Intellektuelle udviklingKristendommen

Når fejrer navnedag kirkens kalender of Hope?

Håb - er gamle slaviske navn, der har græske rødder. Denne russiske variation af navnet Ellis. Kvinden, ved navn Hope, anderledes stærk karakter, en stærk vilje og god eksponering.

Ethvert antal fødselsdagsfest på Hope? Nadezhda Abbakumova (14 af marts)

Ifølge kirkens kalender Hope fejrer sin navnedag 4 gange om året: marts 14, marts 20, 30. september, 21. oktober. Skytshelgen for navnet er fire martyrer, der boede i forskellige tidspunkter, og som kirken husker det i disse dage.

I marts er antallet 14, navnet dag markerer kvinde, opkaldt til ære for Hope Abbakumova. Det var en simpel bonde kvinde, som tegnede sig for en alvorlig prøve. Men kvinden mistede ikke troen på Gud, og det har gennemført sit liv, tager i slutningen af sin jordiske rejse martyr.

Nadezhda Abbakumova blev født ind i en bondefamilie i en landsby i provinsen Moskva i 1880. I en alder af 19, gift, fik fire børn. Under revolutionen Håbets enke. Hun havde egenhændigt sætte børnene på hans fødder. Samtidig begyndte vi forfølgelsen af kirken, men Nadezhda Abbakumova forblev sand kristen. I 1928 blev hun valgt kirkeværge, indsamlet penge og mad til præsten og afgifter.

Nadezhda Abbakumova blev arresteret marts 2, 1938 fordi, i henhold til den undersøgelse anti-sovjetisk agitation, og den 14. marts, blev skudt. Bare i denne dag og fejrede navnedag kirkens kalender Hope. Og i 2000 blev hun kanoniseret russiske martyrer.

Martyr Nadezhda Kruglova (20 af marts)

Ikke kun den 14. marts, den ortodokse kirke fejrer martyr Hope. Også den 20. marts, fejres dagen en engel kvinder med dette navn. På denne forårsdag, markerede den næste fødselsdagsfest Hope. Skytshelgen for navnet - Martyr Nadezhda Kruglova.

Hun blev født i en landsby i Yegoryevsk distriktet, Moskva provins til en bondefamilie. Opdraget i troen, hun studerede på sognet skole, og i en alder af tyve år afviklet novice Yegorievsk Trinity-Mariinsky Convent.

Nadezhda Kruglova blevet arresteret af NKVD ved flere lejligheder. I 1931 blev hun sendt i eksil i Kasakhstan, hvor han tilbragte 5 år. Næste gang Nadezhda Kruglova blev arresteret i 1938 sammen med en anden nonne Antoninoy Novikovoy dømt til døden for propaganda mod sovjetmagten. Sætningen blev henrettet 20 marts 1938 på det sted i Butovo.

På denne dag den ortodokse kirke fejrer de hellige martyrer og fejre navnedag of Hope. Nonner er begravet i en massegrav i nærheden af stedet.

Nadezhda Rimskaya og hendes søster (30 September)

Ti-års Hope, sammen med sine søstre tro og kærlighed og mor til Sophia boede i Rom i II århundrede. På dette tidspunkt i byen foretaget en aktiv kamp med kristendommen. Alle de troende blev forfulgt og tvunget til at afsværge sin tro. Ellers blev de henrettet som martyrer. Den samme skæbne overgik enken Sophia døtre.

Kejser Hadrian, som herskede på det tidspunkt i Rom, beordret til at levere en kvinde med børn til ham, og personligt gennemført en samtale med pigerne. Men han undlod at få dem til at opgive deres tro på Jesus Kristus. Til det har han udsat for Tro, håb og kærlighed af martyrium i øjnene af sin mor, og derefter gav sine børn den hovedløse krop. Sofia piger begravet på bakken, og så det blev efterladt til at sidde foran deres grave. På den tredje dag døde hun.

Denne dag fejres navnet dag i Hope. Den 30. september husker den kristne kirke de hellige romerske martyrer.

Navn Day of Hope i den ortodokse kalender: Nadezhda Azhgerevich (21 af oktober)

I 1877 blev Nadezhda Azhgerevich født i en af bondefamilier i landsbyen Golovenschitsy Minsk provinsen. Hun var stærkt religiøs mand, og selv velsignede vedtagelsen af klostervæsen, men havde ikke tid til at gøre det. Hope har ikke sin egen hus, boede med nonner i klostrene, men altid hjulpet de sultne og nødlidende. Alt doneret penge hun sendte at udvise de kontrarevolutionære.

I 1937 blev Nadezhda Azhgerevich arresteret for anti-sovjetisk agitation. Hun havde ikke forråde deres tro og er stolte af at være martyr. Kvinden blev skudt i en af polygoner i Butovo nær Moskva 21 okt 1937. Denne dag fejres navnet dag i kirkens kalender Hope. Det rangeret blandt de nye martyrer og skriftefædre russisk. Den blev begravet i en fælles grav med andre martyrer, der led for deres tro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.