HjemlighedHavearbejde

Tomat Budenovka - en favorit blandt gartnere

Denne storslåede sort med gennemsnitlig modning har regelmæssig følgende blandt amatør gartnere. Ja, selv i ikke meget vellykket sæson tomat Budenovka giver konsekvent høje udbytter af store og usædvanligt velsmagende frugtsalat destination. Sorter dette på ingen måde ny. Det er dog ikke værre end mode i dag over storfrugtede sorter. Dens succes skyldes i høj grad sin fordringsløs at pleje og modstandsdygtighed over for sygdomme, først og fremmest, at kartoffelskimmel.

De mange forskellige tomat Budenovka vedrører udvælgelsen GISOK - Det nationale institut for Landbrugs vegetabilske afgrøder. Han henviser til ubestemte sorter, der er, har en høj ubegrænset vækst. Specielt bemærkelsesværdig er ved at blive i drivhuse, hvor det ofte når en højde på mere end halvanden meter. I forbindelse med denne funktion i tomat Budenovka kræver obligatorisk binding. Spidsen skal klemme, for at forhindre overdreven vækst.

Variety er beregnet til drivhuse, film krisecentre, samt til åbent terræn. Men i det åbne land er det med held kan dyrkes kun i de sydlige regioner. Når der dyrkes i åbent terræn bush er omkring 70 cm i højden, men det skal stadig være bundet til en støtte. Når dannelsen af busken tomat Budenovka anbefale at starte op i en stilk. Men med god pleje og fodring i løbet af sæsonen, han giver en stor frugt , og når det er dannet af to stilk.

Plantning kimplanter afholdt i begyndelsen af marts, lander i uopvarmede drivhuse - i maj eller begyndelsen af juni, de tillader klima funktioner. Frøplanter på tidspunktet for landingen skal være fyldt 60 år til 65 dage. I betragtning af, at planter er meget grøn og høj, kan plantes mere end 3 planter pr kvadratmeter. Landingen kan udføres i to rækker, placere buskene i et skakternet mønster.

Når voksende tomater Budenovka kræver ikke overdreven kraft eller eventuelle særlige metoder til pleje. Efter plantning, bør buskene straks binde. I de første to uger, skal de vandes to gange om ugen. Når de slår rod i den nye placering, reducere vanding til en gang hver 2. uge. Samtidig skal de være rigeligt. Vand til vanding skal være varm. Tomat Budenovka formet til en (to) af stammen. Alle andre suckers bør fjernes regelmæssigt. For bedre tilpasning efter plantning, kan planterne behandles Appin.

Fodring udføres mindst tre gange pr sæson komplet mineralsk gødning. Anbefales til gødskning og gødskning "Aelita".

Frugt Budenovka stor og meget velsmagende. De når en vægt på 400-500 gram, og nogle kan være mere. Med en bøsning fjernes til 7 kg frugt. Frugtsætning sker i et gennemsnit på 108-110 dage efter, at frøene er blevet sået. Frugter af rose-blodrød farve, har en hjerteformet formular. De er modstandsdygtige over for revnedannelse. I områder med et køligt klima, kan de holde på modning. I dette tilfælde kan du få friske tomater frem til midten af oktober.

Frugterne kan bruges frisk og til madlavning tomatpuré og saft. De er kødfulde og saftigt, sød smag. Høj grad takket være den fremragende smag og er populær tomat Budenovka. Anmeldelser om det normalt kun positiv. Hvis der er fejl i sin dyrkning, er de mere tilbøjelige til at være forbundet med fejlene i landbrugsteknologi eller ekstremt dårlige vejrforhold.

Friske tomater er særdeles nyttige. De er rige på mineraler, herunder magnesium, kalium og jern. Hvis deres spiseforstyrrelser normaliserer maven og tarmene, sænker kolesterol og normalt blodtryk. Med dette i tankerne, bør det have på dit websted storfrugtede sorter af tomater salat destination. Sæt på Budenovka. Du vil sætte pris på denne vidunderlige sort. Hav en god høst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.