TravelingKrydstogter

River krydstogter på Donau: beskrivelse, retninger og anmeldelser

"Ah, Donau, Donau, min, ah, sjov Donau!" - sunget i et af den russiske folkemusik sang om en af de mest berømte floder i verden. Hun stolt bærer sine farvande ti europæiske lande.

Engang på dens bredder var bosættelserne i de gamle slaver. Denne flod har altid tiltrukket sig opmærksomhed fra angriberne og geografer. I det femte århundrede f.Kr., det undersøgte den berømte græske rejsende Herodot.

Donau er af interesse i vor tid. Floden passerer mange interessante krydstogter. Krydstogter på Donau er meget populær hos rejsende. Og hvad er denne flod? Er der nogen legender forbundet med hendes navn? Hvad gør turister, der gør krydstogter på Donau? Hvad er de? Første ting først.

Donau - den længste flod i Europa

Den store flod, der forener Europa, bærer sine farvandene vest til syd-øst. Oversat fra den keltiske sprog dens navn betyder "hurtig river". På landets kyster til at bygge en fæstning, og soldaterne fra forskellige lande brød deres lejr.

Hvem har ikke studeret Donau: fønikerne og grækerne, romerne og makedonerne. Med fremkomsten Kiev Rus Donau blive populær handelsrute. En række forskellige produkter, der sælges på landets kyster: stoffet og smykker, læder og pels, grøntsager og vin, heste og tjenere. Denne flod har altid tiltrukket mange erobrere. Kong Darius og Aleksandr Makedonsky, Batu Khan og korsfarerne, de romerske kejsere og det osmanniske rige - de sendte deres tropper til bredden af Donau i griskhed.

Floden udspringer i bjergene i Tyskland og ender i Ukraine. På bredden af Donau ligger mere end en halv snes europæiske storbyer. Mange af dem ønsker at blive kaldt hovedstaden i floden. Men det vigtigste er anset for at Wien, er det med rette kaldes perle af Donau.

Russisk helten Donau

En af de legender forbundet med fremkomsten af floden, kan du læse i russiske epos. Hero ved navn Donau på Højtiden Ivanovich et uheld dræber sin unge kone. Ved at lære, at hun var gravid, var han ude af stand til at bære det dobbelte mord og kaste sig på sit sværd, dør. Det blod, der flyder fra sår Donau, danner floden helhed, så kaldes det navnet på den russiske helt.

"Åh, Donau, og nu skibe skure for dig ..." - skrev den russiske digter Fedor Tiutchev næsten to hundrede år siden. Udvikling af sejlads på floden begyndte i det 19. århundrede og fortsætter aktivt i det 21. århundrede i hele kalenderåret, undtagen for en eller to måneder.

I dag er det den mest populære og elsket af mange turister i verden rute. Krydstogter på Donau er der en bred vifte. Wien, Bratislava og Budapest - populære afgangs-.

Cruise på Donau fra Wien

Denne rute - den mest populære og elsket af mange turister rundt om i verden. Hovedstaden i Østrig - Wien - tage lang tid erobret hjerter af opera elskere, vals, museer og romantik. Byen Mozart og Strauss, strudels og schnitzel vil åbne for dig at dets gæstfrie arme.

Turen begynder i byen Wien og som regel ender der. Den gennemsnitlige varighed af et krydstogt fra 7 til 11 dage. Komfortable hytter, russisktalende guider, underholdning, lækker og nærende mad - alt dette og mere venter dig på et krydstogt.

Krydstogter på Donau fra Budapest

Hvis et besøg i den ungarske hovedstad , du har bare et par dage, skal du sørge for at tage en tur på båden. Du kan se hele byen på kort tid, samt svømme under syv broer, der forbinder bredden af Donau. Floden deler byen i to dele: den rigtige bank - Buda grønne og den venstre bred - flad Pest.

Du kan ride på båden i flere timer, og du kan bestille et krydstogt fra to dage til en uge. I dette tilfælde, vil du være i stand til at opfylde ikke blot til Budapest, men også til mange europæiske byer. Krydstogtet Programmet omfatter ikke kun vand rejser, men parkering i de større byer i Europa, og besøg på museer.

Interessante fakta om Donau

1. Længden af floden er omtrent tre Tusinde km.

2. biflod til Donau-floden, er der flere hundrede, med omkring 30 af dem sejlbar.

3. På Donau skrev digte Vladimir Khlebnikov og Maxim Gorky, Fyodor Tyutchev og Jaroslav Smelyakov.

4. "Jaroslavna s Lament" fra den berømte gamle digt "The Lay of Igor" indeholder en henvisning til Donau.

5. I russisk folklore er der mange rituelle bryllup sange, der synges på floden.

6. Donau er der nogle yngre brødre og søstre i de floder, der modtog sit navn fra ham: Dunajec, Dunavets, Dunavets.

7. Donau Denyub, Dong, Dunarea, Donau, Donau, tun, Istres - navnet på en af de store flod.

8. I visse kombinationer af funktioner og geografiske træk for Donau er opdelt i flere dele: den øverste, nederste og midten.

9. floden Kilometer Nul ligger i Ukraine, er Ankudinov ø herfra anses for at være længden.

10. Tyskland er Donau-dalen, hvor Donau er kombineret med to floder: Inn og Ilz.

Syv grunde til krydstogter

1. I løbet af kort tid kan du stifte bekendtskab med de vigtigste seværdigheder i de fire europæiske hovedstæder: Wien, Budapest, Bratislava og Beograd.

2. River krydstogter på Donau - et glimrende middel for folk, der ikke kan vælge havet krydstogt på grund af køresyge.

3. Du kan få bekendtskab med den rige historie af floden.

4. Evnen til at nyde den smukke natur, svømning ved.

5. Spild ikke tid til at flytte fra en by til en anden.

6. Hvis du ønsker at lave en romantisk tur, den bedste løsning og kan ikke komme op med.

7. Et lille antal mennesker, som regel ikke mere end 200 mennesker, er med til at skabe en venlig ombord, et hjemligt miljø, der gør det særligt attraktivt krydstogt på Donau.

Anmeldelser af mennesker, der har begået et krydstogt

Et af de særlige kendetegn, der markerer næsten alle de turister krydstogter på Donau er den åbne øverste dæk af skibet. Hvis det ønskes, her kan du altid komme op og nyde den friske luft og skønheden i sejlads steder.

På den positive side, mange turister omfatter den fremragende kvalitet og udvalg af færdigretter. Drevet af 6 til 8 gange om dagen. Underholdende programmer og udflugter.

Beundrede den fantastiske belysning broer på Donau, som er mange. Sejlads under dem, du har brug for at klappe og gøre et ønske, så siger de lokale guider. Det er indlysende, at mange foreslår at gentage igen og igen et krydstogt på Donau. Fra Moskva til Budapest kan nås på et par timer, det er her mange rejsearrangører rådes til at begynde rejsen langs den berømte flod i Europa.

Ting du skal tage med dig

Hvis du beslutter at gå på en flod krydstogt til din svømning var let og komfortabel, så glem ikke at medbringe følgende:

  • Varmt tøj: jakke, trøje, cardigan, sjal eller tørklæde.
  • Gåture sko, er det bedst uden en hæl eller lav. Den perfekte løsning ville være sportssko: sneakers, hyttesko, sneakers eller ballet lejligheder.
  • En hat til beskyttelse mod solens stråler.
  • Midler til beskyttelse mod myg.
  • En førstehjælpskasse med den nødvendige medicin: analgetika, antipyretika, transportsyge og andre.
  • Skifer eller særlige sko til at tage vand behandlinger.
  • Kamera eller videokamera. Bedre og derefter, og meget mere. Så kan du stadig gentagne gange nyde den fantastiske natur og skønheden i floden og attraktioner i byen, som vil stoppe.

Krydstogter på Donau - det er en stor mulighed for at besøge de mest interessante steder i Europa, ikke trætte fra en overflod af indtryk. Tværtimod slappe af og nyde den fantastiske udsigt over naturen, der er åbnet i foran dine øjne, når du flyder ned ad floden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.