Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Find ud af, hvad der drømmer - Baby, børn, nyfødte

Børn, som I ved, blomsterne i livet. Men uanset om de er uskadelige i vores drømme, i virkeligheden? Mange unge kvinder og piger bekymrer sig om spørgsmålet, hvad drømmer: Baby, babyer, børn, det er især vigtigt for de medlemmer af en mere retfærdig køn, der ikke er gift, for ung til en lang tid at vente på starten af en eftersøgt graviditet eller allerede er i en interessant position. Og mange af dem er ikke interesseret i lige hvad drøm barn eller børn, men hvad drømmer det var nyfødte, drenge eller piger, din egen eller en andens barn, såvel som interesseret i den sag af barnet under søvn (gråd, sove, amning, dræn, han døde for at føde et barn, etc.). Som svar på alle disse spørgsmål, vil bare gøre opmærksom på, at barnet under søvn, samt barnet i dit liv - det er ofte besværligt, men lykkeligt. For mange drømme bøger fødslen af barnet for at se en kvinde med ham - det er familien lykke og velstand. Men reglerne er altid undtagelser.

Et lille barn i et liv bringer en masse problemer og problemer, men vi kan klare med succes med dem. Og i en drøm, hvis du kan se dig selv med dit barn - det betyder blot, at du snart vil komme på tværs et problem, der nemt kan klare. Hertil kommer, at en advarsel om ikke at tage de tilfælde, hvor beslutning, du ikke er en specialist. Hvis du ser en anden person med et lille barn, så gør dig klar til at rette fejl og løse problemer for andre. Sød og morsom baby er enten et stærkt venskab, en gensidig kærlighed i det virkelige liv. Nyfødt datter eller søn - til den store lykke, drømmetydning Zhou varsler-guna, eller forventer at i den nærmeste fremtid en behagelig overraskelse - siger drømmen bog af den moderne kvinde.

Lad os nu tale om de forskellige aktiviteter af børn under søvn, og hvilke drømme. Baby græder, mange drømme bøger, helbredsproblemer eller eventuelle skuffelser i livet. Men Freuds drøm bog, et grædende barn repræsenterer en orgasme (baseret på det faktum, at børn, efter hans mening, repræsenterer kønsdelene). Din uafhængighed fra andre og ligegyldighed over for den uhensigtsmæssige råd og meninger symboliserer et barn gå alene eller gøre hans første selvstændige skridt. Crawling barn, som i livet, gøre dig tænke hurtigt og hurtigt træffe beslutninger, som om der sker noget. Du er genert og tillidsfuld, hvis du ser i drømmen om et sovende barn. Hvis en kvinde havde en drøm, som hun er sygepleje barnet, skal hun forventer bedrag fra en mand, der stoler grænseløst. Prøv ikke at stole på folk, der ikke er i din kreds af venner eller familie, hvis du så i en drøm, hvordan at amme dit barn, eller bryst du fodrer dig selv. Men på samme tid, russisk drøm bog, sikker på, at hvis du ser, at de selv ammer barnet, så det næste bestræbelse vil bringe materielle og moralske tilfredsstillelse, trods det faktum, at de vil være ret generende. Det lover ikke godt, hvis du tager hånden af et sygt barn i en drøm - de lidelser, psykiske smerter, sorg.

Hvorfor drømme om et barn-en pige og en dreng? Pigen, som regel, at drømmen om et vellykket ægteskab. Mens der i gamle dage troede man, at barnet varsler miraklet, det vil sige, Du vil blive overrasket over noget. Hvis vi havde en lille dreng, du ved - at opnå trivsel i livet, er du nødt til at arbejde hårdt eller for sig selv, og vente på hjælp fra bør ikke. Men mange er også ofte været interesserede i spørgsmålet, hvad en drøm at få et barn. Igen, hvis vi tager værdien af et par drøm-bøger, fødslen af et barn er forekomsten af eventuelle planer for fremtiden eller fremkomsten af nye ideer. Men bortset fra, at idiomatisk drøm bog giver en værdi på færdiggørelsen af alle tilfælde (i fælles sagde "endelig føder"). Hvis en gravid kvinde eller en mand, hvis kone "at føde" se fødslen, det er udseendet af drengen i familien.

Hvis der ved fødslen af en drøm, alt er klar, at dette er hvad en drøm at have en pige eller en dreng - ingen detaljerne. Nogle downers sikker på, at hvis drømmen om fødslen af en pige, virkeligheden er en dreng eller omvendt. Men som praksis viser, det er ikke altid gået i opfyldelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.