ComputereSoftware

Hvor og hvordan du ændrer sproget til "Photoshop"

De fleste nyere versioner af Photoshop støtte flere grænsefladesprog, herunder "store og mægtige." Hvis du er heldig nok til at eje en licenseret program, men vidste ikke, hvordan at ændre sproget i "Photoshop" dit problem er løst i elementær.

Du skal blot vælge det ønskede sprog

Gå til menuen Rediger (Edit), ser til bunden, gå til Indstillinger (Indstilling) og vælg den grænseflade (interface). I de lavere blok UI Text Options (tekst) afslører en liste over UI sprog (Language), og vælg det ønskede sprog. Vær sikker på at bekræfte (OK) og genstarte programmet.

Opdaget hvordan ændrer sproget i "Photoshop", men hvad russisk elsker ikke hurtig download Photoshop med "knæk", og selv med sproget i købet?

Screenshots til programmet "Photoshop"

Hvis du har downloadet lokalisering installationsfilen med filtypen .exe, vil værktøjet starter automatisk, så snart klik på fil-ikonet, og i det vindue, der åbnes, vil du blive tilbudt enten "Accepter" eller "Afvis". Hvis du ikke skifter mening at installere crack, skal du vælge "Accepter".

I det næste vindue, skal du angive nytte vil have en sti til udvinding fil. Ved at klikke på knappen "Gennemse", find og vælg den mappe, hvor du installerede redaktøren Adobe Photoshop, og derefter klikke på "Extract" og tålmodigt venter på færdiggørelsen af udvinding proces. Alle - "Photoshop" russisk.

russifiers filer i .rar format skal installeres manuelt. Arkivet er sandsynligt at finde installationsvejledningen (Readme.txt), der opfylder kravene, som du og undervise redaktør-interface til at tale på russisk, hvis ikke glemt, at vi allerede har "bestået", hvordan man kan ændre sproget i Photoshop.

Yderligere sprogpakker

Vender tilbage til emnet installationsprogrammet "Photoshop", skal det bemærkes, at i installationspakken ikke nødvendigvis vil være de nødvendige grænsefladesprog (dette gælder også for licenser og "venstreorienterede" programmer). Selv om der er de nødvendige sprog i fordelingen, evnen til at skifte mellem dem kan ikke være.

I det tilfælde, hvor et sådant problem, hvordan man kan ændre sproget i "Photoshop", kan ikke fjernes selv med det ønskede sprog, er der yderligere sprogpakker til Photoshop forskellige versioner (ekstra sprogpakker til Photoshop CS ...), hvoraf den ene (f.eks versionen CS5) kan downloades på denne adresse: mfile.org eller her: kindzadza.net.

Denne installationspakke tilbyder russisk, ukrainsk, fransk, engelsk, spansk, tysk, italiensk og portugisisk.

Grænseflade på engelsk, men nok til at vide lige hvad den næste (Næste), Back (Tilbage), Cancel (Annuller) og OK, for at acceptere tillykke med en vellykket installation af et sæt af sprogpakker.

Efter start installationsprogrammet du vil byde (Velkommen) og vil tilbyde at lukke alle andre programmer, før du fortsætter. Ved at følge denne anbefaling, vil du gå videre til valg af pakken, som kun bliver nødt til at sætte et flueben i det rigtige sted (på det rigtige tidspunkt), og hvor i "Photoshop" for at ændre sproget - du allerede kender.

Med hjælp fra installatøren ikke blot yderligere sprog installeret, men også lokale hjælpefiler i PDF-format til Photoshop CS5. Installer, der er nævnt ovenfor, ikke strengt bundet til et bestemt sæt af Adobe CS5.x. Med den samme succes det kan bruges til at tilføje sprog til Photoshop CS5.1, installeret som en Photoshop egen distribution og med Design Premium (eller Master Collection) på alle sprog sæt.

På programmet er altid vanskeligt at finde noget med en skrue

Program Adobe Photoshop skabe fremragende mennesker, og de fortjener "broderlig" monument i hans levetid, men han og drømmen kunne ikke være der på jorden være et mystisk land, hvor håndværkere passer til hestesko myg, og for dem er et problem, hvordan man kan ændre til "Photoshop "sprog - en bagatel.

For eksempel, jeg ville have os til at vende tilbage til vores tid Russified editor engelsktalende til, sige, udføre en handling (operation), eller grave i det originale certifikat.

Det viser sig, at hvis du finder en fil og erstatte tw10428.dat i at udvide kun én formet som bogstaver (f.eks, i stedet skrive en .dat .dad), "Photoshop" at tale på engelsk så smuk og returnere brevet til det sted, genoprette og russisk.

At filen tw10428.dat blive nemmere end en nål Koshchey Immortal, men uden "magiske virvaret" kan ikke gøre. Hvordan at åbne drevet C: \, se pointer Programmer> Adobe> Adobe Photoshop CS5> Landestandarder> ru_RU> supportfiler, og så er han her. Klik på den højre knap, vælg "Egenskaber", ændre tilladelser og OK. Du kører editor, og så er alt på engelsk.

Så det er sådan at ændre sproget i "Photoshop" uden "kirurgisk indgreb" i strukturen af fordelingen programmet og "helt lovligt."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.