HjemlighedPlantning af bevoksning

Hvordan til at passe violer hjem

I 1892 opdagede Vlter Saint Paul denne plante. Han indsamlede frø blev sendt til Tyskland, hvor de blev plantet i den botaniske have i nærheden af Hannover. I hans ære opkaldt de Saintpaulia.

Se det til familien Gesneriaceae, som indeholder 21 arter af flerårige urteagtige planter, almindelig i gravende områder i det sydøstlige Afrika. I værelset kultur har det fået universel accept violales Saintpaulia, almindeligvis kendt som afrikansk eller violer.

I øjeblikket er der mere end 1.500 enker violer. Alle af dem er hybrider, en krydsning mellem violet Saintpaulia Saintpaulia og fejlagtig. Adskiller sig fra hinanden, de form, størrelse og farve af bladene af blomster. Blomster på plantearter er enkle, semi-dobbelt og dobbelt violer. De adskiller sig i størrelse og i tre typer: store - mere end 40 cm høje, den miniature - mindre end 20 cm og subminiature - mindre end 7 cm.

Violet - ikke den nemmeste at passe anlægget. Nedenfor vil du lære, hvordan man passer violer hjem.

Indkøb.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod at købe bladene. Du må ikke tage en plante med mærkelige pletter på bladene eller for stram præcis vækst. Mest sandsynligt er planten ramt af nogen sygdom. Valget skal stoppes på en plante med lysegrønne blade med ingen tegn på skadedyr og sygdomme. Fordi hvordan man passer violer sunde og stærke er meget lettere end at pleje en syg plante. Hvilket ikke altid en dyd, selv en specialist.

Placering.

Violet elsker lyset, men undgå direkte sollys. De kan være til skade for planter. Det ideelle ville være den østlige og vestlige vinduer. Men vi må sørge for, at eftermiddagssolen ikke faldt på planterne. På dette tidspunkt, skal du bruge gardiner til at beskytte planter. Om vinteren, planten er bedre at omarrangere den sydlige vindue og pritenit fra stærk direkte solen.

Den optimale temperatur for violer + 20 ... 24 C, ikke lavere end 16 C.

Dagtimerne bør være 13 - 14 timer.

Vanding og gødskning.

Vanding - en af de vigtigste elementer i plejen af violer. For at forstå, hvordan man passer violer korrekt, er det nødvendigt at overholde følgende regler vanding. Vand til vanding skal være varm op til stuetemperatur, er det ønskeligt at bløde. Til dette formål vandet dekanteres.

Den jorden i potten skal altid være fugtig. Vanding kan gøres fra både top og bund. Men i toppen bør absolut holde øje vanding, så vandet falder på bladene og den voksende punkt.

Den bedste måde at vanding vanding fra bunden. Han udføres på følgende måde. Vi er nødt til at tage en dyb skål mudder skål, hæld varmt at forsvare vandet og sæt gryden med en plante der. Vandet skal nå kanten af potten. Du har brug for at få en gryde, når en knop på toppen af udseendet vil være våd. Vanding violet derfor bør ikke være mere end en gang om ugen.

Violet er også nødvendigt at sikre optimal fugtighed omkring. Siden spray anlægget ikke kan, så den bedste løsning er at sætte en gryde med en plante på en bakke med småsten eller tørv okra.

Det bør ikke ofte gør gødning. Dårlig plantearter er ikke altid på grund af mangel på næringsstoffer. Dette kan skyldes overtrædelser af betingelserne for frihedsberøvelse. Under blomstringen anlægget skal fodres hver 2. uge. Perioden for resten anbefales at gøre dette hver 3 - 4 uger. Bør ikke anvende gødning, når nyrerne er tørret.

Jordblandingen.

Til jord til violer opfylde visse krav. Det har god luft permeabilitet, at være løs og let absorberer vand. Du kan købe færdige jordblanding i butikken, men det er muligt at tilberede det derhjemme. At lande for violer opfylder alle de krav, skal du nåletræ jord og tørv i forholdet 2: 1.

Violer kræver god dræning. Når omplantning planter for næsten halvdelen af potten skal fyldes med letklinker.

Det er også tid til at fjerne de nye stikkontakter, beskadigede blade og visne blomster. Alt dette hindrer vækst og udvikling af violer.

Efter alt dette er ikke meget komplicerede regler, kan du nemt finde ud af, hvordan man passer violer derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.