ComputereUdstyr

Hvad kabel til internettet bedre

I dag er stort set alle brugere af computere eller bærbare computere har adgang til World Wide Web. Og hvordan man kan forbinde hver bruger en anden (via kabel til internet, trådløs forbindelse ved hjælp af et modem, etc.).

Alt, hvad vi er simpelthen ude af stand til at overveje i denne artikel. Derfor, lad os forstå i dag er et strømkabel vil være bedre brug for at oprette forbindelse til World Wide Web. Efter alt, hvis du vælger den forkerte løsning eller kablet er af dårlig kvalitet, Internet hastighed vil ikke svare til den, der kan give tjenesteyderen.

Hver dag, en person fra brugeren beslutter, om at tilslutte din maskine til internettet. Uanset om du er en studerende, der har et behov for at indhente de nødvendige oplysninger, eller glade nye bosættere, der flyttede ind i det nye deponerede hus - det er ligegyldigt. Mens den mest almindelige værktøj til dette formål - kablet. Internet i dette tilfælde, kan du tilslutte et ubegrænset og på et forholdsvis høj hastighed. Det vil variere en lille månedligt gebyr og pålidelig kommunikation. Men desværre, mange i dette tilfælde blot ignorere det faktum, at internettet kablet skal vælges med omhu.

Så du ved, det har sin egen klassificering. I sin struktur, kan det være både bipolar og enkelt kerne. Dette er den første parameter, som har et kabel til internettet og det er bestemt, som navnet antyder, at antallet af involverede vener. Single-core, der normalt bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt at lægge kablet i væggene eller under panelerne. Denne art har kun en, men en tyk tråd er fremstillet af kobber. Han er absolut ikke egnet til at bøje.

Strandede samme kabel til internettet har mange vener, der varierer lille tykkelse og fuldstændigt uegnede til denne ledning er lagt i væggen af den grund, at der under konstruktionen af væggen, disse tynde tråde snoet og pisket. Derfor er denne type er bedre egnet til at tilslutte en pc eller laptop til afgangen, der allerede er tjent med et enkelt kabel.

Men har han en god fordel. Han er ikke bange for forskellige former for bøjninger og drejninger. Selv om det er rimeligt at bemærke, at det ofte er strandet struktur sikrer, at signalet vil blive dæmpet. På grundlag af ovenstående, ville det være bedst, hvis du bruger en kombination af to af disse typer af kabel. Enkelt kerne vil blive bygget i væggen, og multi-kerne vil blive brugt til at forbinde din computer eller bærbare computer til stikkontakten internettet.

Jeg vil også gerne sige et par ord om beskyttelse kablet. I nogle er der afskærmning. Der er fire typer af ledninger. Den første har ingen beskyttelse. Den anden - er udstyret med en folie. Den tredje er udstyret med folie og afskærmet. Den fjerde har en højere grad af beskyttelse. Det kaldes et beskyttet afskærmet. Hvad gør screeningen? Med det billede resistens over for forskellige elektromagnetiske bølger andet udstyr. Dette gør det muligt at sende datapakker uskadt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.