FormationHistorie

Hvad var tyskerne, der erobrede Gallien?

I skole konkurrencer på viden om forløbet af historien om middelalderens fælles spørgsmål: "Hvad var tyskerne, der erobrede Gallien" På trods af sin enkelhed, mange studerende bliver forvirrede og give de forkerte svar. Og de ting er, at historiske optegnelser viser to punkter erobring af Gallien, opdelt i fem århundreders tid.

Gallere og romere

Den første erobring af Gallien var en stor generel Yuliem Tsezarem ved årsskiftet af den gamle og den nye æra. Efter sammenbruddet af det romerske imperium, Gallien bevaret sin eksistens i et område beboet af keltiske stammer. Tyskerne erobrede Gallien periodisk foretog militære kampagner, tømmes helt galliske afvikling. Særlig ødelæggende var angreb af tyskerne i 275 og 276, henholdsvis.

Merovingerne

I år 486 f.Kr.. e. på land Gallien kom krigerisk Franks. Såkaldte store germanske stamme, hvis leder er en stor form for Clovis Meroveya. Ifølge det generiske navn på et dynasti erobrere af Gallien kaldet Merovingerne. Tyskerne erobrede Gallien, markerede begyndelsen på Frankerriget, der eksisterede på kortet over Europa i mere end to århundreder.

Conquest of Gallien

Efter den nordlige Gallien, blev frankerne i 507 erobrede Aquitaine, og senere - og Bourgogne. Inden halvtreds år efter den militære invasion af tyskerne, der erobrede Gallien, afregnes på hele sit område. Omgåelse af slave-system, typisk i det romerske imperium, frankerne berettiget tilstand, udelukkende baseret på de feudale relationer.

Ved udgangen af det femte århundrede, gallerne var på et højere udviklingsstadie end de germanske stammer. Følg Barbarization galliske jord bremset udviklingen af galliske bosættelser, men var ude af stand til at stoppe omdannelsen af stammeledere livsstil i en mere avanceret feudale relationer. Tyskerne erobrede Gallien, som regel afregnes separat fra gallo-romerske stammer. Dette dåse deres forfædres levevis og skikke, men var ikke i stand til at beskytte dem mod følgerne af irreversibel historisk forandring.

Al magt i Merovingian imperium blev koncentreret i hænderne på de frankiske adel. Det giver centraliseret kontrol over erobrede befolkning og for at sikre den nye orden. Generelt indflydelsen af imperium af Merovingian forudsat galliske lander en relativt hurtig overgang fra slaven til feudale relationer og har haft en positiv indvirkning på udviklingen i regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.