SundhedPræparater

Prozac forberedelse, brugsanvisning

Prezart "Prozak", hvis analoger er repræsenteret af sådanne lægemidler som "Zoloft", "Paksil", "Luvox", "Celax", frigives i form af kapsler med det aktive stof fluoxetin (20 mg). Lægemidlet tilhører den kliniske og farmakologiske gruppe af antidepressiva.

Den farmakologiske virkning er baseret på lægemidlets evne til at inhibere genoptagelsen af serotonin.

Efter indtagelse er fluoxetin absorberet godt af kroppen. I leveren foregår metaboliseringen af det aktive stof intenst med dannelsen af norfluoxetin og andre komponenter. Det udskilles af nyrerne.

"Prozac" forberedelse, instruktioner, indikationer

Medicin er ordineret til depression af forskellige typer, bulimi af nervøsiologi, obsessiv-kompulsiv lidelse, præmenstruelt syndrom.

Prozac medikament, instruktioner, dosering

Lægen udpeger patienter med depression en daglig dosis på 20 mg, med bulimia nervosa - 60 mg, med obsessiv-kompulsive lidelser - fra 20 mg til 60 mg afhængigt af patientens tilstand.

Specialisten udpeger patienter med præmenstruelt syndrom en daglig dosis på 20 mg.

Efter lægens skøn er det tilladt at øge eller formindske indtaget af fluoxetin, da den maksimale daglige dosis ikke overstiger 80 mg.

Lægemidlet er ikke afhængig af mad.

Medicinering "Prozac", instruktion, bivirkning

Forstyrrelser i fordøjelsessystemet er repræsenteret af diarré, kvalme, opkastning, dysfagi, dyspepsi, ændringer i smagsfornemmelser. Idiosynkratisk hepatitis blev observeret hos enkelte patienter.

Forstyrrelser i arbejdet i det genitourinære system er kendetegnet ved hyppig vandladning, ufrivillig stabil erektion, nedsat libido, patologi i ejakulationsprocessen, manglende orgasme, impotens.

Forstyrrelser i det endokrine system manifesteres af problemer med udskillelsen af ADH.

Krænkelser i nervesystemet ledsages af kramper, ataksi, bucco-glossal syndrom, myoklonus, tremor, anoreksi, angst og hjertebanken. Nogle patienter viste tegn på angst, nervøsitet, agitation, svimmelhed, døsighed, asteni.

Koncentrationen af opmærksomhed, forvirring af tænkning, manisk reaktion, søvnløshed kan være ked af det. Under de kliniske forsøg af lægemidlet blev tilfælde af synsvanskeligheder med mydriasis eller indistinctness af billedet angivet. Der er data om de negative konsekvenser med tør mund, øget svedtendens, vasodilation, kuldegysninger, serotoninsyndrom.

Angiv allergiske reaktioner, der ledsages af kløe, udslæt, urticaria, anafylaktisk shock, vaskulitis, tegn som ligner serumsygdom.

Fotosensitivitet eller alopeci kan øges.

Andre lidelser i organismerens arbejde blev manifesteret ved gabning eller ecchymose.

Medicin Prozac, instruktioner, kontraindikationer

Udgiv ikke lægemidlet til patienter med øget følsomhed overfor fluoxetin.

Brugen af Prozac under graviditet og amning blev kun undersøgt hos dyr. Under eksperimentet var der ingen afvigelser i udviklingen af gravide kvindernes foster, men det er muligt at ordinere fluoxetin til kvinder, der kun bærer et barn under forhold af ekstrem nødvendighed.

Lægemidlet findes i modermælk, så udnævnelsen af ammende mødre kræver særlig pleje og konstant overvågning.

For patienter med nedsat leverfunktion anbefales det, at dosis revideres for at reducere mængden af aktiv substans og reducere hyppigheden af at tage lægemidlet.

Data om brug af fluoxetin til børn er fraværende.

Lægemidlet "Prozac" uden recept i apoteker frigives ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.