SundhedKræft

Hvad er tyktarmskræft. Symptomer og behandling

Malign tumor i colon dannes ofte direkte fra kirtelceller. De dækker den indvendige vægge i fordøjelsesorganerne. Indledningsvis er der et lille adenom (godartet tumorens natur), som bliver større hver gang. I en stor adenom kan forekomme og kræftceller. Det er værd at bemærke, at det ikke altid for sådan en sygdom som kræft i tyktarmen symptomer vil manifestere. Dette er typisk især hvis tumoren er lille i størrelse.

mulige årsager

Hvert år er antallet af patienter med denne frygtelige sygdom er stigende. Et andet kendetegn er, at de fleste af dem har en meget høj alder. Indhentning risikofaktorer for tyktarmskræft er omfattende. Denne genetisk disposition, og de fortsatte problemer i afføringen (forstoppelse), samt fødevarer. Forskere har vist, at de fleste patienter, der har været + tyktarmskræft symptomer på denne sygdom er meget udtalt, foretrækker kød og meget fede måltider. Men den frugt, grøntsager og mineralfibre af grøntsager i deres kost er der næsten. Men de spiller en væsentlig rolle i rensningen af det menneskelige legeme.

I udviklingen af maligne tumorer af denne type spiller en stor rolle forskellige tarmsygdomme. Blandt dem er dannelsen af polypper, colitis og andre inflammatoriske sygdomme. Denne ondartet svulst truer også dem, der forbruger en masse alkohol (især vin og øl).

karakteristiske symptomer

Forstå, at humane coloncancer symptomer kan hjælpe med det samme. Efter alt, i de tidlige stadier af sygdommen, de næsten aldrig sker. Du bør dog være på vagt, hvis manifesteret forstoppelse, hyppig rumlen i maven, og der er hævelse. Over tid, vil der være smerte at være lokaliseret i den nedre del af maven. De er meget holdbare og er ømme permanent. Selvfølgelig ændre ydre tegn på afføring. Endelig vil patientens legemsvægt falde kraftigt.

Selvfølgelig, hvis der er coloncancer, symptomer er meget lig dem, der forekommer i andre cancere:

  • manglende appetit,
  • svær sløvhed og svaghed,
  • udtalt bleghed,
  • feber fra tid til anden.

Ofte ved en sådan sygdom (tyktarmskræft) symptomer kan supplere tilstedeværelse af blod i afføringen.

Tidlig behandling

Mere end 30% af patienterne med kolorektal cancer die. Hvis ubehandlet tumor, et sådant resultat er uundgåelig. Når sygdommen opdages på et tidligt stadium, er det helt muligt at slippe af med.

I de fleste tilfælde, hvis diagnosen - cancer i store tarmen, behandlingen er kirurgi. Hænger ned fra denne, hvor stor tumor, og hvor det er placeret, kirurgen tildeler en bestemt operationstype. Sådanne velkendte fremgangsmåder til behandling, såsom kemisk eller strålebehandling anvendes mere som supplerende støtte for at forbedre sundheden af patienten.

behovet for forebyggelse

Der er en række foranstaltninger, der skal følges for ikke at få denne farlige sygdom. For det første, hvert år, du har brug for at komme til den profylaktiske administration til en gastroenterolog. Dette gælder især for mennesker over en alder af fyrre år.

For det andet er det vigtigt ikke at trække tiden behandling af betændelse i tyktarmen. Vær sikker på at slippe af forstoppelse, og i nærværelse af polypper, er det nødvendigt at fjerne dem så hurtigt som muligt.

Endelig på menuen hver dag skal være til stede friske grøntsager og frugter. De indeholder ikke kun vitaminer og mineraler, men også bidrage til den aktive fjernelse af skadelige og unødvendige stoffer fra det menneskelige legeme. Det er bedst at altid være på bordet grøntsager med grove plantefibre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.