SundhedPræparater

Hematogen. Komposition, indikationer, kontraindikationer

Ved du, hvad det er lavet af hematogen? Lægemidlet er fremstillet af defibrineret blod af kvæg. Desuden dens sammensætning tillod tilstedeværelsen af alkohol (ethanol) og sukkersirup. Lægemidlet anbefales for fagfolk i tilfælde af udmattelse, anæmi, underernæring.

Og hvad der er i hematogen børn? Forskel fra den traditionelle, kan det indeholde yderligere additiver - ascorbinsyre, kondenseret mælk, sirup, sukker, honning, og mange andre. Det anbefales ikke at give børn under fem år.

Energi værdi af lægemidlet - 355 kcal per hundrede gram af produktet.

Hematogen, sammensætningen er beskrevet ovenfor, blev opfundet i slutningen af det nittende århundrede. Det var dengang, at de armaturer af medicin, blev det konstateret, at en af de vigtigste komponenter i blod er jern.

Det er derfor, i Europa begyndte at dukke en række farmaceutiske produkter, baseret på hvilke det var jern og blod. Den første af dem blev udgivet i 1890, i form af en medicin fra okseblod som hovedkomponenten.

I Rusland den første hematogen hvis sammensætning ikke adskiller sig fra udenlandske, blev produceret i 1917.

Hvad er de nyttige egenskaber af denne terapeutiske middel? De er mange:

· Aktivering af de beskyttende funktioner i kroppen.

· Normalisering af hæmoglobin og jern.

Effektiv bekæmpelse af anæmi (virkning produceret af medicin, ligesom en blodtransfusion).

· Stimulering af blodcirkulationen som følge af foranstaltningen indeholdt i præparatet af værdifulde protein med et stort udbud af næringsstof.

· Fremme af normal metabolisme, kroppens vækst og funktion organer syn på grund af medikamentet indeholdt i enzymer og vitaminer (især meget i det af vitamin A).

· Styrkelse af luftvejene og fordøjelseskanalen.

Desuden hematogen hvis sammensætning er så værdifuld, kan anvendes selv i raske individer som kosttilskud. Det er også indiceret til patienter, som har undergået en løbet af anticancerterapi (stråling, kemoterapi, etc.); personer, der har lidt en alvorlig invaliderende sygdom; udmattede mennesker.

Standarden dagspris på brug af værktøj for voksne er halvtreds gram for børn - fra tyve til fyrre.

Hematogen sammensætning som forårsager store effektivitet, indiceret til anvendelse i følgende tilfælde:

· Ved identificeringen et resultat af det lave niveau af hæmoglobin i blodprøver.

· At forbedre tilstanden af huden, hvis de er forskellige tørre og uelastisk.

· For at genoprette patientens svækket som følge af fejlernæring.

· Ved hyppig blødning.

· Med en betydelig væksthæmning.

· Til behandling af lidelser i funktion synsorganer i komplekset terapi.

· I løbet af tilbagebetalingsperioden efter smitsomme karakter af sygdomme (influenza og andre).

Kontraindikationer for brug af følgende midler:

Medikamentet er ikke pålægges personer, der lider af diabetes, fordi det indeholder store mængder af let fordøjelige kulhydrater. Hematogen ikke anbefales i løbet af drægtighedsperioden, tromboflebitis, såvel som i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter.

Som et resultat af lægemidlet kan forekomme nogle bivirkninger, herunder diarré og kvalme. Dette skyldes opstå i tarmen gæringsprocessen forårsaget fordøjelige proteiner, der er en del af rapporteringsenhederne.

Det skal bemærkes, at de ovennævnte bivirkninger er ekstremt sjældne i de fleste tilfælde hematogen har en positiv effekt på kroppen af voksne og børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.