Sport og FitnessKampsport

De bedste krigere i Rusland og verden i kampe uden regler. Den bedste fighter

I sportens verden er der mange berømte krigere. Blandt et stort antal ansøgere kan identificeres mest: stærke, store, titlede og højtbetalte atleter.

Lad os prøve at lave en vis vurdering, som vil omfatte verdens bedste krigere i denne eller den form for fortjeneste i de sidste ti år.

Kæmper uden regler

I alt er der mere end et dusin vurderinger i verden, der bestemmer succesfrekvensen for en fighter. Alle er mere eller mindre sande, og det afhænger kun af dine fordomme - nogen er enige med dem, og nogen er tilfredse med en helt anden ratingindikator.

Blandt indehaverne af titlen "Ruslands bedste kæmpere" og den anerkendte stjerne i verdenssport forbliver Fedor Emelianenko, hvis karriere begyndte i fjernt 2000. Allerede bogstaveligt et år senere modtog Fedor sin første verdens titel under versionen af Ringe. To år efter det lange valg og knusende sejr fik han titlen igen, men ifølge Pride.

I løbet af årene af hans professionelle karriere blev Fedor Emelianenko ofte henvist til kategorien "de bedste krigere i verden i kampe uden regler." Crowds af fans gav ham det rette kaldenavn - "The Last Emperor". I ti år vandt Fedor sejre, uden at have i sit track record et enkelt nederlag, hvilket er en unik kendsgerning i MMA's historie og kæmper uden regler generelt. Han afsluttede sin karriere atlet i 2012.

Hans bror Alexander er også en berømt fighter uden regler. Hans karriere begyndte i Alexander i 2003 og vandt enogtyve kampe ud af femogtyve, modtog også den fortjente titel "de bedste krigere i verden i kamp uden regler i let tungvægt".

I 2009 forsøger Alexander Emelianenko sig selv i professionel boksning, men efter et dødvande i ringen i den første og sidste kamp besluttede man at afslutte med en karriere som boxer.

Blandet kampsport

Mike Zambidis træder med rette ind i den store liga "verdens bedste krigere", der rammer Guinness Book of Records. Hans absolutte rekord er otteogtredive knockouts fra seksti rating kampe. Navnet Mike Zambidis blev kendt i hele Europa allerede i 1998. Ifølge sportsblade og uafhængige analytikere tilbragte Mike hundrede og tres kampe, hvoraf han kun tabte sytten. Ikke desto mindre blev fireogfyrre kampe vundet af Zambidis KO. Karrieren af den berømte atlet blev afsluttet i 2011.

En anden stærkeste fighter blandt fagfolk i blandet kampsport er Batu Hasikov. Hans karriere læser mere end to hundrede kampe. Også listen over "bedste krigere" kan genopfyldes med titaner som Dan Henderson, Rashad Evans og Antonio Silva.

For hele eksistensen af UFC-klassen blev en af de yngste krigere genkendt John Jones, der opnåede en svimlende succes i den lette tungvægt og har en førende position i samme mesterskab.

Jeff Monson kan også betragtes som en af de mest magtfulde atleter i blandet kampsport. Blandt de russiske krigere kan man notere Sergei Kharitonov, som startede sin karriere i 2002 og stadig udfører. Ifølge bedømmelsen "Pride" blev han bronzemedalist i 2004.

Her er det muligt at bære Anderson Silva - fighteren, som kun har mistet fire kampe fra de førende tredive fem. Denne atlet er for øjeblikket den nuværende mester i MMA-bedømmelsen. Det karakteristiske træk ved Andersons opførsel i ringen er "smukke" sejre, for hvilke fans og fans over hele verden så kærligt elsker ham.

De største krigere i kampe uden regler

Blandt de mange MMA-atleter er der simpelthen giganter. En af de lyseste repræsentanter for serien "de bedste kæmpere med ikke-standarddimensioner" - Emmanuel Yabraukh. Med sin enorme vækst på to meter og ti centimeter har den en masse på tre hundrede pund. For hans størrelse modtog Emmanuel kaldenavnet "Man of Horus".

Dette kan også tilskrives den førnævnte Fedor Emelianenko med en vægt på et hundrede og seks kilo. Næste kommer atleten Antonio Nogueira med en vægt på et hundrede og fem kilo og er rangeret heavyweight fighter Randy Couture.

Den mest titlede fighter i kamp uden regler

Den bedste fighter og samtidig den mest titlede atlet i versionen af UFC - fem-time verdensmester Randy Couture. Han vandt sine mange sejre i både den sværvægte og den lette tungvægtsafdeling.

Fans belønnede Couture med sådanne kælenavne som "Captain America" og "Natural". Karrieren, som atleten har lavet, er virkelig strålende. Han er den eneste fighter, der var heldig nok til at tage championstitlen i flere vægtklasser på én gang.

Den højest betalte fighter i kamp uden regler

Nogle fremtrædende og bedste krigere, ifølge versioner af talrige foreninger, er ikke begrænset til at tjene penge fra præmiefonde. De er desuden involveret i investeringer, fjernes i reklame og biograf. En af de højeste betalte atleter i tungvægt er Brock Lesnar, der blev anerkendt i 2010 af MMA som den dyreste fighter. Hans formue for i dag ifølge Forbes-magasinet svinger inden for 12,5 millioner dollar. Men dette er ikke grænsen.

Chuck Liddell formåede at tjene $ 13 millioner, og Randy Couture gik til omkring $ 14 millioner. Ledere af rating er Tit Ortiz og BJ Jayne Penn, som formåede at tjene omkring $ 20 millioner. Og Penn gjorde sin lykke at udgive bøger om kampsport og skyde i de berømte blockbusters.

Den stærkeste kæmper i kamp uden regler

Listen over vurderinger - "de stærkeste og bedste krigere" - igen ledet af vores landsmand Fedor Emelianenko. Modstandere kalder det "Terminator" og "Russian Experiment" og dedikerede fans - "The Last Imprerator". I kampe uden regler og i blandet kampsport har han ikke lige. Hans fortjeneste fejres af alle de berømte vurderinger og mesterskaber. I løbet af hans tiårige karriere brød han alle fortegnelser over sejre.

Nederlag i Fedor begyndte med alder. De ti år, da han var i hans hoved, forherligede ham og gjorde ham til en karriere. Efter at have besejret flere absolutte mestere i UFC-klassen og Pride, udpegede han sig som den eneste kæmper, der formåede at besejre topsportere i kampe uden regler og blandet kampsport. De fleste sports analytikere og eksperter anser ham for at være den anerkendte konge af MMA.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.