Af teknologiMobiltelefoner

Sådan flytter du en note til "iPhone" til "iPhone": Sådan arbejder du med programmet Noter i iOS

"IPhone", startende med den første generation, er blevet en glimrende erstatning for den klassiske organisator. Bevar poster i en ultra kompakt enhed det var meget lettere og mere pålidelig. Over tid har mange allerede formået at flytte til de mere avancerede modeller af gadgets eller flyttes "Android" i lejren, hvorfra opstod spørgsmålet om, hvordan man kan overføre noterne til "iPhone" til "iPhone" eller andre platforme.

Synkronisering iCloud

Den mest indlysende, den mest bekvemme, ikke kræver nogen indsats metode - selvfølgelig online synkronisering med indbygget smarte cloud-tjeneste. Før du flytter en note til "iPhone" til "iPhone", er det nødvendigt at tilslutte både gadget til en Apple-id-konto. Du kan aktivere synkronisering på følgende måde:

 1. Gå til "Indstillinger" app på startskærmen.
 2. Åbn iCloud undermenu.
 3. For at logge ind med din Apple-id-konto.
 4. Vippeafbryder foran ansøgningen "Notes".

Identisk procedure, der skal gøres på den anden "iPhone". Dataene overføres automatisk fra internettet. De er gemt i skyen på en regelmæssig basis, og kan synkroniseres, selv efter en komplet "ren" telefon eller en fiasko, så det anbefales på det kraftigste at bruge iCloud.

Nogle brugere foretrækker at synkronisere dine noter med hjælp af tredjeparts-servere. I dette tilfælde, skal du oprette præcis, hvad cloud-tjenester er forbundet til "iPhone", og nogle af dem får lov at bruge programmet "Notes".

Oplysninger om dem kan findes i indstillingerne anvendelse i undermenuen "Konti". Før overførslen notat med "iPhone" på "iPhone" ekstremt vigtigt at vælge identiske servere til synkronisering på både den afsendende og den modtagende enhed.

Overførsel via AirDrop

Fra og med den syvende udgave af Apples styresystem til smartphones og andre gadgets vil være en informationsoverførsel funktion ved hjælp af Bluetooth og Wi-Fi direkte, uden hjælp fra tredjeparts-servere. Så, hvordan man kan overføre noterne til "iPhone" til "iPhone"? For at gøre dette:

 1. Åbn programmet "Noter" og vælge den, som du vil overføre.
 2. Klik på "Del" knappen.
 3. Vælg AirDrop indstilling og vente på hendes tur.
 4. Vælg enhed, som noten skal overføres (som vil blive overført uændret).

For at betjene denne metode på modtagerens maskine skal også konfigureres og aktiveres AirDrop. Det kan aktiveres ved at kalde "Control Center" (knalde fra den nederste kant af displayet). Denne metode virker med andre Apple-enheder, så spørgsmålet er, hvordan man flytter noter med "iPhone" på "iPads" eller medieafspiller "iPod" er ikke længere relevant.

Sådan flytter du en note til "iPhone" på "Android"?

Den mest succesfulde løsning til at overføre noter fra "iPhone" på "Android" er brugen af postkassen fra Google. For at gøre dette:

 1. Gå til "Indstillinger" app på startskærmen.
 2. Åbn undermenuen "Mail".
 3. Åbn menuen "Konti".
 4. Vælg sub "Opret ny konto".
 5. Vælg Google og give oplysninger mailservice.
 6. Vippeafbryder foran ansøgningen "Notes".

Efter et stykke tid, alle de noter, der er gemt i "iPhone" vil blive automatisk sendt til Google postkasse. Efter dette, kan de downloades til nogen "Android" -smartfone.

Sådan flytter du en note til "iPhone" på en computer

I tilfældet med Mac-computere de samme metoder arbejde stor som den "iPhone". I tilfældet med Windows, skal du anskaffe ekstra software (Outlook-program og iTunes), samt et kabel til synkronisering "iPhone" med computeren. Overfør Noter proces er som følger:

 1. Du skal først starte Outlook (en del af Microsoft Office).
 2. Så har du brug for at starte iTunes og slutte telefonen til en computer ved hjælp af et USB-kabel.
 3. I det vindue, der vises, skal du gå til "Information" undermenu i indholdsoversigten.
 4. I vinduet finde "Synkroniser med ..." og vælg den ovenstående Outlook.

Hvis synkroniseringen vil finde sted uden uheld, så vil der være en note i Outlook skabt på "iPhone".

Få adgang til dine noter fra en webbrowser

Også glem ikke webudgaven af Apples cloud-tjeneste, hvor man kan se alle de noter, der er gemt i iCloud. Det er nok til at gå til den officielle hjemmeside for cloud storage og vælge det korrekte program, hvor der foruden muligheden for at stifte bekendtskab med alle de poster, du kan redigere dem, skabe nye og send mail til andre enheder, herunder en ny "iPhone".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.