BilerSUV'er

Specifikationer "brød" UAZ-452, dimensioner, brændstofforbrug

Tekniske egenskaber "brød" UAZ, blev hvis frigivelse lanceret tilbage i Sovjetunionen, det er imponerende. Efter alt, denne alsidige firehjulstræk bil er prototypen på de fleste moderne terrængående køretøjer produceret i de post-sovjetiske lande. På trods af, at denne model kom i produktion så tidligt som 1965, har det været næsten uændret, og derfor at opdage åbenlyse forskelle mellem de første tilfælde og biler bygget for nylig, er det umuligt.

Hans bil fik tilnavnet på grund af kroppen. Dens form ligner et brød. Men dette ikke forhindre vækst af sin popularitet blandt befolkningen, fordi den UAZ-452 købt, ikke for eksterne data, og til vis bevægelse på vejen.

grundlæggende data

Tekniske egenskaber "brød" UAZ-452 gør det let at køre på stort set alle veje. Udviklerne var i stand til at opnå en unik terræn for denne bil er ikke kun takket være dens firehjulstræk design, men på bekostning af universelle dimensioner. Modellen er almindeligt anvendt i forskellige brancher og områder: fra transport af mennesker og varer og til at arbejde som opkøber pansrede køretøjer.

Udviklere er konstant Ulyanovsk maskiner Plant "tryllet" ved at ændre UAZ-452. Som et resultat, på sin base blev skabt en række eksperimentelle modeller. Blandt dem, den bedst kendte erhvervede Oise med spor, mini-traktorer og biler, i stand til at ride skinnerne. Dog skal det bemærkes, er den serieproduktion af disse elementer ikke er blevet startet.

design

I første omgang, udviklere UAZ kommer til at skabe en bil, der problemfrit kan transportere last på op til 800 kg. Til dette formål blev det besluttet at bruge i sit design chassis GAZ-69, men byggeprocessen blev det klart, at det er for kort og ikke modstå sådanne belastninger. Det var nødvendigt at yderligere konvertere karrosseri, med det resultat, at udviklerne skabt blot to sorter af Oise: Krop (bil) og om bord. Den nyeste version er bedre kendt blandt folk kaldet "haletudse".

Ved udviklingen af modellen, blev det besluttet at gøre til toppen af bilen flere tværgående afstand afstivninger, der senere tjente som den visuelle lighed mellem forstærkeren med et brød. Allerede i 1958, har den bildesign er godkendt. Ulyanovsk Maskiner Plant startede sin masseproduktion.

Bemærk, at placering og udformning af døre kan variere ændring af modellen. Så for eksempel, i UAZ-452a døre åbne vandret. Placeret på bagsiden af single-fløj døre. Og bagdøren af bilen for mere bekvemmelighed er opdelt i to fløje.

UAZ "brød" - specifikationer

Trods det faktum, at i denne model af UAZ ikke leveres af en omdrejningstæller på instrumentbrættet, er dette ikke til hinder for udførelsen af bilen. Fraværet af en sådan enhed er helt kompenseres til hjælp for motorens arrangement, som er placeret direkte i kabinen og ligger i nærheden af førersædet.

Hvis du beslutter dig for at købe en bil som UAZ "Loaf", tekniske specifikationer, bør dimensioner spille en vigtig rolle. De er tvunget til at blive den første faktor, som du bemærke.

Dimensioner på bilen
længde 4,44 m
bredde 2,1 m
højde 2.101 m
Akselafstanden 2,3 m
motorstørrelse 2.693 liter
motoreffekt 112/4250 l. a. / rpm
drejningsmoment 208/3000 Nm / rpm
Ventiler i cylinderen 2
Transmission Fire, mekaniske type
vedhæng afhængig
støddæmpere Hydrauliske, dobbeltvirkende
bremser tromle

Den største fordel ved UAZ "brød" - tekniske specifikationer. Brændstofforbrug i køretøjet er omkring 17 liter til omkring 100 km ved en volumen på 50 l tankkapacitet. Motoren har ekstrem pålidelighed. Selv hvis han stadig stall, at problemet ofte er beskadiget tændrør.

Køretøjets vægt:

  • Den køreklar stand - 1,72 m.
  • Bruttovægt - 2.67 tons.

Den maksimale belastning, der kan modstå akse:

  • Bagsiden - op til 1,41 tons.
  • Front - op til 1,26 m.

UAZ "Loaf", de tekniske egenskaber er præsenteret i denne artikel, kan udvikle en hastighed på op til 127 km / t. Desuden maskinen nemt overvindes næsten enhver forhindring hvilken vinkel er mindre end 30 °, og også en ford dyb halv meter.

UAZ-452 s popularitet skyldes ikke alene dens overkommelig pris, men også kapacitet. Så hvis det er nødvendigt, i lastrummet kan bære et ton gods. I dette tilfælde, at køretøjet er udstyret med sæder til passagerer, kan antallet afhænger af ændringen af UAZ-452 variere fra 2 til 10 personer. Husk, at du altid kan vedhæfte en trailer til køretøjet, hvis masse er direkte afhængig af tilgængeligheden af bremsesystemet og kan variere fra 750 til 1500 kg.

Historien om skabelsen

Den første bil af denne serie blev opkaldt UAZ-450. I det motoren var placeret direkte under førerhuset. Tre-trins gearkasse blev inkluderet i emballagen, motor GAZ-69 og overførsel tilfældet med to trin. Det er på sin base blev videreudviklet i 1955 og udgivet i 1958, UAZ-452 "Loaf", de tekniske kendetegn gør det til et af de mest populære modeller i Sovjetunionen.

Fra dette punkt af udviklingen af anlægget begyndte aktivt at tage fart, så allerede i 1974 på Ulyanovsk Maskiner Plant udgivet sin en milliontedel bil. UAZ har gentagne gange fået tildelt bekendtgørelse af den røde banner, som ikke kunne tilføje køretøjer popularitet blandt befolkningen.

Ændringer i strukturen af UAZ-452 blev ikke gjort indtil 1985, hvor det blev besluttet at ændre indeksene af køretøjer fremstillet af Ulyanovsk Machine-Building Plant. Nu UAZ-452 modtog et nyt indeks - 3741, i henhold til hvilken produceret indtil nu.

modifikationer

Siden udgivelsen af den første bil af denne model, de tekniske karakteristika ved den "brød" (UAZ-452) gentagne gange ændret.

De mest kendte modeller af UAZ på grundlag af "brød"
452a "tablet"

Ambulance. Efter 1966, indekset var 3962. Uddannet op til fire bårer eller seks mænd på bænkene. I dette tilfælde kunne kroppen være mere, og én i begge tilfælde. I Sovjetunionen, "tablet" var den eneste medicinske bil, der er i stand til at nå de mest afsidesliggende steder.

452AS Ændring af UAZ-452a.
452AE Den repræsenterer et chassis, der anvendes til montering af diverse udstyr.
452V Køretøj, der er designet til at bære 10 personer.
452D (3303) Fire-hjulstræk lastbil med al-metal tosædede kabine.
452D ( "Garnet-2")

Den blev sat i produktion i 1978. Det var tænkt som en tv-maskiner. Men senere, fra dens anvendelse faldt på grund af utilstrækkelig indre volumen.

452G Meget rummelig Medicinsk bil
452K

Den eksperimentelle model af bussen, der er udviklet i 1973. Den er designet til at bære 16 personer. Det blev ikke sat i produktion på grund af kompleksiteten, design, forbruger store mængder af brændstof og overdreven vægt.

452P sættevognstrækker

Disse biler er også bruges aktivt i forskellige områder af livet. de er let genkendelige i vores tid.

Hvad skal man kigge efter, når de køber?

Hvis du køber en understøttet UAZ-452, tjekke med sælgeren År: den nyere bilen, jo længere du ikke behøver at bekymre sig om udskiftning af skroget. Find ud af, hvilke fejl er til stede i bilen, hvis det kommer i en ulykke, og hvor meget hun har ændret ejere.

Du må ikke tage bilen, hvis:

  • Motoren anlæg er ikke første gang.
  • udstødning farve sort eller blågrå.
  • Utætte olie.

Hvis disse problemer ikke er der, se under pedalen. Det er, hvor det meste af fugten ophobes, hvilket starten af korrosion proces.

fordele

Maintainability UAZ-452 normalt betaler for den manglende komfort i kabinen. Vigtigste plus af denne bil ligger i dens fleksibilitet og permeabilitet. I det samtidig chaufføren kan være 10 personer eller 1 ton gods - er den maksimale vægt, der kan bære bilen uden skader på sig selv og deres kvaliteter.
De vigtigste fordele:

  • Alsidighed.
  • Åbenhed.
  • Kapacitet.

Internals indre, kan være udformet som en skillevæg adskille førerhuset, og uden det. UAZ-452 vil blive et uundværligt redskab til at gå på naturen. Om ønsket kan den udstyres med stue bord, en stor varmeydelse af en radiator eller anden modifikation, herunder muligheden for udstyr i tagluge af bilen.

Specifikationer "Brødene" UAZ stål vigtigste grund til at bruge tjenester af et køretøj, hvor pålidelighed og gennemløb er altafgørende. Til dato har UAZ-452 fundet bred anvendelse i tjenester som Moe, ambulance og hær. På grund af den manglende elementer, der ikke påvirker tur kvalitet, køretøjernes konstruktion får mest simple - det er direkte relateret til det faktum, at denne bil blev oprettet primært til brug i ekstreme markforhold. Dermed eliminere mindre skader UAZ-452 på vejen er let.

mangler

Den svageste side UAZ-452 - ydre omhylningslegemet, som udsættes for overdreven korrosion. Så efter flere års brug kroppen tærskler lavere kan vises gennem hullet, og efter 10-15 års sidespor rådner helt. Det eneste positive ting i dette tilfælde er, at bilen rammen og den ydre hud nemt udskiftes med en ny.

Hertil kommer, at siden starten af transportbåndet produktionen på UAZ-452 ikke har været nogen ændringer, der skal forbedre sikkerheden for bevægelse, for eksempel, er der ingen airbags hvilket er grunden med en stærk ulykke, kan fører og passagerer i høj grad lide. Dog skal det bemærkes, at på trods af alle manglerne ved denne bil klarer sine mål det fungerer. Det vil tjene dig i årtier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.