TravelingRetninger

Plaza Catalunya (Barcelona): historie, seværdigheder

Amazing Barcelona, berømte vartegn som ånder historie og fantastiske af alle rejsende er altid fuld af mennesker berømte torv placeret i skæringspunktet mellem de to dele af byen. Plaça de Catalunya - en travl vigtigste centrum af den catalanske hovedstad og et yndet mødested for alle de lokale.

Opførelsen af centret

Plaza Catalunya (Barcelona) er placeret på en tidligere ledig grund støder op til byens mure. Beliggende i Madrid myndigheder, berørte landskabspleje enorme område, besluttede at bygge et nyt kvarter. Gamle mure blev revet ned, og alle de arkitektoniske design i lang tid kunne ikke finde godkendelsen af beboerne i Barcelona, som ønskede at se den moderne udstyret territorium.

I midten af det nittende århundrede, blev udvalgt design, de mest egnede til det centrale område og den nye bydel. Ved 1888 overtog den grundlæggende form, der er kendt for enhver turist, kæmpe Catalunya. Barcelona dengang sig klar til Verdensudstillingen, understreger den særlige status af landets vigtige regionale hovedstad og blev i begyndelsen af sin kulturelle vækkelse.

Derfor hjertet af byen arrangement lagt vægt. Det er kendt, at der i det sidste århundrede, har det gennemgået flere restaureringer, og i 1929 tæt på metro-området dukkede op.

Sådan finder hjertet af Barcelona?

Plaza Catalunya (Barcelona) på kortet er meget let at finde: det er placeret i hjertet af de største spanske byer og fra strålerne udspringe to gamle gader - den berømte Las Ramblas og den fashionable Passeig de Gracia. For at få her kan endda turist fanget for første gang i den catalanske hovedstad, fordi området er et overgangssted på næsten alle de ruter for offentlig transport, og afprøvet tre metrolinjer igennem det.

historisk milepæl

Hvad er kendt for enhver fan af shopping Catalunya? Barcelona er ikke forgæves stolt historisk milepæl imponerende størrelse. Den mest berømte monument, oprettet i 1991, etableret til ære for Francesc Macia - mand, proklamerede uafhængighed den autonome region i Spanien, og som blev dræbt i begyndelsen af sidste århundrede. Granit monument består af store blokke, der minder om den tragiske skæbne den tidligere præsident i Catalonien.

Det ser ud til, at det imponerende område på pladsen indrammet meget kaotisk: skulpturelle grupper er spækket med luksuriøse springvand, der arbejder tæt på store shoppingcentre og restauranter.

skulpturer

Placeret omkring det historiske sted statuen symboliserer de fire provinser, der er en del af Catalonien. Skulptur af en kvinde, stolt sidder på hesten, viser Barcelona og skulptur stærk mand i spidsen for en hest ved tøjlen, - guden Merkur handel. Intet under, at hans figur sat på et livligt torv fyldt med butikker, den mest berømte af dem er ni-etagers stormagasin, hvor der i udtalelsen fra turister, kan du købe alt.

Turistbureau

Plaza Catalunya (Barcelona) vil ikke gå tabt ingen af udlænding. Det er her de oplysninger ligger turistbureauet, hvor du kan købe rabatkort til at besøge byens mange attraktioner.

Desuden vil alle rejsende, dårlig milepæl i den travle storby, være med til at sælge centret i et detaljeret kort, som viser alle de store turistmål gamle Barcelona. Plaza Catalunya, foto, der formidler den arkitektoniske skønhed og storhed, er et yndet sted ikke kun modtagelser af rejsende, men også de lokale beboere, turister på de hyggelige bænke og ordinerende læger er business og romantiske møder.

Mindeværdige speciel atmosfære overfyldt hjertet af Barcelona forbinder den gamle og nye kvarterer i den catalanske hovedstad, som mange respektable borgere hovedvirksomhed alt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.