SundhedAlternativ medicin

Drikke hydrogenperoxid i Neumyvakin? Behandling med hydrogenperoxid: anmeldelser

Forbedre sundhed, forbedre kroppens og endda slå mange lidelser, gør det muligt for almindelig hydrogenperoxid. Så siger grundlæggeren af Space Medicin Dr. Ivan Pavlovich Neumyvakin. Det var ham, der udviklede en fantastisk teknik, hvorigennem du kan forhindre hjerteanfald, slagtilfælde, fjerne sygdom, åreforkalkning. Desuden er den velkendte professor testet hans design for dig selv. Hans lære støtter hele verden. Overveje hvordan at drikke hydrogenperoxid ved Neumyvakin.

forfatter teknikker

I oldtiden, healere, at deres færdigheder kan helbrede sygdom, betragtes kriminelle. På trods af deres gode intentioner, blev healere forfulgt og straffet hårdt. I dag har situationen ændret sig radikalt. Og mange patienter, som ikke konventionel medicin, henvende sig til traditionelle healere. En af dem er professor Neumyvakin Ivan Pavlovich.

Berømte læge har en række af titler og akademiske grader. Han fik 85 certifikater for forfatterskab for sine opfindelser. Stor værdi er mere end 200 videnskabelige artikler skrevet af Ivan Pavlovich.

Professor Neumyvakin er grundlægger af Space Medicine. På dette område er det bare utrolig oplevelse. Samtidig, konstant søger nye måder at behandle og forebygge en lang række sygdomme, en fantastisk læge altid ønsket en. Han mente, at den vigtigste opgave for medicin - er en sammenslutning af mennesker fået uvurderlig erfaring med folkemusik og officielle metoder til kamp mod sygdomme, såvel som den fysiske og åndelige verden.

center Neumyvakina

Alle ideer i den store videnskabsmand støttet af sin kone Lyudmila S., en læge ved træning. Før i tiden havde hun en sygdom, konventionel medicin ikke kunne helbrede. Det er, når hun bad om hjælp til folkemusik behandlingsmetoder. Efter at have oplevet den helbredende effekt af alternativ medicin, er det fuldt ud delte ideen om sin mand.

Så Neumyvakina center blev etableret, som i verden er der ingen analoger. Det er placeret i Kirov-regionen, i landsbyen Borovitsa. Det kaldes "wellnesscenter Neumyvakina professor."

Lægen mener, at alle sygdomme skyldes overtrædelser af naturens love og åndelige natur. At helbrede nogen sygdom behov for at ændre kost og andre faktorer. Desuden er det vigtigt at følge Endoecology egen sundhed.

recovery system udviklet af ægtefæller, baseret på følgende principper:

 1. Den menneskelige krop er en bio-energiske system, hvor alt er forbundet. Det er i stand til selv-reproduktion og selvregulering.
 2. Lidelser i immunsystemet, giftstoffer i kroppen, en fejl i bioenergetic balance - er den vigtigste årsag til nogen sygdom.

Alle bøger af den store videnskabsmand er baseret på ovennævnte principper.

Virkninger på kroppen

Det er takket være den erfaring og virker fint læge, såsom Ivan Neumyvakin blev hydrogenperoxid anvendes til behandling af forskellige lidelser.

Hertil kommer, det er tilgængeligt i alle levende organismer. Hydrogenperoxid er en vigtig komponent. Efter alt er hun involveret i en lang række processer, der forekommer i kroppen:

 1. Hydrogenperoxid er den bedste antioxidant. Det ødelægger de toksiske elementer, ødelægge en række infektion - bakterier, svampe, vira.
 2. Stoffet er aktivt involveret i bioenergi reaktioner, fedt, kulhydrat, protein metabolisme, dannelsen af mineralsalte, vitaminer, varmeceller.
 3. Ved at indvirke på blodet, det normaliserer sin sammensætning, forbedrer flydeevnen og sender oxygenater.
 4. Tager del i kampen mod frie radikaler.
 5. Normaliserer syre-base balance.
 6. Den deltager i regulering af visse hormonale processer i skjoldbruskkirtlen, binyrer, gonader.
 7. Oxygenater alle væv.
 8. Er involveret i transport af calcium i hjernen.
 9. Med langvarig brug i kroppen akkumuleres ikke. Derved provokerer allergiske eller toksiske reaktioner.
 10. Hydrogenperoxid er i stand til at udføre arbejdet af insulin. Den bevæger sukker fra blodet plasmaceller. Dette letter i høj grad fungerer i bugspytkirtlen. Diabetikere at hjælpe med at reducere behovet for insulin.
 11. Normaliserer mavetarmkanalen.
 12. Fremmer vasodilatation: hjerne, hjerte, åndedrætsorganerne.
 13. Det stimulerer mentale ydeevne.
 14. Fremmer regenerering og foryngelse af væv i kroppen.
 15. Det fører til genoprettelse af forstyrret elektrolytbalance.

Som du kan se, er ikke forgæves professor Neumyvakin hydrogenperoxid refererer til en løsning. Korrekt brug af denne "medicin" kan være et universalmiddel for de fleste af de patologier, selv umedgørlig.

virkningsmekanisme

Overvej, hvad der er grundlaget metode Neumyvakina? De fleste læger er enige om at tanken om, at den menneskelige krop, nogen sygdom sker for det meste på grund af fejlernæring. Som et resultat, er det en overtrædelse af normal gastrointestinal funktion.

For eksempel har mange mennesker ofte spiser et måltid skyllet ned med forskellige væsker. En gang i maven, de fortynde fordøjelsesvæske, der producerer mave, lever og bugspytkirtel. Denne reducerede evne til at danne normale fødevareforarbejdning.

Kroppen kræver tildeling af supplerende sure saft. I dette tilfælde er den person føler tyngde i maven, halsbrand. I fremtiden vil det kunne føre til udvikling af mavesår. Gastrisk syre, der ikke neutraliseres fuldstændigt, kommer ind i tolvfingertarmen. En sådan betingelse medfører udviklingen af nye patologier, der spænder fra forstoppelse og slutter med fremkomsten af kræft.

For at eliminere forrådnelsesprocessen er ikke fuldstændigt fordøjet mad i maven krop har brug atomart oxygen. Det er produceret i et menneske i et konventionelt inhaleret luft.

Desværre miljøsituationen er ofte årsag iltmangel. Og givet det moderne liv, skal det bemærkes, at i dag den menneskelige krop har brug for det meget mere. Årsagerne til dette er rodfæstet i de behov, de udskejelser i at spise, ryge, drikke, lav mobilitet, dårlig ernæring.

Til brug i sådanne situationer, lægen tilråder Neumyvakin hydrogenperoxid. Kom inde i kroppen, det hjælper til at forbedre den generelle tilstand. Efter alt, det nærer den nødvendige ilt. Desuden hydrogenperoxid normaliserer redoxprocesser og fører til den resterende del af fordøjelsessystemet.

medicinske egenskaber

Virkelig fantastisk helende effekt har hydrogenperoxid. Professor Neumyvakin fører en liste over sygdomme, at det hjælper til at helbrede. Grundlaget for de terapeutiske egenskaber - et oxygenatom.

Når de indtages af hydrogenperoxidet begynder at aktivere katalaseenzymet. Det nedbrydes til ilt og vand. Væsken let fordøjeligt. En ønsket oxygen begynder at ødelægge syge celler, forskellige parasitter, vira, bakterier, giftstoffer og humane kilder er mange patologier. Dette er et vigtigt punkt, som har studeret Dr. Neumyvakin. Oprensning af organismen under indvirkning af hydrogenperoxid - er en af de vigtigste retninger af den udviklede metode. Dette stof - en kraftfuld oxidant, der fjerner celler fra toksiner.

Ganske omfattende liste over sygdomme, som fører professor Neumyvakin. Læge beskriver detaljeret, hvordan man anvender hydrogenperoxid ved forskellige patologier. Blandt de sygdomme, der med held bekæmper stoffet, er følgende:

 • luftvejssygdomme: emfysem, kræft;
 • sygdomme i orale caries, paradentose, stomatitis;
 • hudsygdomme: svampesygdomme, eksem, cancer;
 • infektionssygdomme: lungebetændelse, bronkitis, akut respiratorisk virusinfektion, ondt i halsen;
 • lidelser i det kardiovaskulære system: åreknuder, koronararteriesygdom;
 • Neurologi: sklerose, lændesmerter, slagtilfælde;
 • metaboliske sygdomme: systemisk lupus erythematosus, diabetes mellitus;
 • ENT sygdomme: pharyngitis, otitis media, sinusitis, rhinitis.

Denne liste kan blive ved og ved.

regler adgangskrav

Folk, der har besluttet at tage råd fra den berømte læge, skal du vide, hvordan at drikke hydrogenperoxid på Neumyvakin. Faktisk kan enhver kur får kroppen skade når misbrugt.

Anvendelsen af reglerne er ganske enkel:

 1. Er tilladt at bruge kun kvalitativt indad oprensede hydrogenperoxidopløsninger.
 2. Til at begynde processen med behandlingen er nødvendig med en lille dosis. Anbefales 1-2 dråber 3% opløsning fortyndet i 1-2 spiseskefulde vand. I løbet af dagen, bør en sådan procedure gentages 2-3 gange. Hver efterfølgende dag er nødvendigt at øge dosis af en dråbe. Dette sker så længe en enkelt dosis når 10 dråber. Det er vigtigt at huske, at den daglige dosis vedtaget brintoverilte ikke bør overstige den tilladte grænse på 30 dråber.
 3. For at opnå de gavnlige virkninger af behandling bør huske, hvordan at drikke hydrogenperoxid ved Neumyvakin. Alene på tom mave. Tilstedeværelsen af føde i fordøjelsessystemet øger de negative virkninger af dette stof. Således efter måltidet skal bestå mindst 2-3 timer. Efter anvendelse af hydrogenperoxid bør også undlade at indtage føde. I dette tilfælde 40 minutter er tilstrækkelig.
 4. Den terapeutiske effekt forbedres væsentligt, hvis midlerne til en cyklusser. Vi anbefaler følgende skema. Stoffet bruges i 10 dage. Hvorefter bør følges op af en kort pause - 3-5 dage. Den nye bane er tilladt at starte med 10 dråber. Men at øge dosis strengt forbudt. Bemærk, at en høj koncentration af peroxid fører til en alvorlige forbrændinger.

Undersøg nærmere metoden til at modtage et universalmiddel tillader Neumyvakina bog "hydrogenperoxid. På vagt af sundhed. " Ud over at hendes talentfulde læge har skrevet mange værker, fortæller om den fantastiske healing teknik.

kroppens reaktion

Patienter kun begynder behandling med hydrogenperoxid, kan være beklædt med et tilstrækkeligt ubehagelige situationer. Ofte efter den første brug er der en stærk forgiftning. Tilstand forværres kraftigt nok.

Men forfærdeligt i det er ingenting. Dette fænomen skyldes den kendsgerning, at hydrogenperoxid er et aktivt stof, som, når de indtages straks begynder at ødelægge bakterier.

Ekstremt ubehagelige symptomer, men samtidig bevis for de helbredende virkninger, det er fremkomsten af en række betændelse i huden og udslæt. Det er gennem dem fra kroppen er afledt toksiner. Sådanne manifestationer observeres i den gennemsnitlige uge.

Desuden kan der opstå følgende bivirkninger hos patienter:

 • hududslæt;
 • kvalme;
 • usædvanlig træthed;
 • døsighed;
 • begivenheder, der ligner en almindelig forkølelse - hoste, løbende næse;
 • diarré (sjælden).

Kontraindikationer for brug af denne metode er næsten ikke-eksisterende. Men folk, der har haft organtransplantationer, anbefales, for denne metode til behandling er ikke at ty. Da der kan være problemer.

Hvordan til at behandle sygdommen?

Overveje hvordan at drikke hydrogenperoxid ved Neumyvakin i forskellige patologier:

 1. Bihulebetændelse. At bekæmpe denne sygdom bør være i en skefuld vand opløses 15 dråber hydrogenperoxid. Den resulterende opløsning blev dryppet i næsen. Efter at patienten skal være så omhyggeligt som muligt at blæse slim som vil skille sig ud fra bihuler.
 2. Osteochondrose. Dette værktøj er store behandler smertefuld ubehag, der opstår i den cervikale område af rygsøjlen. Til dette formål, komprimerer. Klud lavet af naturlige væv gennemvædes i et peroxid, der påføres på overfladen af halsen. Fra ovenstående er det ønskeligt at dække med cellofan. En sådan komprimere bør holdes omkring 15 minutter vil tage flere gentagelser af denne procedure, smerten helt forlod patienten.
 3. Angina. Hvis alvorlig ubehag i halsen bør være tsk peroxid hæld i 1/4 kop vand. Denne opløsning skal skylles grundigt i munden og halsen. Den bedste effekt opnås, hvis væsken er noget forsinket på mandlerne. Proceduren skal gentages flere gange om dagen. Når en kold er nødvendigt at grave i hvert næsebor 3-5 dråber midler.
 4. Paradentose. Denne behandling anvendes med blødende tandkød, samt i tilfælde af ildelugt stammer fra mundhulen. I dette tilfælde behovet, som anbefalet af lægen Neumyvakin, sodavand, hydrogenperoxid, citronsaft. Professor rådgiver at bruge følgende opskrift. 10 dråber citronsaft dryppe 3 gram sodavand. At tilføje hydrogenperoxidpræparat, i en mængde på 20 dråber. Modtagelse af midler skal rengøres grundigt hans tænder. Efter proceduren, ikke spiser eller drikker, og ikke skylle munden i 10-15 minutter.
 5. Smertefuld sted. Anbefales på banen, der forårsager ubehag, anvende en komprimere. Stoffet befugtes med en opløsning af tre procent hydrogenperoxid. Med andre ord er det nødvendigt at opløse 3 tsk til 1/4 kop vand. Den resulterende wrap skal pålægges smertefulde sted. Varigheden af proceduren - 15 minutter. Efter fjernelse kompresset region, der forårsager ubehag bør tørre klud, fugtes med rent peroxid. Du kan male selv hele kroppen. Denne procedure giver positive resultater med multipel sklerose eller Parkinsons sygdom.
 6. Tandpine. Ubehagelige, smertefulde ubehag kan også eliminere brugen af hydrogenperoxid. anbefales opløst i vand (100 ml) to tabletter "gidroperita" til sådanne formål. Tandpine skylleopløsning opnået så længe som muligt mundhulen. bør gentages flere gange denne procedure.

Udsigt over patienter

Den unikke metode til behandling er udbredt. Det er ikke overraskende, fordi behandlingen ikke er standard nok. A gunstige resultater opnået efter behandling, opvarmet stor interesse.

Imidlertid er mening altid delt. Nogle patienter finder hydrogenperoxid præsentere et universalmiddel stand til helbredelse fra forskellige patologier. Andre betragter den teknik som et svindelnummer, foreslår alvorlig forgiftning organisme.

Så hvad der er præsenteret for verden, hvis vi taler om hydrogenperoxid Neumyvakin? Anmeldelser af patienter, der har oplevet de givne midler, fortælle os om de fremragende resultater af behandlingen. Folk deler deres fantastiske historier, hvor kunne slippe af migræne, perfekt støtte kroppen med åreknuder. Disse patienter fortæller os, at efter et stykke tid endnu i stand til at klare sig uden kompression undertøj.

Positive resultater blev opnået af folk, der lider af psoriasis. Med hydrogenperoxid, var de i stand til ikke blot at standse forværring men også væsentligt reducere hyppigheden af deres forekomst.

Fremragende virkninger bemærkede syg, lider fælles patologi. Hydrogenperoxid har hjulpet fjerne smerter, tunge ben, kramper. Og selv med et mavesår fantastisk universalmiddel kunne hjælpe. Patienter, der lider langvarig alvorlig sygdom var i stand til at sige farvel til smerter og ubehagelige halsbrand.

konklusion

Hydrogenperoxid - er billig metode til at fjerne mange sygdomme. Men dets anvendelse kræver stor omhu og fuld overholdelse af reglerne givet af professor Neumyvakin. Og, selvfølgelig, godkendelse af den behandlende læge. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.