Sport og FitnessFodbold

Mexicanske målmand Guillermo Ochoa

Ochoa Gilermo - en mexicansk fodboldspiller, der i øjeblikket spiller på lån til den spanske "Granada". Han 31 år, der ved standarderne for fodboldbane ganske lidt. Men Guillermo Ochoa, taler ved målmanden position, så det kan forblive i sporten i et stykke tid.

Tidlig karriere

Guillermo Ochoa blev født den 13. juli, 1985 den mexicanske by Guadalajara, hvor han begyndte at blive involveret i fodbold, og derefter behandle dem alvorligt. Før 2003, han er uddannet på akademiet for lokale klub "Amerika", spillede for ungdomsholdet, og da han var atten, med klubben underskrev en professionel kontrakt. I samme sæson debuterede han for det første hold, spille 12 kampe.

Den følgende sæson, blev han den vigtigste målmand i klubben, til trods for så ung en alder. I otte år, Guillermo Ochoa forsvarede farverne af klubben, at vinde ham flere trofæer, herunder den mexicanske mesterskab i 2005 og de amerikanske League mestre i 2006. Alt for klubben han tilbragte 226 spil, men i sommeren 2011, da han var 26 år, besluttede han at flytte til Europa, fordi alle amerikanske spillere i den første drøm om det.

Flytning til Europa

Det er imidlertid værd at bemærke, at Guillermo Ochoa ikke var et stort talent, som blev jaget til forskellige klubber. For ham, ville ingen betale en masse penge, så han ventede til færdiggørelse af den nuværende kontrakt med "Amerika" og underskrevet en aftale med den franske "Ajaccio". Naturligvis, hvor han fik øjeblikkeligt et sted i hjertet af alle tre, som var i klubben, var han nummer et målmand. Han spillede 116 kampe, og da hans kontrakt udløb, har underskrevet en ny aftale med den spanske "Malaga". Guillermo Ochoa flyttede dertil i 2014 efter en vellykket VM.

Overgangen til den "Malaga"

Imidlertid har den nye klub Ochoa ikke fundet en sådan anerkendelse, både i deres tidligere hold. I "Malaga", blev han en reserve målmand i to sæsoner og kommet på banen kun 19 gange. Naturligvis betyder det ikke passer enten spilleren eller holdet, så i sommeren 2016 den mexicanske blev leveret i en svagere spansk klub - "Granada".

Leje i "Granada"

I "Granada" Ochoa fik øjeblikkeligt et sted på basen og i indeværende sæson har allerede spillet 17 kampe, conceding 33 mål i dem. Kun to kampe han var i stand til at forsvare til nul.

Forestillinger for landsholdet

I landsholdet i Mexico Ochoa debuterede i december 2005, da han var kun 20 år, men den første gang til landsholdet, han var et år tidligere - simpelthen ikke dukke op på basen. I løbet af sin karriere, han tilbragte 158 kampe, conceding 69 mål i dem. Toppen af sin karriere var deltagelsen i 2014 VM - han var ved VM i 2006 og 2010, men som en spiller lager. Sammen med holdet vandt han for tre CONCACAF Gold Cup, og i to tilfælde var den vigtigste målmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.