Intellektuelle udviklingKristendommen

Dødssynder i ortodoksi: stien til sjælen død

Al synd adskiller Gud fra mennesket. Snarere, synden skiller mennesket fra Gud selv. Ofte folk tage anstød hos Gud for eksempler på succesfulde individer som synder meget og ikke oplever nogen problemer i livet. Er det sandt? Mest sandsynligt, betyder det, at Gud har stoppet forsøge at reparere den person, og giver ham til at leve i verden uden hans indgriben fra verdslige samme love. Så du skal ikke være jaloux. Og at skyde skylden på alle farlige. Måske du ikke kender de gode ting og egenskaberne ved den hypotetiske "synder". Og generelt, som udsender dødelig synd i ortodoksi?

Først lidt om denne kategori som helhed. De betragtes speciel, fordi de er mest ødelæggende for sjælen, og giver adgang til mørke kræfter til mennesket. Det til tider ender med alvorlige psykiske og fysiske sygdomme. Og efter død en sådan person ikke at blive misundt. Og når livet af ham vende sig bort mennesker, fordi dødssynder grimme. Afslappet-fedtet udseende libertiner, spænding ved synet af mad grovæder, menneskelig klynker, forrådt fortvivlelse, usund glans i øjnene, når vi taler om penge, tabet af grunden i vrede - det er blot nogle få eksempler.

Og hvad er der dødssynder? Liste over ortodoksi var baseret på teorien om de otte vigtigste lidenskaber. Begyndelsen af mange overtrædelser af moral bliver frådseri. Det omfatter ikke bare overspisning. Det er også et ønske om at få afgjort velsmagende og smagløs mad, mens generelt forkælet, selvom en person er virkelig sulten. Alle alkoholikere og narkomaner anses for at være gluttons. Overdreven opmærksomhed på kropspleje henviser også til denne synd. Det er ledende for en halv dag på SPA også synde netop denne art. Dødssynder i ortodoksi omfatter utugt, der er de forkerte manifestationer af den menneskelige seksualitet. Generelt er de er kun gyldige i ægteskabet og uden overdrivelser og perversioner. Alt andet, herunder de erotiske fantasier - seksuel umoral.

Dødssynder i Ortodoksi omfatter griskhed. Disse omfatter ikke kun grådighed med ekstravagance. Det drømmer også af rigdom, tænker berigelse metoder, grusomhed til de fattige og tiggere. Vrede kan føre en person i fængsel. Tristhed og fortvivlelse - forskellige synder. Den første - er tabet af håb, utålmodighed på at modtage prisen, anklagemyndigheden nabo har skylden selv. Modløshed - lediggang, lang søvn, bruger mere tid i underholdning, som gradvist fører uundgåeligt til fortvivlelse.

Der er også forfængelighed med stolthed. Disse dødssynd i ortodoksi betragtes særligt farligt, da det først er født i den anden, den mest forfærdelige af alle. Vanity er manifesteret ikke kun som en søgen efter berømmelse. Den gælder særlig vægt på deres skønhed, arbejdet med tonefald, kærlighed smukke ting. Stolthed er den samme - det er ikke kun at ignorere de behov, vores næste som egoisme. Det er også for doven til at tænke, og fikseringen på jorden, og vovemod, og selv-vilje, og et kæmpe ego.

Det er somme tider sagt omkring 10 dødssynder. I ortodoksi, som de er kun otte. Det er ti bud, men de er struktureret lidt anderledes, og der er ingen direkte korrespondance "dødssynd er en befaling."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.