Nyheder og SamfundKultur

Unicorn: Symbol og dets betydning. Unicorn i heraldik

Enhjørningen er en af de meget få mytologiske væsner, der anses for at være nyttige i næsten alle traditioner. I moderne forstand er en mystisk smuk hest med et horn. Traditionel Unicorn - et symbol, som præsenteres noget anderledes: ged skæg, en løvens hale, og spaltede hove.

Historien om enhjørning som et symbol

Unicorns i højsædet i den græske mytologi, den kinesiske tradition, kunsten at Indus-dalen og Indien. Græske forfattere, herunder Plinius den Ældre og Aristoteles nævnt dem i sine skrifter. Mindst otte henvisninger til enhjørning er indeholdt i Det Gamle Testamente i Bibelen.

I kunsten middelalderen, den enhjørning - et symbol på en religiøs betydning. Ifølge legenden, en smuk pige i billedet af Jomfru Maria var i stand til at fange denne vidunderlige dyr, og tæmme en sådan måde, at dyret tillidsfuldt stak hovedet i hendes skød.

Her enhjørning - blev en nytænkning af den karakter af Kristi inkarnation og hans død betragtes som Kristi Lidelse. Pagan billede af en hest med et enkelt horn er blevet meget værdsat af kirken.

magiske enhjørninger

Unicorn - et symbol på magi. Hans magiske kræfter er også legendarisk. Dens horn er hårdere end mest holdbare diamant, det er i stand til at neutralisere giftstoffer. En enhjørning tårer kan helbrede både fysiske sår og sorger i hjertet. Nogle af dem kan flyve og tale med alle mulige andre levende væsener. Magiske Unicorn - et symbol på frihed, healing og skønhed. Kraftige tryllestave var i hans enhjørning hår kerne, og hans blod kunne helbrede en person, der er ved at dø.

Hvad gør enhjørning som symbol?

Den legendariske hvide hest eller pony med et horn er et symbol på renhed og uskyld i europæisk mytologi. Kun en jomfru kan fange og tæmme den. Hvad er værdien af den karakter?

  • Beskyttelse. Unicorn - en forsvarer og beskytter af alle jomfruer. Hans horn har magiske helbredende kræfter og er en populær ingrediens i middelalderen medicin. Det var en kraftig modgift og beskyttelse fra det onde.
  • Dyd. Hvid enhjørning er et symbol på værdighed, kyskhed og renhed.
  • Kærlighed og harmoni. Unicorns er forbundet med månen lys, kærlighed, harmoni og forståelse. I middelalderens Europa, dette blide væsen stod i opposition til løven, som repræsenterede mere voldelig sol indflydelse.
  • En anden værdi af symbolet er forbundet med mod, styrke, og nogle gange med vold.

Unicorns i heraldik

Enhjørningen er også en fremtrædende og markant skikkelse i heraldisk symbolik og synes at normalt spiral horn rød, sort eller en anden farve.

Unicorn i heraldik 15. århundrede er profileret med en løvens hale og hove af en ged, der symboliserer fjernelsen af de lænker slaveri. Den blev udløst af den hellige status enhjørning i middelalderen. At blive mere sofistikeret, har det været forbundet med attributterne for Kristus, Helligånden og Jomfru Maria.

Disse ensomme skabninger repræsenterede den model af klosterlivet. Kommunikation med Helligånden har gjort dem et symbol på mystik og åndelige værdier. I Skotland, to enhjørning afbildet på det kongelige våbenskjold, den britiske våbenskjold viser en enhjørning med en løve.

Troen på enhjørninger

Af alle de mytiske og legendariske væsener fra skællet dragen til snedige sphinx, har enhjørningen altid været den smukkeste og mest elskede. Samtidig en hård og stolt, han var ædel og venlig. Mens mange magiske væsner indvarslet fare Unicorn bruges til at bringe held og lykke. I århundreder Europæerne troede på deres eksistens, hvis det var en rigtig dyr, der levede i et fremmed land, for eksempel i Indien, Persien og Abessinien. Det var opfattelsen, at dette ikke var en magisk skabning, men blot et udsnit af udenlandsk zoologi. På nuværende tidspunkt er der næppe en person, der tror på deres virkelige eksistens.beskrivelse enhjørninger

En blev fundet et fragment, der beskriver en ukendt dyr lavet Fotiey, patriark af Konstantinopel (ca. 810-893 år f.Kr.). Han skriver:

"I Indien er der vilde æsler, såsom stor som en hest, eller endnu mere. Deres kroppe er hvide, deres hoveder mørk rød, blålig øjne, og de har et horn i panden med en albue længde. Den nederste del af hornet, afstanden på omkring to hænder fra panden, det er en hvid, middle - sort, den øverste del er en fyrig rød. De, der drikker af koppen lavet af det, er resistente over for krampeanfald, epilepsi og endda gift, forudsat at før eller efter vedtagelsen af giften de drikker vin, vand eller anden væske af disse kopper. Deres ankler er meget smuk. Disse dyr er meget stærk og hurtig, og heller ikke hest eller noget andet dyr kan ikke løbe fra dem. "

kvindelige symbol

Ifølge legenden, den enhjørning - et symbol for kvinder. Man mente, at det kun kunne fange en kysk ung jomfru med rene tanker. Ofte på gamle malerier og manuskripter kan ses billedet af disse ædle dyr med smukke unge jomfruer.

Unicorn i Canada?

Overvejende enhver omtale af enhjørninger er forbundet med Kina, Indien og Afrika, samt tillidsfuld af middelalderens Europa, der var præget af troen på feer, trolde og drager. Hvad har det tilfælles Canada og Unicorn? Symbol af et land ligner en hest med et horn i panden? Han er nu placeret på armene i England og Skotland, og det er også tilknyttede legender.

Som for Nordamerika, er det virkelig i den tid af dinosaurerne levede uforholdsmæssige hornede væsner, der kan gennembore sine horn flere andre store dyr. Disse indbefatter underordenen Ceratopsia (centrosaurus). Disse væsener ligner en kæmpe næsehorn, som var utrolig impulsiv og voldelig, og tilhørte kridttiden. Som det er kendt, mere end tres-tre millioner år adskille de sidste dinosaurer af forhistoriske mand. Ikke desto mindre har tidlige fossiler hjulpet med næring til tanken om, at sådanne store fabelagtige skabninger som drager og enhjørninger, når strejfede jorden.

I naturen er der kun to dyr, der har en horn næsehorn og narhvaler. den sidste brosme kan være op til 3 meter. Det var virkelig en mytisk søhest med et horn. Bor i de arktiske farvande, herunder de nordlige farvande i Canada, narhval er til stede i en række canadiske våbenskjolde. Dyr, herunder tyre, hjorte, løver, griffe, enhjørninger - stærke, hurtige og ofte rasende, er almindelige i heraldik.

Unicorn som den nationale dyr

Mærkeligt nok, men den officielle dyr af Skotland er Unicorn. Fantastisk karakter kan synes det forkerte valg for den nationale dyr af landet, men det er ikke for staten, rose sin kærlighed til den lange historie af myter og legender. Fra det 12. århundrede var det en skotsk enhjørning heraldisk symbol, der deltog i tidlig form af den skotske våbenskjold William I.

Unicorn tilbedt af de gamle babylonierne og deres skriftlige beskrivelser blev fundet i teksten til de gamle persere, romerne, grækerne og de gamle jødiske lærde. I keltisk mytologi, den enhjørning Skotlands symboliserer uskyld og renhed, helbredende kraft, glæde og endda selve livet, og betragtes som et symbol på maskulinitet og styrke. Under regeringstid af kong James III (1460-1488) blev indført guldmønter med billedet af et mytisk væsen med en enkelt horn.

Unicorn i dag

Folk har altid været fascineret af alle mulige monstre og mytiske skabninger. Dette eventyr karakter er i dag en utrolig efterspurgt og populær. Billedet af Unicorn er fundet i film, litteratur, eventyr, tegneserier. I souvenirbutikker kan du købe en række forskellige figurer, smykker, smykker af alle slags og størrelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.