BilerLastbiler

Anmeldelser: motor "Chrysler" til "Gazelle". Motor installation "Chrysler" til "Gazelle"

For første gang bilen "Gazelle" udkom i 1994 og blev udgivet den Gorky Automobile Plant. Bilen viste sig at være en god side. Bare repareret, viste sig at være meget pålidelig. Dens eneste ulempe - motoren. Selv på det tidspunkt for frigivelse var det stadig ganske konkurrencedygtige, men efter et par år blev et alvorligt spørgsmål om at finde alternativer. Især er dette bekræftes af forbrugersvar. Engine "Chrysler" til "Gazelle" blev installeret i 2006, og med stor succes.

Tekniske specifikationer for forbrændingsmotoren "Chrysler" 2,4 liter

Med det amerikanske selskab "Chrysler" kontrakten blev underskrevet i 2006, som omfattede installation af motorer i volumen på 2,4 liter på biler såsom "Gazelle", "Sobol" og "Volga 31.105". Magt forbrændingsmotoren var omkring 137 hestekræfter, men der var variationer og 152 liter. a. Han blev en fremragende erstatning for ZMZ-402, som allerede er forældet. På samme dimensioner "krayslerovskogo" motor ikke længere var 402. og specifikationer er meget højere. Og det til trods for, at forbrændingsmotoren Chrysler, også var ikke ny. Men under operationen, viste han sig som en pålidelig motor, der kan køre i lang tid, forudsat den rette drift og vedligeholdelse.

Denne motor havde en indsprøjtningssystem af injektionen og elektronisk tændingssystem. Knastakslerne er øverst, hvilket i høj grad forenkler vedligeholdelse og reparation. Blandt de mangler er at tilvejebringe et cylinderhoved fremstillet af aluminium. Dette metal kan ikke lide overophedning, var så særlig vægt på motoren køling.

Engine "Chrysler" til "Gazelle": anmeldelser af ejerne

Installerede kraftenheder overholder miljøstandarder Euro-2 blev yderligere behandlet af flere Euro-3. På trods af, at motoren ikke var nogen nyskabelse, men det er udbredt på disse biler som "Gazelle". Især svar viser følgende fordele:

  • høj pålidelighed af motoren;
  • Positive dynamik i sammenligning med 402-m ICE;
  • lille olieflow (1,0 liter pr 10 000 km om);
  • enkle design letter nem vedligeholdelse.

Generelt har det "Gazelle" med motoren "Chrysler" ændret. Dette vedrører primært dynamikken, som væsentligt forøget. Motor tilstrækkeligt opfatter den 92. beznin der er også et plus. Generelt er en stor ICE, men var han har sine egne problemer, som vi vil tale lidt lavere.

Hvor kan jeg få reservedele?

Som allerede nævnt ovenfor, at motoren er "Gazelle", "Chrysler" 2.4 - en meget pålidelig og nedbryder ekstremt sjældne. Han kan ikke lide overophedning, men ellers okay. Men i alle tilfælde af skader opstår. De er forbundet med normal slitage af cylinder-stempel-gruppe, og uventede fiaskoer. Det er klart, at det er nødvendigt i sådanne tilfælde at reparere motoren. Mange eksperter på det tidspunkt har mødt med sådanne kraftenheder, og var i stand til effektivt og hurtigt at reparere, men fangsten var ikke tilfældet.

Det faktum, at det ikke er så nemt det var at finde reservedele på motoren. Dybest set alt skulle bestille direkte fra USA. Men i dette tilfælde var signifikante levering. Ofte var de fra den ene til 3 måneders ventetid. Selvfølgelig, med tiden situationen er blevet lettere, især med fremkomsten af sådanne biler som "Volga Siber", som også etableret den amerikanske motor. Nu næsten alle dele er på lager, og de behøver ikke at vente i flere måneder. Mangel på komponenter til motoren, som du måske har gættet, det største problem i operationen.

Kort om andre mangler

Stadig installere motor "Chrysler på" Gazelle "medførte en stor mængde omarbejde. Det gælder både kassen og hydraulik. Men det er kun i tilfælde af, at der udføres installationen af den amerikanske forbrændingsmotor i stedet for ZMZ-402. På transportbåndet er nominelt sæt motorer" Chrysler. "Mange ejere stadig klagede over de høje udgifter til reparationer. Dette er ikke overraskende, fordi motoren stadig er importeret, men i lang tid velkendt. Men det har en større omkostning af reservedele effekt, snarere end at arbejde på stationen.

Markeret og stort brændstofforbrug. Men hvis du bærer på en sammenligning med de 402-meter, kan appetitten betragtes ganske rimelig for sådan et arbejdsvolumen. De største problemer opstår med koblingen, som ofte bryder ned. det var for svag til at vysokooborotisty amerikansk motor. Ofte nødt til at ændre tændrør, hvilket gør det omkring en gang hver 30-40 tusinde kilometer. Selv om dette interval kan kaldes helt normalt under intensiv brug. Resten af "Chrysler" motor på "Gazelle", et foto, som du kan se i denne artikel, med stor succes brugt i dag.

Motor service 2,4 Doch

Amerikansk motor har en meget enkel struktur og er ikke specielt kræsen. Det er installeret på mange amerikanske biler. For eksempel, "Dodge Stratus", "Chrysler Sebring", "Jeep Wrangell", og andre. Til motor gik så længe som muligt, skal du opfylde følgende krav:

  • tid til at skifte motorolien;
  • gøre rettidig udskiftning af timingen systemet;
  • eliminere eventuelle pletter fra under ventildækslet;
  • overvåge kølesystemet.

I princippet gælder disse foranstaltninger til en eksisterende motor. Som for motorolieskift, skal det udskiftes hver 6-10 tusinde kilometer, afhængig af kørselsforhold. Spænd det ikke anbefales, da det reducerer levetiden for motor. Virksomheden "Chrysler" vil kræve ændring timingen elementer hver 100-120 tusinde kilometer. På grund af det faktum, at i Rusland, driftsbetingelser er mere alvorlig, er det tilrådeligt at reducere periode på op til 70-80 tusinde kilometer, samt beviser og ekspertanmeldelser. Motor "Chrysler" til "Gazelle" er udstyret med et bælte-drevet, så timingen tilstand kan ofte identificere visuelt.

Hvad skal der gøres til TO

Ud over den rettidige udskiftning af motorolie, anbefales det kraftigt hver 15 000 km undersøge tilstanden af luftfilteret. Vær ikke ilde at tjekke kompressionen i cylindrene, samt at gennemføre edb diagnostik. Det er muligt at finde på de elektroniske systemfejl, hvis nogen. Også ved hjælp af scanneren kan se og til andre karakteristika: effektiviteten af injektorer, fortænding osv ...

Ganske ofte på motorer fra produktionen amerikanske mislykkes olie tryksensorer. De kan være i orden, men fik lov til at flyde. Dette fører igen til en betydelig strøm af smøremiddel, hvorved det er muligt at komme til oliemangel. Hvis dette sker, og vil ikke blive set i tide, kan motoren beslaglægge, og dette er et hovedeftersyn. Det er bemærkelsesværdigt, at timingen ventil åg i tilfælde af afbrydelse, men det kan ikke anbefales at kontrollere.

På de særlige forhold i drift

Vi sætter motoren "Chrysler" til "Gazelle" fra 2006 til 2010. I denne periode af drift, har mange bilister og eksperter modtaget et vist kendskab til motoriske egenskaber. Generelt er der ikke noget nyt, da denne type motor er stort set ikke anderledes end dem. Den farligste for krayslerovskogo motor overophedning. Til dette formål er det ønskeligt at ændre frostvæske i tide. Det anbefales at gøre dette hvert 2. år. Fuldt sortiment-system - 10 liter. Det er nødvendigt regelmæssigt at kontrollere tilstanden af rørene og termostathuset for revner.

Eksperter påpeger, at før hver tur for at se på oliestanden på oliepinden, Fyld om nødvendigt. For en fuldstændig udskiftning brug for omkring 4,7-4,8 liter, hvis huset er tørt indeholder det omkring 5,3 liter smøremiddel. I dette tilfælde stor betydning er kvaliteten af olien. Ønskeligt støbning, der er skrevet af fabrikanten eller analog med respektive tolerancer. Dette gælder ikke kun det mærke, men også viskositeten, som regel syntetisk basis 5W30.

Kort om reparationer

Installer motor "Chrysler" til "Gazelle" er rart, men det skal også repareres. Med korrekt vedligeholdelse og sparsom driftsform kører motoren omkring 350 000 km. Men hvis du ikke ændrer olien til tiden, skal du ikke følge status og timingen af kølesystemet, vil det have at gøre kapitalki meget tidligere.

Men der er en række tegn, der taler om behovet for reparationer. For det første er fremkomsten af forskellige former for slag under betjening af motor. Det er værd at være opmærksom på de vibrationer, som kan være forårsaget af defekte airbags forbrændingsmotor eller på motoren.

Hvis motoren væsentligt går tabt i dynamikken, og "spise" olie, er det også nødvendigt at forberede sig til reparation, eftersyn sandsynligt. Men alle disse tegn på en meget indirekte og kan ikke med 100% sikkerhed indikerer, at problemet er i motoren. Fremmede lyde opstår ofte på grund af fejlen timing elementet, en generator eller klimaanlæg, som det fremgår af anmeldelser. Engine "Chrysler" til "Gazelle" er ekstremt robust krumtapakslen. Den væsentligste årsag til svigt af krumtapakslen - oliemangel og kontinuerlig kørsel ved høje hastigheder. Det har to skær reparation størrelser 0,25 og 0,5 mm. Så kun udskiftning af en ny.

vigtige detaljer

På amerikanske biler, hvorunder motoren blev fremstillet og, for den mest etablerede automatisk foranstaltning. På "Gazelle" er værd ILAC og henholdsvis to-masse svinghjul. På grund af dette, meget slid halvring af krumtapakslen. Det er i 80% af tilfældene og årsager til svigt af den amerikanske motor, er dette blevet gentagne gange bekræftet af anmeldelser. Engine "Chrysler" til "Gazelle" har fungeret godt ud fra et teknisk synspunkt. Stor popularitet nyder han, ikke kun på grund af sin uhøjtidelighed, men også en stor ressource.

For at opsummere

For 300-400 tusinde kilometer før den første eftersyn, motoren 2-3 skiftet normalt ZMZ-402, der gik i gennemsnit 100-150 tusind. Besparelserne her er indlysende. Men så igen, enhver motor kan lide at rense olie og normal driftstemperatur. Mangel på korrekt smøring, kontinuerlig ridning ved højere hastigheder ofte føre til problemer med motoren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.