TravelingKrydstogter

Tolyatti Riverport: interessant underholdning og udflugter

I sommeren jeg nogle gange lyst til at gå overalt i Togliatti, nyde den friske luft og nyde udsigten! Byen, der ligger i Samara-regionen, en masse smukke steder, hvor du kan få en god tid. En af dem er floden Togliatti Station (Komsomol distrikt). Du kan bare gå langs havnefronten eller købe en billet til en tur, en tur i Volga.

Tidsfordriv på havnefronten

Station ligger i nærheden af bygningen dæmning. Her mødes mennesker tilbringer god tid med venner og børn. På havnefronten cafe. Det kan se til at tage en pause fra at gå, spise og nyde en forfriskning.

For fans til at skyde en pistol på dæmningen af floden station Togliatti arbejder skydning. Og hvad en tur komplet uden is, kæmpe candyfloss på en pind og limonade? Disse alle dine foretrukne godter kan købes i detailforretninger.

På havnefronten er der en legeplads. Forældre til sig selv og deres børn tager cykler, rulleskøjter og elbiler. Familie sjov og sundhedsmæssige fordele ved at bruge tid ride langs promenaden. Tolyatti Riverport giver også mulighed for børn at boltre sig på en oppustelig trampolin.

En god måde at slappe af og slappe af efter en hård og stressende dag - det er et spil billard. Bygningen flod station har alt hvad du behøver for et behageligt spil. Her, som regel kommer med dine venner til at konkurrere og demonstrere kvaliteter som sparsommelighed og udholdenhed.

Gåture langs Volga

River Station Togliatti beboere og gæster i byen byder på floden trips. Mange mennesker kan lide denne form for tidsfordriv. Gåture langs floden giver mulighed for at slappe af fra stress og jag, der hersker i byen, beundre storhed Zhiguli Mountains.

For at nyde floden natur, skal du købe en billet på stationen. Priserne behageligt tilfreds. De fornøjelse ture på reservoiret på en lille "OMIK" du kan gå til 1 eller 2 timer i en hvilken som helst dag i ugen - og i weekender og hverdage.

Mange mennesker går til floden gåtur med hele familien. På båden er der altid en venlig atmosfære, nice musik spiller. Under turen, kan du være på dækket eller ophold ved bordet. Børn vil nyde ridning "OMIK". Fra ture vil kun gode indtryk.

Udflugter Shiryaevo

Beboere og besøgende har mulighed for at besøge landsbyen Shiryaevo. Det arrangerer ture på floden skibe Togliatti Station. Tour tidsplan bør kontrolleres med medarbejdere. Trip sidste 10 timer. På den måde kan man beundre Zhigulevsk bjerge. Erfarne guider vil fortælle en masse interessante historier.

Ved ankomsten til landsbyen turister besøger museet kompleks. Det omfatter et hus-museum Shiryaevtsa, Vdovin og herregård museum Repin. Eventyrere gå til "Samarskaya Luka" National Park og bestige bjerget Popov. Oven i det er der et skilt på Volga Bulgarien. Han foreslår, at et par århundreder siden, husede en gammel tilstand.

Tour Usolye

En anden attraktion i Samara-regionen - landsbyen Usolye. Det blev grundlagt i det XVI århundrede. Det er her, at både afgår fra floden stationen i Togliatti. Varighed af udflugt til landsbyen Usolye er 8 timer. Programmet omfatter bekendtskab med regionens historie i Usolsk Ulyanov Museum.

Under turen, som organiserer flod Togliatti Station, turister også besøge Usolsky ejendom Orlov-Davydov, er den ældste bevarede i området. På godset var udhuse, park og palads kompleks. I udviklingsplanen for udvikling indebar en velkendt arkitekt Dementiy Zhilyardi.

Beboere og gæster i byen, besøger floden Togliatti station og ved hjælp af tjenester, der tilbydes, er det interessant at bruge tid. Nogen bare hvile på havnefronten, og nogen møder en smuk og spændende vandrestier, opdage noget nyt om sin fødeby og regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.