SundhedPræparater

Medicin "Atsilokkoktsinum": brugsanvisning

"Otsilokkoktsinum" er en homøopatisk lægemiddel anvendt til behandling af forkølelse sygdomme og eliminere influenza stater.

Den terapeutiske virkning af midlet "Atsilokkoktsinum"

Instruktion indikerer, at den aktive komponent blev isoleret fra organer barbariyskoy duck (lever- ekstrakter og hjerte). Medikamentet tilvejebringer en effektiv og antiprostudnoe protivogrippoznoe handling. Frigivelse medikamentet i form af hvide homøopatiske granuler, som let opløses i vand. Hjælpestoffer rager lactose og saccharose.

Indikationer "Atsilokkoktsinum" betyder

Manuel indikerer, at lægemidlet er ordineret til behandling og forebyggelse af forkølelse og influenza lidelser. Anvendelse af lægemidlet kan være en del af kompleks behandling.

Kontraindikationer til anvendelsen af midlerne "Atsilokkoktsinum"

Guide bemærker, at brugen af stoffet er forbudt, hvis du er overfølsomme komponenter, der er en del af granulatet. Men for sådanne tilfælde ingen oplysninger.

Lægemiddel "Atsilokkoktsinum": anmeldelser

Instruktioner vedrørende anvendelse og patient Begejstring indikerer, at stoffet, samt andre homøopatiske midler, bør indtages mellem måltiderne. Indholdet af kapslen er nødvendig for at bringe under tungen og hold indtil lægemidlet er helt opløst. For børn pellets kan fortyndes i vand. Anmeldelser stof har maksimal effektivitet ved det første tegn på sygdommen. Initialdosis er forpligtet til at tage på forekomst af de første symptomer på dette præparat anvendes efter hver seks timer for én dosis. Behandlingen kan udføres i kombination med andre lægemidler. Hvis i løbet af dagen ikke hjælper, den ønsker at ændre ordningen for terapi. Under et udbrud, for forebyggelse af forkølelse og influenza anbefales at bruge en enkelt dosis en gang om ugen. Mængden af stoffet afhænger ikke af alder.

Bivirkninger af medicin "Atsilokkoktsinum"

Manuel angiver, at de negative konsekvenser af stofbrug er blevet identificeret. Men hvis brugen af eventuelle narkotika allergi symptomer, bør du kontakte din læge. overdosis data er også tilgængelig.

Lægemiddel "Atsilokkoktsinum": redegørelse

Prisen på narkotika er omkring 240 rubler for seks kapsler. I naturen er der ingen analoger deraf, er et værktøj i sin sammensætning er unik. Til frigivelse medikament tage stykker af hjerte og lever af duck moskus, som er placeret i en glucoseopløsning og bugspyt. Når infusion af blandingen finder sted den fuldstændige opløsning af væv. Den resulterende opslæmning blev filtreret. Det vurderes, at opløsningen indeholder otsillokokk forårsager influenza. Det mest fantastiske er, at efter gentagen fortynding løsning på det gør næsten ikke indeholder aktive stoffer. Men stoffet er effektivt mod forkølelse og influenza lidelser. Drug "Otsilokkoktsinum" kan kaldes en placebo, der ikke kan hjælpe patienten, men vil ikke bringe skade. Medicin har spredt i mere end halvtreds lande. Stor popularitet han nyder i Frankrig, som længe har været produceret og er den mest populære middel mod influenza.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.