Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvad er en likør? Hvordan til at drikke spiritus?

Hvordan til at drikke spiritus? Spørgsmålet er ganske kompliceret, på grund af det store udvalg af smag og aroma. Så før du svarer det, du først nødt til at forstå, hvad spiritus. Historisk set denne alkoholiske drik tilbage til middelalderen, hvor munke til behandling af lidelser raznobraznye skabt forskellige likører og medicin urter og grøntsager. Omtalen af denne drik findes allerede i det XIII århundrede. Og i det XV århundrede. Spiritus var ekstremt udbredt, gjorde ingen taler ikke passere uden.

Til dato, likør kaldet alkoholholdige drikkevarer med tilsætning af urter, frugt eller grøntsager, og vigtigst af alt, med et højt sukkerindhold. I denne henseende, de smager lidt bitter og meget sukkerholdige. Men det går godt med stærk alkohol, såsom vodka, gin, whisky, cognac, cognac og så videre ... Det blødgør smagen af stærke drikke, tilføjer han aroma og smag. Det er grunden til spiritus er ofte en vigtig bestanddel af alkoholiske drikkevarer. Dette er den mest populære svar på spørgsmålet - hvordan til at drikke spiritus.

Nogle gange er det anvendes alene, men langt mindre hyppigt. Men han havde en temmelig besynderlig smag, der ikke alle kan lide. Derudover er der flere finesser, men en streng opskrift, hvordan at drikke spiritus, no. Alligevel hver spiritus, hver smag kræver særlig behandling, ellers ikke være i stand til at afsløre alle sine smag og aroma. Først og fremmest, at den spiritus drikke efter frokost eller i slutningen af det, når der serveres desserten. Desuden er det drukket af særlige briller på benene, og være sikker på at sluge, at føle det forsigtigt hældes over kroppen.

Hvordan til at drikke spiritus? Med hvad? Faktisk er det den udvalg af snacks til denne drik er det største problem. Her er det nødvendigt at fokusere på den type spiritus og dets komponenter. De skal være i harmoni med en snack. Så for at den chokolade liquor er egnet kaffe eller kiks, til kirsebær - kirsebær eller kirsebær, og så videre. Dog frugter og bær er velegnede til alle væsker.

Nogle gange drikker de te eller kaffe, eller udskift likør sirup bestående af wienerbrød retter eller sodavand, undertiden blandet ligeligt med is. Generelt for anvendelsesområdet er meget bredt.

Hvordan til at drikke spiritus Baileys? Dette er en af de mest populære væsker, mange mennesker mener det er det bedste. Det gjorde det gennem fløde og skotsk. Drik det kan være både individuelt og i cocktails og blandes med is i lige store andele. Den mest populære cocktail med Bayliss - en B-52. Den består af tre spiritus: kaffe Kahlua, Baileys og Cointreau creme. De forsigtigt hældes på hinanden, så du skal ikke blandes. I nogle tilfælde bliver det øverste lag før antændes.

En anden meget populær og originalt spiritus - Sheridans. Hvordan til at drikke det? Indstillinger, som altid, Mass. Originaliteten af denne spiritus er, at det hældes i en speciel flaske med to rum: den ene del vanilje, kaffe - til en anden. Plus på halsen er en speciel dispenser til et glas faldt rigtige mængde af begge: 1 del hvid, i 2 dele mørke. Når hælde spiritus korrekt, behøver disse to ikke blandes, og vi har to lag: bund af mørk, hvid top. Af den måde, er der også et bær Sheridans, hvor der i stedet for den brune halvdel - den røde.

Sheridans bruge i cocktails. For eksempel er den populære cocktail opskrift Sheridan stjerner. Den består af 100 ml væske, 30 ml vodka og 120 ml mælk. Alt dette hældes i en shaker, tilsættes lidt til isen og rystes kraftigt, og derefter hældt i et glas og tilføje flere is.

Her er de, finurlige og diverse væsker. De kan og bør forsøge. Med dem behagelige at eksperimentere, og du kan finde din indstilling og slå sig ned. Nogle likører, de samme Baileys, kan du lave mad derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.