ComputereSoftware

Hvis du vil vide, hvordan du opsætter internet på Android

I dag er en meget populære kinesiske telefoner på Android. På grund af sin lave pris, de er i god efterspørgsel. Og det forhindrer ikke selv den lamme kvaliteten af disse enheder. Men hvis vi taler om , hvordan at oprette internet på Android, er forskellen mellem populære mærker og den kinesiske nej nej.

De, der står over for nødvendigheden af at fastsætte den første gang, er der ofte nogle af problemerne. I det første tilfælde, adgang er helt fraværende. I den anden udførelsesform apparatet automatisk udføre opsætning, hvorefter mobilkonto debiteret starten betyder for GPRS trafik, kan brugeren ikke umiddelbart bemærke dette. Han vil tro, at de er korrekte, og fortsætte med aktivt at bruge de værktøjer af internettet, stigende med hvert klik på dine udgifter.

For at forhindre dette, du behøver at vide om , hvordan du opretter internet på Android. Derfor nedenfor giver jeg detaljerede instruktioner for dem, der ikke er i stand til at gøre det. Faktisk er intet overnaturligt er sådan en indstilling. Internet på Android er let at blive tilgængelige og håndterbare. Bare nødt til at opfylde visse betingelser og anbefalinger.

Først og fremmest bør du sikre dig, at enheden er nødvendigvis alle SIM-kort. Dernæst skal du sørge for, at telefonen dato og tid er korrekt. Hvis de tilgængelige indikatorer ikke svarer til virkeligheden, for at eliminere denne ulempe. Nu direkte om , hvordan du opsætter internet på Android.

Åbn menuen, og vælg dit produkt til det punkt at sætte den. Dernæst skal du finde og køre sektionen trådløse netværk. Bemærk den fane, der vil være ansvarlig for SIM-kortet, til formål at informere en forbindelse. Du er nødt til enten at nægte adgang til internettet eller til at knytte de nødvendige Simcoe.

Som for roaming-indstillinger arbejde, indebærer de aktivere eller deaktivere forbindelsen til at sende data til andre folks netværk. Dette påvirker ikke alle brugere, men kun dem, der har en overgang fra 3G til GPRS-forbindelse af en anden national operatør. Men når det kommer til oversøisk brug, så denne parameter skal justeres til alle deltagere. Glem ikke, at roaming-gebyr for trafik vil være væsentligt højere.

Vi afgør SIM-kortet og vende tilbage til vores trådløse netværk. Så er der mobil, hvor er de grundlæggende indstillinger. Disse omfatter manuel netværk udvælgelse, konfiguration af dit adgangspunkt, samt tilslutning forvaltning for roaming. Vi er nødt til at konfigurere de sidste to parametre. Først skal du gå til fanen for adgangspunktet. Der er automatiske indstillinger kan indstilles, men hvis ikke, tilføje dine egne. For at finde ud af, hvad indstillinger du har brug for, skal du kontakte den tekniske support af din mobiloperatør eller besøge den officielle hjemmeside for selskabet.

Når du indtaster det, gemme indstillingerne og forsøge at få adgang til internettet. Hvis forbindelsen er vellykket, forsøger at åbne flere websteder. Hvis du ønsker at bruge en trådløs forbindelse, så tjek din saldo efter at have besøgt de steder. Nu ved du, hvordan du opsætter internet på Android.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.