BilerBiler

"Volga 31.105" og dens tuning

Personbil "Volga 31.105" er et af de få mærker af biler, der egner sig godt til tuning. Fra sin tidligste dage, har denne model tiltrukket sig opmærksomhed fra mange bilister involveret i tuning. Og forvandle bilen "Volga 31.105" kan være uigenkendelige. Desuden har bilproducent venstre ved mindst reservedele, således at som man siger, "der er hvor de skal henvende."
Tuning "Volga 31.105" er også speciel i, at 31-serien kan omdannes til en SUV, præmie bil eller i en rigtig sportsvogn. De vigtigste ting her - for at vise fantasi og gøre alt for. Og instruktionerne nedenfor vil hjælpe dig med at håndtere denne opgave.

ekstern tuning

"Volga 31.105" er temmelig sparsomme design, så vi gør klogt i at opdatere det. Først af alle bilister er involveret i at installere aerodynamiske kofangere, spoilere og karme. Før du være opmærksom på den generelle tilstand af din krop. Hvis der er korrosion på det, og det er ikke ualmindeligt, at 3110 er "Volga", skal de fjernes med det samme. Ellers, hvis du ikke mærke en stor krop kit til rust, på et tidspunkt en del af kroppen bare rådne. Derfor er det nødvendigt at forberede sig på forhånd maskinen og videreforarbejdes til korrosion. Derudover kan du indstille pads på vingerne. De giver bilen sporty og samtidig gøre det mere moderne.

Efter installationen Dodger er tid til at stoppe ved stationer og bestille maling job. Hvorfor efter installation af disse elementer? Det er simpelt - ofte op til den tid køber vil erhverve en fuld organ kit, kan deres stil være meget forskellige. Og selv om de er malet, for eksempel i hvid, deres konnotation er anderledes. Køb kun de sorte dele også ikke en mulighed. Og takket være din komplette maleri "The Volga 31.105" - "Chrysler" - vil have en glat og ensartet farve. Tja, for dem, der ikke ønsker at gøre deres bil ensformigt, der er forskellige airbrushing. De bare gøre bilen unik og uimodståelig. I de senere år vundet popularitet airbrushing på kølerhjelmen af en kørende motor. I udseende ser det ud til, at bilen går uden en hætte, og kun når rørt til kroppen afslørede alt dette visuelle bedrag. Der er også malet i stil med lyn. Det vil også give bilen en uimodståelig udseende. Generelt stilarter og sorter af airbrushing i øjeblikket er meget, meget, så når du vælger den bedste løsning.

Tilføj irresistibility er nye hjul, eller rettere hjul. Caps køb er ikke nødvendig, da deres levetid er mindre end 2 år. Plast simpelthen bryder med fastgørelsesorganer. For sande elskere af tuning har lavprofil Light alufælge. Støbt eller smedet, sort eller sølv, 16 eller 18 inches - det gør ikke noget, så længe de opfylde ejeren af bilen og gjorde designet mere dynamisk og original.

Gennem disse aktioner vil du være i stand til at omdanne sin jern ven i den virkelige forretningsverden sedan om man skal sige: "Ja, det er den samme gamle" Volga 31.105 "!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.