Af teknologiMobiltelefoner

Skader på mobiltelefoner. Myter og virkelighed

Kontroversen over, hvor meget skade en person kommunikation via mobiltelefoner, begyndte for et par årtier siden, fra det øjeblik, at disse bærbare enheder er blevet efterspurgt, først i de enkelte lande, og derefter på verdensplan. Forskere og læger over hele verden i mange år udført tusindvis af eksperimenter og forskning for at bevise eller modbevise disse eller andre almindelige versioner om virkningen af mobiltelefoner på menneskers liv og helbred. Lad os se på de mest populære af dem at fremme enhver læser til at besvare spørgsmålet om, hvorvidt han føler de skade mobiltelefoner eller er det bare en myte?

Indflydelsen af elektromagnetiske bølger på menneskers sundhed. Forskere har længe vist, at elektromagnetiske bølger kan stimulere ændringer på det cellulære niveau og forårsage forstyrrelser genrækkefølge samt bidrage til udseendet af syge celler i kroppen og endda tumorsygdom. Hvor slemt virkningen af mobile enheder, hvis arbejde er en kilde til konstant genereret elektromagnetiske bølger?

En række eksperter har studeret dette emne, og konkluderede, at mobile enheder negativt kan påvirke sundheden, hvis overdrevne, nærmest døgnet rundt brug af moderne udstyr eller andet ved at bruge forældede, de allerførste mobiltelefoner, som "udsender" langt mere elektromagnetiske bølger som følge af ufuldkommen teknologi ved indgangen til det trådløse æra. Således kan vi sikkert kommunikere med hjælp af moderne mobiltelefoner, men ikke misbruge en sådan kommunikation. Selv producenter af sådanne anordninger tror ikke, at deres produkter de samme farlige mikrobølgeovne, uden hvilke det ikke kan gøre i vores tid ingen hjemme.

Negativ indvirkning på immunsystemet. Ved konstant ubegrænset brug af skadelige mobiltelefon bliver særlig mærkbar. Undersøgelser viser, at deltagere i eksperimenter udført i Danmark og Norge, brug af mobiltelefoner på daglig basis i lang tid, begyndte at klage over døsighed, hovedpine og blive mere irritabel end eksperimenterende, begrænse deres kommunikation via cellulære.

, Fandt forskerne også, at den konstante brug af mobiltelefoner i høj grad kunne svække immunsystemet, hvilket fører til fremkomsten af en række sygdomme og kan forværre kronisk sygdom. Derfor skader og brugen af mobil kommunikation - det er en samling af fornuftig udnyttelse af disse kreationer fremskridt.

Indflydelsen af elektromagnetiske bølger på hjernen. Skader på mobiltelefoner, mange forskere primært henføres til påvirkning af elektromagnetisk stråling på hovedet den menneskelige hjerne. Og sådan stråling skaber omkring sig selv ikke kun mobiltelefoner, men også en række andre enheder, trygt indgået vores liv - computere, fjernsyn, mikrobølgeovne, trådløse telefoner og andre enheder.

Virkningen af en sådan elektromagnetisk stråling ikke kun i hjernevæv, men også i nethinden væv, den visuelle struktur for den auditive og vestibulære apparat. Minimer skade mobiltelefoner til "vores hoveder" igen tillader begrænsning af anvendelsen af disse enheder i hverdagen.

Mobile og børn. Fordi barnets kranium er mere subtile og mindre massiv elektromagnetisk stråling på vores børn har en langt større effekt end på voksne. Derfor mobiltelefoner skade på barnets krop er meget mere udtalt end effekten på voksne sundhed. På grund af dette, er forskere rundt om i verden kalder omhyggeligt holde styr på tiden, at børn tilbringer i samtale på hans mobil.

Således kan vi roligt sige, at den skade og brug af mobiltelefon i den moderne verden - et relativt begreb. Alt vil udelukkende afhænge af intensiteten af brugen af denne type enhed - en mobiltelefon med en fornuftig tilgang kan bringe sin ejer udelukkende til gavn, næsten helt eliminerer de negative virkninger på kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.