ComputereSoftware

Hvordan laver paginering i Word 2010

Pagination er en integreret del af den formatering og redigering af tekst. Med det betydeligt nemmere navigation inden for en tekstfil, som til tider øger komforten, når du søger efter data. Nummerering i Microsoft Office 2010 Professional er let og enkel. Viser antallet af dens indkvartering og andre vigtige oplysninger findes meget tydeligt, hvilket fører til en hurtig opnåelse af det ønskede resultat.

Hvordan laver paginering

Starnitsu til indstilling satser analogt med tidligere versioner af Microsoft Office, Word 2010 vil kræve at gå til menuen "Indsæt". Der er nemt at finde det ønskede punkt med det passende navn (han er ansvarlig for fremkomsten af numrene på dokumentsider). Hvis det ønskes, kan du derefter justere placeringen af cifre (venstre, højre, center, top eller bund), deres udseende og design. Du kan endda variere udseendet ved at placere, for eksempel, højre og venstre af cifrene "-" tegn. På dette stadium, at intet vanskelig at forstå, og der vil ikke være svært, selv for en nybegynder, da Microsoft-udviklere har gjort grænsefladen er meget venlige, som i vid udstrækning forklarer populariteten af denne tekst editor.

Hvordan laver paginering i Word 2010 uden displayet på den første side

De første vanskeligheder opstår, når du har brug for at omnummerere siderne, så på omslaget ikke kunne se tallet "1". Dette behov er velkendt for de studerende, da det ifølge almindeligt anerkendte standarder for at skrive eksamensopgaver, essays, endelige papirer og andre ting, på forsiden af serienummeret bør ikke være. For at opnå dette, skal du gå til menuen "Arbejde med sidehoveder og sidefødder", hvor fanen "Design" er en interessant mulighed "Special sidefod ...". Det er denne funktion besvarer spørgsmålet om, hvordan man kan gøre de sidetal i Word 2010, så på forsiden i bunden var tom, og den næste plade har allerede modtaget en juridisk "2" sekvens nummer. Ved blot at trykke på den ønskede linie du fjerner ciffer, men i de følgende sider nummereringen forbliver uændret.

Ved hjælp af et sideskift

Ofte værd endnu vanskeligere opgave for brugeren, når det er nødvendigt at tage de to første plader uden digital binding, men det tredje ark skal sættes til "3", og så tallene skal gå til slutningen af tekstfilen. For at forstå, hvordan man gør paginering i Word 2010, passerer den på de to første sider, må vi først gennemføre proceduren beskrevet i det foregående afsnit. Så placere markøren på siden og de to gå til menuen "Indsæt" og klik på "sideskift". Som følge heraf vil de to første ark i sidefødder cifre ikke være synlig, og en tredje ark modtager den tilsvarende ordenstal værdi. Efter at forsøge at redskabet skrevet, kan det ses, at det i praksis er endnu lettere end i teorien: én gang for at gøre denne procedure, kan du nemt gentage det igen.

konklusion

At vide, hvordan du gør paginering i Word 2010, kan du hurtigt og nemt forberede dem til at udskrive en række forskellige tekstdokumenter, samtidig med deres struktur og uden at ty til alle mulige tricks, tidskrævende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.