ComputereUdstyr

Indstilling af DWL-2100AP i bro-tilstand

Access Point D-Link DWL-2100AP er et produkt af kendte producenter i verden af netværksudstyr. Enheden er rettet mod forbrugere, der har brug for at få noget mere end blot et adgangspunkt arbejder i 802.11g-standarden. Det er placeret som en producent af sin afgørelse på tidspunktet for udgivelsen enhed i salget.

Det er værd at bemærke den høje kvalitet af løsninger, såvel som dens omfattende funktionalitet, der gør det muligt for ham i dag med succes udføre forskellige opgaver i computernetværk.

Popularitet DWL-2100AP

Det skal bemærkes, at selv om der hidtil adgangspunkt D-Link DWL-2100AP er forældet produkt, dens evne til at opfylde det overordnede enorme antal af brugere, der har placeret på enheden udfører meget forskellige opgaver. En bred vifte af tilgængelige funktioner, samt en forholdsvis enkel procedure DWL-2100AP indstillinger foretaget denne hotspot er virkelig populært, og dette produkt er i efterspørgslen i dag, selv om markedet for brugt udstyr.

løsning Fordele

Listen over tilstande og deres indstilling i DWL-2100AP vil overveje følgende, først værd at kigge på nogle af de "højdepunkter" model. Så er de vigtigste fordele ved de adgangspunkter repræsenteret støtte Multi-SSID-funktion og "turbo» IEEE 802.1g protokol.

Blandt andet kan fabrikanten øge produktiviteten ved at anvende særlige teknikker til optimering anvender ether, navnlig datakomprimering, samt muligheden for at indføre ind i indretningen til at udvide frekvensområdet, hvor arbejderne DWL-2100AP.

Disse teknologi for sin tid var virkelig revolutionerende, og selv efter mange års drift i form gør det muligt at skabe en hurtig og stabil trådløst netværk i hjemmet og på arbejdspladsen.

indledende opsætning

Inden vi går videre til indstilling af DWL-2100AP, du har brug for at opdatere enhedens software. I løbet af livscyklussen devaysa firmware gentagne gange opdateret af producenten, der udvider funktionaliteten og forenklet processen med brugerens interaktion med enheden. Hertil kommer, at den øgede stabilitet af de løsninger og værktøjer konfigurere den. Især forbedringen påvirkede web-interface og Windows-baseret konfigurator. De nyeste versioner af firmwaren er altid tilgængelig for download på den officielle hjemmeside for D-Link og den første ting at gøre - er at hente den seneste version af firmwaren, og derefter installere det til adgangspunktet.

insertion

For at udføre firmwareopdateringen, som, ja, og andre operationer med henblik på indførelse DWL-2100AP, kræver gennemførelsen af et par skridt. Du skal tilslutte det adgangspunkt via et patch kabel til computeren, og derefter gå på følgende måde.

Opgrader Instruktioner

Det er værd at bemærke, at indstillingerne DWL-2100AP firmware ikke vil blive nulstillet, så du kan udføre manipulationer uden at bekymre sig om konsekvenserne, hvis enheden er blevet konfigureret tidligere.

  1. Gå til web-interface.
  2. Gå til fanen Værktøjer og vælg det element Firmware.
  3. Efterfulgt af at trykke på "Gennemse" knappen, som ligger nær golf opdateringsfil.
  4. Configurator Angiv stien til den præ-downloadede fil med firmwaren i vinduet Explorer og klik på OK.
  5. Efter ovennævnte data vil blive indlæst i den interne hukommelse på enheden.
  6. I automatisk tilstand, vil fanen System åbne, og derefter vil kun nødt til at klikke på Genstart knap, genindlæser enheden.
  7. Således får vi en opdateret version af softwaren AP. Opsætning af firmware er næsten afsluttet.
  8. Efter udskiftning af firmwaren, er det tilrådeligt at opdatere konfiguratoren. De nyeste versioner af tuning værktøj er også tilgængelig for download fra servere D-Link. Links til disse kan findes på den officielle hjemmeside for selskabet.

måder at tilpasse

Værktøjerne, som indstillingen er D-Link DWL-2100AP præsenterede konfigurator fungerer som skyldes i henhold Vinduer, web-grænseflader og telnet kapaciteter.

konfigurationsstyring via telnet eller web interface er mulig efter undersøgelsesperioden skal installeres egnede-adresse ved hjælp af Windows-konfiguratoren. Kun brugen af sidstnævnte gør det muligt at påvise et adgangspunkt til et Ethernet-netværk ved hjælp af en hvilken som helst IP-adresse. Og det konfigurator giver dig mulighed for at indstille den ønskede IP-adresse til DWL-2100AP. Det er værd at minde om, at værdien af IP-adressen på standard i modellen - er 192.168.0.50.

Hvilket instrument til at vælge?

Det skal bemærkes, de ovenfor beskrevne fremgangsmåder er karakteriseret ved forskellige funktionaliteter. Fuld DWL-2100AP liste indstillinger kan kun være tilgængelig for brugere, der bruger telnet. De fleste af de mulige parametre er tilgængelige for forandring via web-interface. Som for Windows-konfigurator, denne beslutning vil ikke engang muligt at vælge nogle af de driftsformer. ved opsætning af routeren DWL-2100AP, anbefales det derfor, i første omgang til at gælde for mulighederne for konfiguratoren fra Windows til at installere IP-adresse og derefter gå videre til, hvordan man konfigurerer gennem en web-grænseflade. Muligheden for telnet kan bruges "avanceret" bruger til at løse komplekse problemer.

Rådet. Det er meget praktisk og tidsbesparende konfiguration er at bruge opsætningsguiden D-Link DWL-2100AP, som kan køres fra webinterfacet straks efter login.

Tilstande D-Link DWL-2100AP

Således ved at indstille det ønskede adgangspunkt, IP-adressen via Windows-konfiguratoren, du kan henvise til mulighederne for web interface til at konfigurere modellen mest almindeligt anvendte driftsformer af brugerne. Disse tilstande er repræsenteret ved adgangspunktet, bro, klient og repeater.

Standard-tilstand

Som standard adgangspunktet fungerer på samme tilstand. Access Point funktion anvendes, når du vil oprette trådløs dækning, der har til sin rådighed et netværk, der er bygget med hjælp af kabler. For indstillingen, du vil definere på fanen LAN, hvordan AP vil modtage IP-adresse. Tilgængelige muligheder Statiske, prescriptible side og den dynamiske, får det punkt i netværket automatisk. Så bestemmes trådløse tilstand, repræsenterer et bestemt trådløst netværk (SSID), skal du vælge en krypteringstype, adgangskode indstilling, og så videre. Ændre alle disse, såvel som nogle af de andre muligheder under fanen Wireless.

bro

En af de mest populære funktioner DWL-2100AP er at bruge funktionen "bro". Denne tilstand gør det muligt at kombinere flere LAN, ty til mulighederne i de to eller flere trådløse adgangspunkter kommunikere med hinanden. Som for DWL-2100AP, konfigurere adgangspunktet i bro-tilstand udføres efter overgangen til Avanceret tilstand, og trykke på en knap tappen på venstre side af træningssiderne. Vælg derefter en af de to typer af arbejde betragtes tilstanden ved at sætte et tilsvarende mærke i afkrydsningsfeltet:

  • PtP Bridge. Denne type bruges til at forbinde kun to netværk (dvs., access points). I denne udførelsesform en trådløs bro kan kun anvendes, når det andet netværk er til stede punkt DWL 2100AP.
  • PTMP Bridge. I denne udførelsesform bliver det muligt at forbinde en flerhed af indbyrdes forbundne netværk. I dette tilfælde skal hver trådløse netværk også være til stede DWL-2100AP.

Efter at have tilføjet en MAC-adresse roden adgangspunkt, gemme indstillingerne ved at bruge knappen Anvend. Efter genstart Bridge mode enheder vil blive konfigureret.

kunde

Denne tilstand gør det muligt at forbinde med nogen af de nuværende i rækkevidde trådløse netværk adgangspunkt. For DWL-2100AP klient konfiguration er meget enkel - med hjælp af ovenstående advaced fane i web interface og på Mode-knappen. Når du har valgt AP Client tilstand, skal du tilføje MAC-adressen på roden-adgangspunkt, gemme indstillingerne og genstarte enheden kan konfigureres.

repeater

Repeatertilstanden (repeater) muliggør en simpel retransmission af signalet fordeles af den anden (root) for adgangspunktet, hvilket udvider trådløs dækning. Ligesom andre tilstande DWL 2100AP, Repeater indstilling efter overgangen af Advanced sti - Mode. Så vælger AP Repeater tilstand element på listen, og indtast MAC-adressen på roden-adgangspunkt. Igen må vi ikke glemme behovet for at gemme dine ændringer ved at Anvend og genstart knap DWL-2100AP.

konklusion

Som du kan se, selv et relativt forældede produkter af højteknologiske industri er nogle gange i stand til at udføre deres opgaver. DWL 2100AP - noget fantastisk produkt. Dette kan kun gøre én bekendt med de muligheder, der giver sine brugere med dette adgangspunkt. Indstilling devaysa omtalt ovenfor normalt ikke giver anledning til problemer, selv for en bruger, der ikke har dyb viden inden for computernetværk. Det er kun vigtigt at identificere korrekt problemet og vælge driftstilstanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.