Sport og FitnessFodbold

Yuri Vernidub: en god fodboldspiller og vellykket træner

Destroyer stereotyper ... unik person ... Yuri Vernidub (billedet nedenfor), nu coaching Lugansk "Dawn", viste sig, at den "Dawn" kan vise en konkurrencedygtig fodbold og vinde mod ubesejret i hende før Donetsk "Shakhtar".

Hvem er Vernidub Yuri?

Det unikke ved denne mand er, at han meget vel kan motivere sit hold. Fodboldspillere har gentagne gange udtalt, at i omklædningsrummet under pause, "Dawn" - er centrum for en følelsesmæssig ladning.

Født Yuri Nikolaevich i den ukrainske by Zhytomyr 22 januar 1966. Siden den tidlige barndom, han elskede fodbold, så jeg gik til afsnittet fodbold i klubben "Spartak" (Zhitomir). I skolen, Yuri Vernidub besluttede, at han ville forsøge sig med professionel sport, og ligesom du kan se, var ikke tager fejl i deres valg.

At spille karriere i USSR Championship

Afspilning karriere Yuriya Nikolaevicha Verniduba var ganske lang. Først erhvervserfaring, han fik i Zhitomir, "Spartacus" i 1983-1984. I den anden liga af USSR mesterskabet brugte han 68 kampe og scorede 5 mål i modstandernes mål. Om de næste 2 år er der ingen oplysninger om eventuelle indenlandske eller udenlandske kilder. På dette tidspunkt sandsynligvis Vernidub at tjene i hæren. Mange sovjetiske spillere vendte fodboldkarriere at forbinde med tjenesten i Den Røde Hær (hæren eksisteret fodboldklubber). I Zhitomir elev fodbold var der ikke en sådan mulighed.

I 1987, fodboldspilleren dukkede op i en del af Nikopol "Kolos". I denne kommando, kunne han ikke længe, kun at have 33 kamp. Som fodboldspiller Yuri Vernidub var dygtig nok, så det er bemærket spejdere "Dnepr" og inviteret til Kiev. Det er svært at sige hvorfor, men holdet (to-tiden mester i USSR) at tune det fungerede ikke. Den track record Vernidub som en spiller er ikke registreret nogen spil til dnepryan (selv som en del af en backup hold). Erkendelse af, at han havde brug for match praksis og sidde på jorden ikke giver mening, hele sæsonen Zhitomir fyr flyttet ind på holdet i anden liga i USSR mesterskabet "Karpaterne" (Ivano-Frankivsk). De karakteristiske vestlige ukrainske hold atleter af dette niveau var i høj kurs. Da han kom til holdet i løbet af sæsonen, midtbanespiller / forsvarsspiller at spille 21 kampe.

Rastløshed og ønsket om at konstant at udvikle sig - alt Jury Vernidub. Fodboldspiller i 1989 kommer til at stige i Zaporozhye "Metallurg". Chancen for at bruge den.

Den mindeværdige Yuri Vernidub (CV) i 1990'erne?

For et hold, der har, desværre for alle ukrainske fodboldfans, der, Yuri har spillet 116 kampe og scorede 5 mål. Under hyperinflation fodboldspiller besluttede jeg at prøve legionær brød og gik til Tyskland. For "Chemnitzer FC" (base og en dobbelt) har brugt 26 kampe (1 mål). Efter 2 år i den tyske liga fodbold alumne Zhitomir vender tilbage for at blive en hjembyer Zaporozhye for ham. Men ikke i "Metallurg", og "Torpedo" (ved den måde, klubben er heller ikke længere eksisterer i fodbold arena i Ukraine). Fra 1994 til udgangen af 1996, han spillede for Avtozavodtsev 76 kampe og bogført 11 mål i modstandernes mål.

Hvad bliver det næste? Pensionering, mærkeligt nok, det var toppen. Ja, har "Zenith" i slutningen af 1990'erne ikke skinne, men det har altid været respekteret i fodbold kredse navn. I moderne sprogbrug - mærke. Tre år fra 1997 til 2000 th, ukrainsk fodboldspiller var kaptajn på "Zenith". Aktiverne Vernidub 84 spil og 2 mål som en del af St. Petersborg team. Af den måde, i Leningrad og ukrainsk fodboldspiller modtog jeg en lille Europa Cup oplevelse. I 1999 har "Zenith" brugt 2 spil i UEFA Cup, og i 2000 den ukrainske deltog i en af kampene i Intertoto Cup.

Yuri Vernidub: Coaching filosofi

Umiddelbart efter afslutningen af hans spiller karriere, den tidligere kaptajn på "Zenith" begynder en ny fase i den sportslige liv - coaching rutine. Der var ingen særligt vellykkede i lang tid. Alt ændret i 2011, da han blev inviteret til at møde formanden for Lugansk "Dawn" Evgeniy Geller, der kunne lide hans coaching ideer.

Og hvad der er i dem, at? For det første disciplin holdet. Hver spiller skal forsøge at forsikre deres partnere, når de forlader deres stilling. Bekender kombination Smart fodbold. Han mener, at det er nødvendigt at gå til angreb efter en kort eller mellemlang aflevering, undgår den lange afstande støbning.

Det vigtigste punkt, der er som Geller i Vernidub - han kan finde en psykologisk tilgang til enhver spiller. Kombinationen af alle disse kvaliteter bringe succes coach og nuværende "Dawn" i så vanskelige forhold for det, når holdet kan ikke på grund af den politiske og militære situation, spille foran familiens tilhængere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.