at behandle kolik hos nyfødte, men også anvendes til voksne kendte til tarm kontrast undersøgelser for at reducere gasdannelse i fordøjelseskanalen.

Bivirkninger af narkotika

Den negative effekt af dråber på organer fordøjelse og generelle sundhed er blevet identificeret.

Skyldes, at lægemidlet ikke absorberes fra tarmen, kan en overdosis af det ikke være. Men som for ethvert lægemiddel i køretøjet "Bobotik" kan være allergiske.

Den medicin under graviditet og amning er tilladt i tilfælde af en nødsituation.

Du kan ikke drikke lægemiddel til obstruktion, og tarmobstruktion. Hvis du har allergi bør ophøre.

Midler "Bobotik" anmeldelser

Generelt disse dråber har en positiv respons. Forældre nyder ikke kun den bekvemmelighed og smag dråberne, men også rimelig pris, fordi den ene flaske er nok for lang tid og finansielle omkostninger er betydeligt lavere end for andre lægemidler med det samme aktive stof.

Betyder "Bobotik" helt søde, men indeholder ikke sukker, kan det være sikkert at tage folk med diabetes.

Men der er omkring et præparat "Bobotik" negativ feedback. For eksempel det faktum, at han ophører med blot at hjælpe med tiden. Faktisk sker det, så efter forsvinden af symptomer på kolik bør stoppe med at tage stoffet.

Selvfølgelig er alle børn er unikke, så kolik hos spædbørn (behandling og forebyggelse) kræver også en forsigtig tilgang. Efter at have prøvet flere forskellige midler, du kan finde den bedst egnede, så bør du kigge efter, og omhyggeligt observere barnet, hans humør er sikker på at forbedre, når korrekt valgte køretøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.