FormationHistorie

Den antikke by Kalos limen og hans tragiske skæbne

Navnet på den antikke græske by, som var placeret på kysten af Krim, er oversat som "Beautiful Harbour". På resterne af den gamle løsning stadig arbejder arkæologer, det vigtigste fund af disse var ruinerne af en stenbygning, lidt ligesom en pyramide. Senere blev det konstateret oprindelsen af de mystiske ruiner, var en høj defensiv tårn.

historisk milepæl

Kalos limen (Krim) - er den største attraktion i landsbyen ved Sortehavets kyst Karkinitsky Bay. Nævnt af antikke forfattere by i det øjeblik består af det område, hvor forskerne er i gang med udgravningen, og Museum of historie og lokal lore.

Historien om afvikling

Interessant, den nøjagtige placering af byen, som er så ofte skrevet ældgamle rejsende, ingen vidste. I lang tid forskerne ikke kunne bestemme, hvor er forliget. Og kun en menneskeskabt bakke, dyrebare ruiner af tårnet blev en anelse for arkæologer.

Den første ekspedition begyndte sit arbejde i 1929 og fortsætter den dag i dag. Forskere ved den antikke by fandt, at forliget med den smukke navn blev grundlagt i IV århundrede f.Kr. af grækerne, der var ankommet til at gribe jorden. De er så forelsket i et stort område på omkring fire hektar, hvilket gav hende et poetisk navn.

Rejst en lille bygd, forvandlet til en stor politik, var omgivet af mure, og al jorden blev fordelt blandt beboerne, som de parceller, som blev bygget herregården eller tårn.

Den antikke by Kalos limen, omregnet med tiden under reglen om Chersonesus, havde en meget god placering. Praktisk havn, hvori optagelse af udenlandske fartøjer, og er berømt langt ud over den politik frugtbar jord, blev årsag til konstante angreb mere magtfulde naboer. Det menes, at den periode, afvikling af uafhængighed var meget kortvarig.

razziaer angribere

Med fremkomsten af den sene deltagelse af de statslige angreb på Kalos limen er stille liv forvandlet til en evig forsvare deres positioner. Beboere befæstede forsvarslinjer og rejst forter og fæstninger for at forhindre plyndring græske by. Men var det ikke hjælpe, og i II århundrede f.Kr. det blev erobret af skyterne, og havet havnen forvandlet til angriberne krævede havn.

Destruktion af gamle forlig

Det var på dette tidspunkt, i henhold til historikere sigende begynde de mest omfattende militære operationer. Pontic kommandør Diofant, der ankom efter anmodning fra den belejrede Chersonese, griber Krim og tager væk fra de gamle skythiske herskere Kalos limen. Blooming når byen er gradvist faldende. Lokale beboere i hans orlov, og alle bygninger bringes sand og langsomt ødelagt. Den berømte havn, blev en stor havn og modtager militære og kommercielle skibe, omregnet kun sættes i en lavvandet flodmunding.

Men de værste tab, politik i I århundrede f.Kr., efter invasionen-sarmatiske nomader, ødelægger det næsten til jorden, så kun ruiner af defensive befæstninger og beboelsesejendomme.

Kalos limen: beskrivelse

Stående på bredden af bugten byen var omgivet på alle sider af en befæstet mur, suppleret med rektangulære tårne. Når politik begyndte at true skyterne, den lokale befolkning øget styrke. Rejst en 16 meter tårn, med en højde, som bruger kamnemetov waylaid angribere.

Hertil kommer, i mørke, tjente hun som et fyrtårn for handel skibe, der anløber den lokale havn. En kælder organiseret inde i bygningen, hvor fødevareforsyninger blev opbevaret, tillade byen for at være i en lang belejring. Efter angrebene i skyterne tårnet var omgivet af en sten bælte, som gav det i form af mystiske pyramider, og selve strukturen er blevet en bastion forsvare alle tilgange til byen fra landet.

andethed

Resterne af vægge, som er synlige fra slagene væddere stadig undersøgt af forskere. Gennem Kalos var limen en bred gade, som er blevet brugt vogne. Det var en sammenhæng mellem hovedporten og havnen. Langs den ene side af fortovet lå, og den anden passerede trug rendestenen.

Arkæologer siger pæn stil arkitektur indfødte i Grækenland, med fordel kiggede på en baggrund af nye bygninger i skythiske.

Omkring byen strakte landbrugsjord, der beskæftigede lokale beboere, der har modtaget ni tønder hver. Men efterhånden hovedaktivitet at blive håndværk og handel.

arrangeret af museet

Nu er den historiske og arkæologiske museum-Reserve "Kalos limen", der åbnede i 1987, tiltrækker sig opmærksomhed fra nysgerrige turister, der ønsker at udforske den fantastiske gamle by med en tragisk skæbne. Medarbejderne bruger ofte sightseeingture, fortæller af den gamle ritualer afregning og dets tapre kamp mod angriberne.

Hvad skal man se?

Perfekt bevaret ikke kun en del af fæstningen væg. Du kan se flere tårne, der tjente som beskyttelse porte, beboelsesejendomme, hvilket giver et fuldstændigt billede af den livsform af befolkningen. Af stor interesse er resterne af de murstensvægge med stramt grelle tips sarmater.

Skythiske bygninger bevaret i højen bedst og sjusket murværk viser en mangel på byggeri færdigheder iboende til grækerne.

Væk fra afvikling højene blev fundet, som var under mounds kirkegård krypter og grave det sædvanlige. Forskere har fundet i dem lerkar, smykker, våben.

Kalos Lyman (sort) - en unik monument, der holder artefakter af interesse ikke kun forskere, men også almindelige turister. Sjældne fund har bidraget til at genoprette den historiske billede, som fortæller om livet i den gamle by.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.