Af teknologiMobiltelefoner

Mobiltelefon til fiskeri og jagt med en GPS-navigator. De bedste modeller og anmeldelser om dem

Beskyttede mobile gadgets har altid nydt en misundelsesværdig popularitet. Mange virksomhedsejere ønsker at være sikker på, at deres "juvel" ikke er vil bryde, hvis den tabes på en hård overflade eller synke i vand. Særlig relevant dette punkt kan kaldes til ekstreme grupper af folk som jægere eller fiskere.

sikkerhed devaysa kriterier evalueret visse krav og standarder. En af disse, og de mest populære - det IPxx (Ingress Protection / grad af beskyttelse). Lidt mindre for klassificering beskyttelsesniveau bruges af det amerikanske militær standard MIL-STD 810G, men det er mere for uret og industrielle instrumenter.

Behovet for beskyttelse af mobilt udstyr fra enhver form for støv og fugt er så indlysende, at mange virksomheder i udviklingen af sine produkter er orienteret i det mindste klasse IP67, hvor tilstedeværelsen af, samt fraværet af en sådan foranstaltning ikke påvirker udseendet af telefonen.

Som for virkningen, her er situationen noget anderledes: smuk og stilfuld mobiltelefon til at betale en betydelig pris mønt vægt og dimensioner, kombineret med middelmådige ergonomi. Naturligvis ejerne af sådanne ofre er kun nødvendig, når der er brug for mobiltelefoner til jagt og fiskeri. I andre tilfælde, folk foretrækker som beskyttelse dækker, ekstra briller og andet tilbehør, der ikke "ødelægge" den ydre fremtoning af gadget.

Du kan finde en liste over de modeller, der omfatter de bedste mobiltelefoner til fiskeri og jagt, samt andre ekstreme rejse. Ved udarbejdelsen af stempel hensyn til udtalelserne fra eksperter blev taget dette område og gennemgår de almindelige ejere af denne slags enheder.

Ginzzu R6 Dual

Model R6 - dette er telefonen til jagt og fiskeri med radioen. Sikkerhedsfunktioner vil helt sikkert sætte pris på alle dem, der er vant til vanskelige vandreture betingelser og prøvelser af dyreliv. Som for radio, der er lidt i den forkortede form, der er uden den automatiske scanning af frekvenser, så du kan bruge det til at rykke den aftalte kanal (mere end 20 bånd). Det er meget praktisk at knappen radio er udstyret med en uafhængig ikke-blokerende og har en justerbar sendeeffekt.

Telefon til fiskeri og jagt Ginzzu fuld overensstemmelse med beskyttelsesklasse IP67. ham tage det ikke er nødvendigt med en større dybde og lavt vand med sand model helt forfærdeligt. Som sædvanlig skærme af denne type enheder ikke er designet til høj kvalitet multimedie og billeder, men ikke desto mindre skærm har en god bestand af lysstyrke, og læse alle data uden problemer, selv i direkte sollys.

Ifølge brugerne

Ejere i deres kommentarer har gentagne gange erklæret, at telefonen er for fiskeri og jagt Ginzzu har en god sikkerhed ydeevne, samt tilfreds med tilstedeværelsen af en sådan en nice ekstra som en walkie-talkie. Nogle nødstedte lidt, der er i stand til en lommelygte, men at kalde det et kritisk tidspunkt ikke kan.

Fordele ved modellen:

 • fremragende beskyttende egenskaber;
 • der er radio med separat funktionalitet;
 • to SIM-kort;
 • GPS-support-protokoller;
 • batteri aftagelige type.

ulemper:

 • klart utilstrækkelig mængde intern hukommelse;
 • oplysninger på låseskærmen er ikke nok for en "hurtigt kig";
 • almindelig lommelygte.

Anslåede omkostninger - omkring 6000 rubler.

teXet TM-513R

St. Petersburg "Alcatel", som ejer mærket "Tekset" fortsætter med at fylde sektoren beskyttede mobile gadgets kloner af populære modeller fra Kina - Mann Zug S, for hvis direkte produktion nødt til at takke firmaet Chinavasion Electronics.

I modsætning til den tidligere generation den nye 513-th model har en mindre skærm, som gjorde det muligt ikke blot at opretholde en rimelig pris gadget, men også markant øget hyppighed af batteriets levetid. Telefon til fiskeri og jagt TM-513R har vist sig at være ganske vellykket gadget og i fuld overensstemmelse med den angivne grad af beskyttelse.

enhedens funktioner

Hertil kommer, at fire puder på en anordning boliger af høj kvalitet, aluminium gør det muligt for telefonen at modstå tunge statiske belastninger. Dette i deres anmeldelser var meget glad for at elektrikere, bygherrer og andre industrielle forbrugere.

Fordele enhed:

 • fuld overensstemmelse med IP67 klasse;
 • foring på kroppen af fly aluminium;
 • rummelig og udskifteligt batteri;
 • GPS-navigation;
 • demokratisk pris.

ulemper:

 • kun ét nummer for hver kontakt i telefonbogen;
 • du kan svare på sms, selv efter låseskærmen.

Anslåede omkostninger telefoner til jagt og fiskeri (priser i efteråret 2016) fra "Tekset" TM-serien - omkring 4000 rubler.

SENSEIT P7

Mobil gadget SENSEIT designet til drift i de mest ekstreme forhold. Telefon til fiskeri og jagt P7 er udstyret med et stort antal gummiindlæg, der gør devaysu absolut ikke bange for at falde på den faste overflade.

Derudover modellen er udstyret selvom enkle, men retningen modul (telefon med GPS). Tilgængelige vandtæt gadget kan du ligge i en hvilken som helst strøm til en halv time, med at finde ham i vandet er meget enkel: enheden har modtaget en lys orange farve i stil.

Ifølge brugerne

Mange ejere i deres anmeldelser siger misundelsesværdig batterilevetid. Ikke-aftagelige lithium-ion-batteri 3600 mAh batteri giver dig mulighed for at bruge en gadget til en måned (!). På offeralteret af autonomi er blevet bragt meget beskedne kamera, et display med en minimum opløsning til dato (160 ved 128 pixel) og en slot til hukommelseskort. Som en dejlig bonus, producenten udstyret enheden er en FM-radio.

Fordele ved modellen:

 • god vandbestandighed;
 • praktisk neubivaemaya struktur med fremragende styrkeværdier;
 • mindeværdige oprindelige udseende;
 • tilgængeligheden af GPS protokoller;
 • en glimrende indikator for batteriets levetid;
 • højttaler.

ulemper:

 • for høj en pris på sådanne beskedne specifikationer;
 • lille Eran (snip);
 • ikke-standard USB-interface.

Anslået pris - omkring 7000 rubler.

Blackview BV6000

Den unge virksomhed fra Kina har introduceret på markedet temmelig interessant, høj kvalitet og beskyttet af telefonen med navigatoren. Og det er værd at bemærke, at mange af de smartphones i denne klasse nemt kan modstå støv, snavs og sand, men arbejdet normalt, efter en lang svømmetur i tre meter dybde - enheder. Blandt disse er de telefoner med navigatøren fra Blackview BV-serien.

Som for specifikationerne for den hardware-platform, forestillingen møder her helt smart chipset Helio P10, fungerer godt i tandem med video accelerator Mali-T860 MP2. Enhver moderne, herunder "tunge" applikationer, vil smartphone være "på skulderen." Det eneste, der forårsager ubehag, i henhold til brugernes feedback, så en beskeden skærmstørrelse på 4,7 inches (1280x720).

Hvis du er interesseret i produktive egenskaber er lille, og kun "mursten i Shell", kan du se variative udgave af serien - BV6000s. Det har en mere beskeden mængde af RAM og intern hukommelse, samt konservativ den forrige generation processor.

gadget funktioner

Interessant nok i hans synes at være den rigtige ønske om ikke at overbelaste telefon med GPS plus software, producenten kom til en slags logisk absurditet. For eksempel er en nyttig knap, der er ansvarlig for aktivering af mode "Tryk og tal» (Push-to-talk), er til stede, men den tilhørende software gadget ejer bliver nødt til at søge efter og installere selv.

På dette tidspunkt har vi gentagne gange henledt brugere i deres anmeldelser, men selskabet har ikke bragt forholdene i orden i almindelig firmware. Så du er nødt til at kigge efter det rigtige program eller tredjeparts ressourcer, eller at blinke en brugerdefineret enhedens software.

Gadget plusser:

 • minimal ekstra software "skrald";
 • understøtte NFC protokoller;
 • Det kan bruges som en radio-enhed;
 • hurtig adgang til alle funktioner i GPS ( «koldstart");
 • huset er afledt uafhængig SOS-knap.

ulemper:

 • gadget for tung selv for sin klasse;
 • placering af knapper i nogle "kaotisk" måde;
 • batteri ikke-aftageligt typen;
 • Prisen er lidt overpris for de tilgængelige funktioner.

Anslåede omkostninger - omkring 17 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.