Mad og drikkevarerOpskrifter

Omelet med grøntsager - madlavning opskrift med et foto

Enhver værtinde dagligt konfronteret med det samme problem: hvordan man fodre husstanden? Der er mange interessante og lækre retter, men deres forberedelse tager normalt lang tid. Godt at have en unik opskrift, der vil gøre det muligt for bestanden i løbet af få minutter til at lave mad, hvad er sikker på at behage alle. En sådan indstilling "i hast" egentlig er. Dette er - en omelet med grøntsager.

duftende glæde

Æggekage opfundet af den franske. I første omgang var det en parabol pisket æg masse, dyb stegt i en gryde i smør. Blandingen må ikke indeholde fremmede stoffer såsom mælk, mel eller vand. Desuden blev det besluttet at piskeris i hånden. Gennem årene denne opskrift har undergået mange ændringer, og der var en hel ny skål - røræg med grøntsager. I dag er snesevis af kendte måder forberedelse. Man kan se en af dem, der snarere ligner en kasserolle, da den indeholder følgende produkter: 4 æg, tre små kartofler, ½ løg og halvdelen pod peber og lidt peber, 2 spsk fløde og salt. urter kan om ønsket anvendes. For eksempel tager en masse spinat.

Klargøring en omelet med grøntsager på følgende måde:

 1. Kog kartoflerne. Så skal det renses og skæres i skiver, eller skiver.
 2. Den papirmasse peber skåret i stykker og pillede løg - semirings. Derefter forberedt fødevarer i gryden og bare steges i vegetabilsk olie.
 3. I tilfælde af spinat den skal hakke, føje til kogende blanding, og sætte derude et par minutter.
 4. På en anden pande hæld lidt olie. Efter at sætte kartoflerne på det, og oven sted de stegte grøntsager.
 5. Æg piskeris brønd ved anvendelse af en blander, de øvrige bestanddele tilsættes, og hæld blandingen af produkter opnået.

Bare et par minutter en lækker omelet med grøntsager klar.

monastiske opskrifter

Appetitvækkende fad af æg kan fremstilles ikke kun i gryden. Suzdal munke bruges til denne ovn. Og i dag deres oprindelige opskrift kan fremstilles på samme omelet med grøntsager i ovnen. Af produkterne kræver kun 3 rå æg, 0,5 kopper mælk, fed hvidløg, en fjerdedel kop hakkede kål, salt og halvdelen af knold roer og gulerødder, 20 gram af vegetabilsk olie, og kun 2 gram sennep.

Tilberedningen er ikke tidskrævende:

 1. Pisk æg med salt og mælk.
 2. Hvidløg skal knuses og grøntsager - skåret vilkårligt. Størrelsen og formen af stykker afhænger af vilje til madlavning.
 3. På opvarmet gryde sætte hvidløg først og derefter resten af grøntsagerne. Inden for 3-4 minutter, de har brug for en lille yngel.
 4. Produkter til at fylde ægget masse og sætte gryden i ovnen.

Ikke længere behov for at udføre nogen handling. Bogstaveligt talt 5-7 minutter røræg på overfladen browns. Det er, når det kan leveres sikkert.

kalorie indstilling

Eksperter hævder, at morgenmaden giver den menneskelige krop styrke for hele dagen forude. Så et morgenmåltid skal være så nærende. For at undgå tidlig genopretning og langvarigt på komfuret, kan du forberede noget lys, men nærende. For eksempel, en omelet med grøntsager og ost. Denne kombination af produkter er ideel til et fuldgyldigt start på dagen. Til denne ret skal du bruge: 4 æg, salt, peber pod, tomat, aubergine, peber, urter og eventuelle 50 gram ost.

Madlavning skal være trin for trin:

 1. Aubergine skæres over på tværs i skiver, drys med salt og lad i et par minutter. Det er nødvendigt at sikre, at produktet ikke smager bittert.
 2. Den resterende skære grøntsager også (peberfrugter - skiver, tomater - skiver), ost og rist.
 3. I en stegepande varme vegetabilsk olie, derefter steges de hakkede grøntsager i det.
 4. Produkter pour blanding fremstillet ud fra ost og pisket æg.
 5. Alt dette masse, drys med krydderurter, salt og peber, derefter dække og lad på komfuret til bagning.

Det færdige produkt vil være kun en skovl videregive til en plade og tilføje til sammensætningen med friske grønne.

nye regler

I dag er det antaget, at omelet bør have en mere kompleks sammensætning. Det er også ofte tilsat og kødprodukter. For eksempel æg, bagt med grøntsager, tilberedt anvendelse af følgende ingredienser: 4 æg - 2 tomat, peber, 1 løg, halv peberfrugt, et glas frisk mælk, 60 gram mel, salt og 150 g bacon, skinke eller enhver pølse.

Sekvensen af madlavning retter:

 1. Skræl løget.
 2. Alle produkter (grøntsager og kød), skåret i terninger. Tomat kan være præ-presse saften, så det ikke forstyrrer bagning.
 3. I en stegepande let svits løg, tilsæt derefter kødet.
 4. Sauter dem sammen, og derefter skifte til et ovnfast fad.
 5. Top distribuere resten af grøntsagerne.
 6. Pisk æg i den sædvanlige piskeris. Gradvist indføre salt, mel, mælk og peber.
 7. Kogte vægt at udfylde formularen og sættes i ovnen i en halv time.

Den parathed af produktet kan verificeres ved piercing den med en tændstik eller en hvilken som helst træpind. Bagt masse vil være tyk nok og ikke klæber til emnet.

populære retter

Omeletter med grøntsager og urter, der findes i de forskellige nationale køkkener. Men hver nation har sine egne karakteristika. For eksempel, den spanske nødvendigvis tilføje til de piskede stegt kartofler med løg. Amerikanerne bruges som supplement ost og skinke. Italienerne ofte kombinere æggemassen med svampe og pasta. Og japanerne bruges til madlavning kylling og ris. Men de fleste blot "internationale" version indeholder: ½ sød peber, 4 æg, salt, 2 tomater, 100 gram mælk, urter og peber.

Tilberedningen tager kun 20 minutter. For at gøre dette:

 1. Grøntsager vilkårligt hakke og steges i en gryde uden olie. Salt er ikke nødvendigt, for ikke at forårsage rigelig tildeling af saft.
 2. Andre produkter pisk simple plug og hæld den resulterende blanding af grøntsager.
 3. Pan stramt dække og holde 5 minutter ved lav varme.

Hvis du vil have omelet var mere tæt, er det muligt i æggemassen, tilsæt lidt mel eller klid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.