FormationHistorie

Alle amerikanske præsidenter, der har udmærket sig til det værre

Positionen af præsidenten for USA (statsoverhoved og øverstbefalende for flåden og hæren) blev indført efter vedtagelsen af forfatningen i 1787. Fra dette øjeblik og til 2016, i denne position allerede besøgt 43 mennesker. I tilfælde af særlige omstændigheder i USA, kan posten tage Vice President - 2. person i staten, hvilket er på "roret" af overhuset i den amerikanske kongres (Senatet). Alt dette er selvfølgelig formelt, men der er tilfælde af pludselig død eller eksisterende magthavere i landet kan være et spørgsmål om rigsretssag, eller fratræden af den nuværende amerikanske præsident.

I mere end to århundreder i historien om alle de amerikanske præsidenter formået at udmærke sig. Nogen viste deres bedste side, og nogle med det værste. Og så din opmærksomhed er den amerikanske præsidentkandidat Ranking tabel, som er baseret på de mest værste gerninger og handlinger. Der er i denne liste, og politikere, der på grund af deres mangel på professionalisme eller dødelig sammentræf varede i embedet meget lang.

Uilyam Genri Garrison

Et af de steder denne vurdering tager den berygtede Henry Harrison, den niende præsident for De Forenede Stater, der blev den mest kortlivede hersker over landets historie. I anledning af hans indsættelse, Harrison forberedt en 2-timers tale. Vejret den dag spekulerede regnfuld og overskyet, og formanden er ikke den vigtigste gik fra podiet, indtil han læste det i sin helhed. Det hele er gennemblødt og alvorligt syg, og en måned senere pludselig døde af det. Således blev han den første præsident for den berygtede, døde lige på den besatte indlæg.

Zakari Teylor

12. i træk amerikanske præsident Zakari Teylor huskes som den mest passive hersker. Han havde meget lidt interesse i politik, og ikke engang gider at tage ed af deres religiøse overbevisning, fordi dagen for indvielsen fandt sted i "hviledag" for hans protestantiske tro. Selv under sin militærtjeneste han sjældent havde en militær uniform, og medarbejdere, hvoraf den ene tager ham for en enkel landmand, der sendes til grave jorden. Faktisk, efter at have været i embedet lidt over et år, havde han ikke fået den rette myndighed. Og i 1850, døde han under mystiske omstændigheder, eller at blive forgiftet, eller syg.

Dzhimmi Karter

I 1977, udmærker han ved, at han gav Panamakanalen panamanians, trods det faktum, at de fleste amerikanere mente, at den tilhører dem.

Lidt senere var der en revolution i Iran, hvilket fremprovokerede en stigning i oliepriserne og alle de deraf følgende problemer, og det var ikke det værste øjeblik for Carter. I 1979 har de studerende i Iran taget den amerikanske ambassade i Teheran og fremsætte deres krav, herunder udlevering af shahen, som tilfældigt var på det tidspunkt i New York. Carter planlagt operation for at befri fangerne ikke gik som planlagt, og som et resultat mislykkedes. På grund af den herskende foragt for Carter, blev gidslerne frigivet først efter et år, kom han til magten, Ronald Reagan.

Lindon Dzhonson

Generelt alle amerikanske præsidenter tog ed ved ceremonien, men næstformanden Johnson måtte tage ed om bord på præsidentens fly, på den samme dag efter mordet på præsident Dzhona Kennedi. I løbet af sin regeringstid, Lindon indgik urentable og langvarig krig i Vietnam, sendte tropper til Den Dominikanske Republik, som til gengæld negativt påvirket sin placering. Med sådan et ry Johnson ikke engang gider at fremsætte i 1968 som kandidat til endnu en periode, og foretrak at gå til Texas, en forstad og resten af hans dage til at skrive sine erindringer.

Richard Nixon

Generelt er de 31 th i træk, præsident Nixon var ikke så slemt. På grund af hans veletablerede forbindelser med Republikken Kina og en række betydelige kontrakter med Sovjetunionen, samt tilbagetrækning af tropper fra Vietnam.

Præsident Nixon kunne ikke komme ind i vores liste, hvis ikke en politisk skandale, der fandt sted på Watergate. Ifølge journalister, som var en massiv dissonans, blev præsidentens kabinet involveret i installation af aflytningsudstyr i det samme hotel. Skam der var ingen flugt, og sluttede den første nogensinde, og sidste dag i dag er trådt tilbage den etablerede operatør.

Franklin Pierce

Jeg husker, at han godt kunne tale uden noter, selv om dette ønske om kontroverser, kan det antages, godt bakket op af hyppig alkoholforbrug. Udmærker sig ved, at ingen hemmelighed at han agter at udvide det område af de stater, samt støtte slaveri. Han scorede ved at opretholde et diktatur i Nicaragua og et mislykket forsøg på at røve Cuba Spanien.

Gerald Ford

Ford formået at tjene sådan et ry, at hans liv blev forsøgt to gange, og begge gange uheldige mordere var kvinder. Denne "kredit" kunne prale ikke alle amerikanske præsidenter. Dens andel faldt og økonomiske krise, blandt andet nederlaget i Vietnam-krigen.

Sådanne uheld har været genstand for latterliggørelse og mange vittigheder hørtes overalt.

Ikke alle amerikanske præsidenter fortjener sådan en negativ holdning. Den første person, der holdt stillingen, Dzhordzh Vashington gjorde meget for at styrke Amerika på den internationale scene. Tak til Washington og arbejder meget institution i formandskabet, andre myndigheder. Det DzhordzhV. Han byggede statens hovedstad, opkaldt efter ham.

Og, for eksempel, Franklin Roosevelt - USA præsident, som vælges for 4 på hinanden følgende perioder, og holdt denne stilling 1933-1945, der blev afholdt en række vigtige reformer, som er blevet ikonisk i verdenshistorien. Det er en 32-th nummer på listen og til trods for, at han kom til magten i midt i "Great Depression" var i stand til at etablere relationer med Sovjetunionen, og også gøre et meningsfuldt bidrag til kampen mod fascismen og dens konsekvenser. Han er ingen af hans forgængere, var tæt til folket. Roosevelt - amerikanske præsident, der lægger stor vægt på de trængende, har taget vellykket forsøg på at genoprette landbrug og industri. Det sociale sikkerhedssystem med os for første gang i mange år, begyndte hun at arbejde står sammen.

Alligevel listen over "værste" fortsætter med at vokse til i dag (vi husker, at der på tidspunktet for offentliggørelsen af artiklen Obama - USAs præsident) og hvem ved, hvordan man kunne skelne sig selv, han og hans tilhængere i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.