HjemlighedHavearbejde

Pære marmor: beskrivelse, sammensætning, anmeldelser, pris

Pære Marmor - er en række avlet ved at krydse Forest skønhed Bere og vinter. Hybridiserende arter involverede biologer Rossoshanskij Experiment Station.

Marmor pæretræer sredneroslye. Crohn har shirokopiramidalnuyu form. De er blandt de mest vinterhårdføre afgrøder.

sortsbeskrivelse

Pære Marmor almindelig udbredt i Rusland. Dens frugter ser meget mærkbar: den dekorative farve, symmetrisk rund form, glat overflade og en behagelig aroma. I farve pærer er grønlig og guld med marmor rødme. På ganen frugt mørt, saftigt, sødt.

Pære Marmor vil synge i begyndelsen af September. Fuld modning sker tættere på midten af oktober. Det er værd at bemærke, at den modne frugt ikke hænger på træet i lang tid. Efter modning, de falder inden for en uge. Hvis træerne vandes rigeligt, kan pæren være på en gren et par dage. Frugt kasser kan lagres i omkring to måneder, men den har brug for de rette betingelser. Hold pære samlet i et køligt mørkt sted, for eksempel i kælderen. Men takket være stærke skræl frugt tåle lang transport. Den første afgrøde af træer vil kun i det sjette år efter plantning. Intet under, en af de mest neskoroplodnyh sorter betragtes som en pære Marmor. Beskrivelse landing er ikke noget særligt: en grav er gravet til en dybde på 0,5 meter, så den er placeret i kimplanter og dækket med jord gødet. Grunden til denne form for træer skal holdes fugtig og løs. Marmor pære elsker vand, så det skal vandes så ofte som muligt. På dette afhænger den kvantitative del af afgrøden.

Når tørre klima pære Marmor ofte lider. Af denne grund, kan produktiviteten falde med 50%. På trods af, at denne sort er karakteriseret ved vinter hårdførhed, bør træerne beskyttes mod sene forårsfrost. For at gøre dette, for at isolere rødderne med halm eller gødning, wrap stammen af en film. Ikke desto mindre, fra blomsterne af udslettelse, der ikke kan frelse. Skurv og meldug af denne klasse er ikke forfærdeligt.

Marmor Sammensætning pærer

Det skal bemærkes, på en gang et lavt kalorieindhold frugt - 47 kalorier. Denne reserve af energiværdi indeholdt i det gennemsnitlige frugt vægt på 100 gram

Den kemiske sammensætning af kostfibre indbefatter pærer, disaccharider, organiske syrer. Fordi mineralske bestanddele er at tilvejebringe et calcium, natrium, jern, magnesium og phosphor. Men de fleste af alle frugterne af denne sort indeholder kalium. Procentuelt stoffet optager 70% af den samlede vægt af mineralske elementer. Derudover marmor pære indeholder vitaminerne A, B, C, E, H, K og PP. Modne frugter er rige på beta-caroten. Kostmineraler er præsenteret i følgende forhold: kulhydrater - 96% protein - 3% fedtstof - 1%.

Det meste af strukturen er vand pærer. 100 g af frugten indeholdt 85 g af en væske.

Fordele Marmor pærer

Frugter af denne klasse har kraftigt virkende diuretisk virkning, så de anbefales til rensning af nyrer og fjernelse af ødem. de har også en gavnlig virkning på det kardiovaskulære system.

Det er værd at bemærke, at i pæren indeholder en stor mængde energi, der er indeholdt i form af fruktose. I dette tilfælde betyder det for effektiviteten af kulhydrat ikke kræver insulin. Desuden udviste et af de mest nærende og lavt kalorieindhold frugt er pære det. Variety Marble er især indiceret, når strenge diæter. Daglige pris - 0,5 kg. Fiber pærer beriget med nyttige sporstoffer komponenter, der er næsten på fuld styrke, selv efter varmebehandling. På grund af denne frugt hjælper med at rense fordøjelseskanalen af toksiner, forhindrer dannelsen af kolesterol i det vaskulære overbelastning.

Marmor pære styrker immun-inflammatoriske egenskab, der accelererer produktionen af celler, øger niveauet af hæmoglobin. For mænd, denne sort er nyttig til forebyggelse af prostatitis.

Anmeldelser og pris

Fra dyrkede træer nemmeste plantet pære Marmor. Anmeldelser gartnere viser, at vi med et gunstigt klima og lav vedligeholdelse i et par år kan forvente en stor høst. Omkostningerne for en voksen kimplante af denne sort intervallerne i området på 1200 rubler. Engros unge træer kan købes på 20% billigere.

Mad markeder for alle pærer er meget populær marmor. De lokker ikke kun for sin eksotiske udseende, men også lækker bud kød.

Udsalgspris marmor pærer per kilogram kan nå op til 180 rubler, engros -. Til 100 000 rubler. per ton.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.