InternetBlogs

Effektiv assistent for enhver ressource - Mirror site

I dag er færre mennesker læser bøger. Deres plads blev gradvist taget World Wide Web. Internettet - det største gennembrud i det 21. århundrede. Med et globalt netværk, lærer vi nyheder, vejret, foretage indkøb uden at forlade hjemmet. Og det er kun en lille del af transaktioner, som er roteret ved hjælp af internettet. En masse mennesker for lang tid siden at tjene penge online ved at oprette nye websteder med faktiske oplysninger. Med hver dag, der går antallet af besøgende til World Wide Web vokser ubønhørligt. Og denne tendens er godt for erhvervslivet.

Web ressource - et koncept velkendt for mange brugere. Hvad er et spejl websted? Det er spørgsmålet om interesse for mange brugere.

Bestemt, sidder ved en computer, er du kommet på tværs af mange identiske ressourcer. Den første tanke i mit hoved - ren plagiat. Ifølge definitionen Yandex søgemaskine, hel eller delvis kopi af ressource - et spejl site. Men hvorfor lave en kopi, hvis der er en helt unik portal? Tro mig, der er en grund, fordi der oprettelsen af et spejl websted så nødvendig.

Lad os dvæle nærmere om denne sag. I de fleste tilfælde et spejl site er på en anden server som sikkerhedskopi af en unik ressource. Dette er for at sikre, at i løbet af ethvert problem på samme sted var tilgængelige for de andre læsere af publikum. det således opnåede reserve i form af identiske portal. Eventuelle opstår tekniske problemer fungere som en katalysator for de automatiske overførsel brugere til et spejl site. Det vil sige, det viser sig, at den første grund til at skabe dubletter websted er sikkert. Det er bedre at beskytte informationsdata, snarere end fra jorden til at engagere sig i at fremme ressourcen.

Ofte er brugere konfronteret med vedligeholdelsesarbejde på serveren foretrukne ressource. Her et spejl site er nødvendig mere end nogensinde. Hvis nogen vil ikke miste brugere. Plus, de identiske ressourcer er alternative måder at navigere gennem de låste links.

For ikke at nævne den kommercielle komponent. Nogle gange, intern trafik er meget billigere end uden. I sådanne tilfælde er det vigtigt at skabe et spejl websted i din Internet-zonen.

Det så sker, at søgemaskinen producerer kopien af hjemmesiden, som den finder. Og det er uacceptabelt, at ejeren af ressourcen. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at ordinere den rigtige hold.

Så hvordan man laver et spejl websted? I simple ord, skal du kopiere hele ressource til en anden vært, og glem ikke om det nye domæne. Efter opsætningen er 301-omdirigering og registrering primære domæne. Det grundlæggende krav for en vellykket etablering af et identisk sted - et hundrede procent lighed. Hvis du ønsker at angive en primær spejl i Yandex, skal du bruge robots.txt og attribut Host at registrere et domæne ønsket spejl. Således vil søgemaskinen genkende din kopi og vil ikke forbyde ressource. At arbejde med Google er nødt til at registrering websted bruger tjenesten "værktøjer til webmastere." Næste i processen, gå til "core domæne" sektionen indstillinger og i undermenuen til at placere alt på sin plads. Hvis du ønsker at kontrollere rigtigheden af det udførte arbejde, er det bedst at finde dig selv, hvilket websted er indekseret af søgemaskiner.

Glem ikke, at retten gør et spejl websted kan meget vel bringe gode udbytter. Med god trafik, kan du forkæle dig selv med en række bannere, reklamer. Generelt, hvis et unikt sted har til sin kredit et stort antal unikke brugere, og er identisk med den ressource vil blive en succes. Uanset hvad det var, skal det forstås, at denne innovation med henblik på at forbedre driften af de vigtigste portalen er 'nødsituation' adgang til kritiske situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.