FormationHistorie

Catherine 2 Board

Catherine Periode 2-reglen i Rusland (1762-1796) -. En tid med store forandringer og væsentlige begivenheder i livet for de mennesker.

Den kommende kejserinde af Rusland, født Sofia Augusta Frederika af Anhalt-Zerbst først kom til Rusland i 1745 på opfordring af Elizabeth. I samme år giftede hun storhertugen Peter Fedorovich (Peter 3). Modvilje af hendes mands sygdom og Elizabeth har ført til en situation, hvor der var en trussel mod hendes udvisning fra Rusland. Under henvisning til den Guards regiment, i 1762 gjorde hun en ublodig kup og blev kejserinde. Under sådanne omstændigheder begyndte brættet 2 Catherine.

Kejserinden har været aktive reformbestræbelser, der søger at styrke sin personlige magt. I 1767 indkaldte han til at skrive ny kode Kommissionen. Assembly lovgivere dog viste sig at være ubehagelig for Catherine og blev opløst

I 1763 til at forbedre forvaltningen system, det holdt senats reform. I Senatet, det var seks afdelinger, og han har mistet retten til at styre statsapparatet, at blive den højeste retslige og administrative myndighed. Det blev restaureret Berg-Collegium, Chief Magistrates og Manufactures Collegium. Centralisering og bureaukratisering af landets magt kørte parallelt med et støt tempo. For at løse de økonomiske problemer v1763- 1764 Catherine tilbringer den sekularisering af kirkens jorder (deres oversættelse til social ejendom), som gjorde det muligt at øge kasser og neutralisere de gejstlige som en stærk politisk kraft.

Catherine 2-reglen var ikke blød. På tidspunktet for hendes regeringstid havde Pugachev opstand. Bondekrigen 1773-1775 viste, at denne del af samfundet ikke understøtter hende. Og Catherine beslutter sig for at styrke den absolutistiske stat, der baserer sig på adel.

"Chartret" adel og byerne (1785) sekventeret samfundets struktur, strengt betegner de lukkede godser: adel, præster, købmænd, småborgerskabet og de livegne. Sidstnævnte afhængighed er konstant stigende, at skabe betingelserne for indtræden af "ædle guldalder."

Under regeringstid af Catherine 2 feudale system i Rusland har nået sit klimaks. Kejserinden søgte ikke at ændre grundlaget for det sociale liv. Baseret på arbejdskraft af livegne imperium trone afhængighed på den sande adel og klog kejserinde, der herskede over alt - så se liv i landet i denne periode. Indenlandske og udenrigspolitik udført udelukkende af hensyn til en centraliseret stat. Imperial tilgang var mærkelig forhold til de provinser (Lille Rusland, Livonia og Finland), samt udvidelse og bredte sig til Krim, den polske Kongerige, det nordlige Kaukasus, som allerede er begyndt at eskalere nationale problemer. I 1764 blev Hetman afskaffet i Ukraine, hendes regeringstid blev udnævnt til guvernør-generelt og formand for bestyrelsen i Malorosskoy.

I 1775 var starten på reformen ledelsen. I stedet for 23 provinser skabt 50 nye. Den bundstykket kammer giver anvisninger industri Order - offentlige institutioner (hospitaler og skoler), domstole adskilt fra administrationen. styringssystem blev ensartet, de underordnede chefer for centrale gymnasier, guvernører og endelig kejserinden.

Det er kendt, at regeringstid Catherine 2 - det er også højden af favorisering. Men hvis Elizabeth er et fænomen konkret skade på den tilstand, den bragte ikke, nu bred fordeling af offentlige arealer og livegne fit Empress adelige begyndte at forårsage vrede.

Oplyst enevælde af Catherine - det er tidspunktet for de ideer, sociale og politiske teorier i det 18. århundrede, hvor udviklingen af samfundet skal gå i en evolutionær måde under vejledning af en oplyst monark og elsket af folket, hvis assistenter er filosoffer.

Resultaterne af regeringstid af Catherine de 2 har stor betydning for den russiske historie. Statens område er vokset markant, har budgetindtægterne steget fire gange, mens befolkningen er steget med 75%. Men for at oplyst enevælde løse alle de presserende problemer og kunne ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.