Hjem og familieTilbehør

Airbrush makeup: anmeldelser. Hvad der er behov airbrush makeup?

Innovative teknologier i dag gør det muligt at anvende makeup til ansigtet ved at sprøjte specialiseret kosmetisk præparat. Fordelen ved fremgangsmåden er, at midlerne fordeles mere ensartet og tyndt. Airbrush makeup - det er virkelig en uerstattelig opfindelse visagistes hjælp, og nu er blevet en stolt ejer af denne enhed kan absolut alle.

Indstillinger airbrush makeup og valg

Hvad er det komplette sæt af ressourcer til ansøgning aeromakiyazha? Først og fremmest, en kompressor, som via en slange er forbundet med et reservoir pen til kosmetik.

For at anvende makeup bruges også særlige kosmetik. Dets vigtigste forskel - det er konsekvensen. I sin struktur, det består af mikropartikler, som nemt kan passere gennem pennen. Konventionelle kosmetik vil ikke arbejde, og forsøge at udfylde eller fylde det i tanken bør ikke være, fordi det kan ødelægge airbrush.

specialiserede kosmetik koster lidt højere, men med den økonomiske side, er det mere fordelagtigt på grund af det faktum, der falder på huden tyndere lag, henholdsvis lavere end forbruget.

De bedste mærker

Købet af denne vidunderlige enhed er tilgængelig ikke kun for professionelle makeup artister. Hvis det ønskes, kan du købe og bruge det selv derhjemme. Men vi skal vide nøjagtigt, hvad der er nødvendigt for airbrush makeup, og en stor værdi, når den er fastgjort til brandet.

Til at begynde, skal du beslutte så, på hvilket grundlag vil gøre makeup. Hvis vandet, bør du vælge mærker som Dinair og Luminess. Men de fleste fagfolk foretrækker at gøre et silikonebaseret. Det er mere stabilt, det ser naturligt og realistisk. For sin ansøgning om at blive udvalgt apparat mærke Temptu.

Sådan bruger airbrush makeup selv

Til brug i hjemmet, kan du købe et komplet sæt, vil dens værdi være omkring 12 000 rubler.

Det skal bemærkes, at uafhængigt kontrollere vinklen og afstanden anvende makeup til ansigtet vil være vanskeligt, så i starten du kan få brug for hjælp udefra. Over tid, opstår ingen problemer med det vil ikke.

Algoritmen i driften af anordningen:

  1. I en særlig beholder fyldt med kosmetisk produkt på pennen.
  2. Så er det fortyndes med vand, alle proportioner, og nuancer er registreret i den vedlagte brugsanvisning.
  3. Sprøjtning er tilladt i en afstand på 20 cm fra huden i en cirkulær bevægelse. I så fald skal du lukke øjnene og ikke trække vejret.

Forinden makeup med en airbrush, skal du overveje nogle få regler:

  1. Ved sprøjtning makeup af dets partikler kan få på dit tøj og hår. Derfor bør du bære en hat og gamle ting, der ikke har noget imod.
  2. Før sprøjtning kosmetik primer påføres med en airbrush.
  3. Hvis der er fejl på huden, som skal skjule, kan der dog anvendes tonale fundament og rødme med flere lag med et interval på 3-5 minutter, skal du vente, indtil en af dem er tørt.
  4. Umiddelbart efter påføringen af kosmetik på huden kan forblive skinne, vil det forsvinde efter tørring.

Efter anvendelse af hver kosmetisk produkt beholder bør skylles og tørres, fordi det kan tørre ud. Nærmere oplysninger om brug og vedligeholdelse af Anbefalingerne i brugsanvisningen.

Men det skal bemærkes, at hvert mærke har en dedikeret airbrush makeup, der sælges under samme mærke. Det anbefales at bruge producentens for deres instrumenter.

udtalelser kosmetologer

Oprindeligt airbrush makeup var et redskab for fagfolk, men i dag er det blevet til rådighed for privat brug. Til makeup har den fordel, at det sparer deres tid anvende makeup, der giver dem mulighed for at tjene flere kunder.

Den anden store plus - en besparelse af professionelle kosmetik, fordi i den teknologi for at anvende make-up og drift af reglerne enheden forbrug det er meget lavere. Og den sidste fordel - det er ikke-kontakt brug, det vil sige, ingen grund til at købe forsyninger, såsom en engangs svamp til at påføre den tonale rammer.

Kort sagt, til-makeup eller makeup-specialister er blevet en reel velsignelse for airbrush makeup. Positive anmeldelser den modtager primært på grund af de betydelige omkostningsbesparelser. Hertil kommer, at en reel specialist lære make-up teknologi er ganske enkel, som ikke er noteret i brug i hjemmet.

Kundevurdering

Til dato, købe airbrush makeup til hjemmebrug er ikke taget fart, fordi omkostningerne ved denne enhed er ganske høj, og det er ikke en enkel og nem at bruge. Dommer Kundeanmeldelser endnu ganske vanskeligt.

Det kan bestemt ikke kaldes helt ubrugelig ting til huset. Køb det muligt, for eksempel, med henblik på at levere tjenesteydelser for at anvende make-up i hjemmet eller til catering.

pris

Den prisklasse i butikkerne er stor nok. Prisen starter fra 9000 rubler og derover, går dette omfatter ikke kosmetik. Men den lave pris er ikke en indikator for den høje kvalitet af et produkt.

Professionelle enheder vil koste flere gange dyrere, såsom airbrush makeup mærke Temptu, foretrukne mestre, vil koste omkring 40 000 rubler. Men at købe det til brug i hjemmet upraktisk.

Ud over selve enheden, er nødt til regelmæssigt at købe kosmetik af samme mærke. For eksempel omkostningerne ved tonal rammebetingelser 30 ml 2360 rubler. Find midlerne i butikkerne i byen er ikke så let, derfor sandsynligvis nødt til at benytte sig af en online butik.

konklusion

Køb en airbrush til påføring af make-up eller ej, alle beslutter sig. Det har sine fordele, men til daglig brug i hjemmet mangler stadig mere. Den høje pris på det udstyr og tilbehør, og brugen af besvær - de vigtigste. Selvom måske giver det mening at købe det, at beherske brugen af teknologi og drage fordel af dette håndværk yderligere indtægter for levering af tjenesteydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.