SundhedPræparater

"Diza" (anti-allergi piller): brugsanvisning, analoger, anmeldelser

Sådan bruge stoffet "Disa"? Instruktioner for at bruge dette værktøj, vil blive præsenteret nedenfor. Du vil også lære, hvilke komponenter er inkluderet i den nævnte lægemiddelstof form, hvori den er tilgængelig, om det er muligt at ordinere det til børn og gravide kvinder.

Præparatet, form, beskrivelse medikament

Hvilke komponenter indeholder stof "Disa"? Anti-allergi piller, instruktion, der er indlejret i æsken er blå, linseformede og cirkulær i form, samt gravering «LT» på den ene side. Den aktive bestanddel af lægemidlet er desloratadin. Også den omfatter yderligere bestanddele såsom mannitol mikrokrystallinsk cellulose, prægelatineret majsstivelse, magnesiumstearat og talkum.

Som for filmovertrækning af tabletter, omfatter de blå Opadry, macrogol og indigo farvestof.

Vi bør også bemærke, at den betragtede stof produceret i form af en sirup. Dets aktive ingrediens fungerer også desloratadin.

farmakologi

Hvordan stof "Disa" (anti-allergi piller)? De er knyttet til denne facilitet forordninger, sagde, at det er en langtidsvirkende antihistamin. Det er den blokerende perifere histamin H1-receptor.

Den aktive bestanddel af medikamentet er en primære aktive metabolit af loratadin. Det hæmmer den allergiske reaktion, frigiver proinflammatoriske cytokiner og kemokiner. Også denne funktion reducerer produktionen af superoxidanioner, kemotaxi og adhæsion af eosinofiler.

Sådan eksponering for lægemidlet med til at forhindre udviklingen og lettelse af allergiske reaktioner. Vist præparat har protivoekssudativnoe og kløestillende egenskaber, forhindrer spasmer i glat muskulatur, ødem af væv og reducerer permeabiliteten af kapillærer.

Tablets "sprinkler", hvis pris vil blive vist nedenfor, har det ingen virkning på CNS, men har også en beroligende virkning (dvs. ikke forårsager døsighed) og har ingen virkning på psykomotorisk menneskelig reaktion (når de modtager den anbefalede dosis). Hertil kommer, at det pågældende lægemiddel ikke forlænge QT-intervallet på elektrokardiogrammet.

Den terapeutiske virkning af lægemidlet begynder inden for en time efter indtagelse, og varer hele dagen.

Farmakokinetik

Hvad farmakokinetiske stof har "Disa" (anti-allergi piller)? Guide rapporterer, at efter indtagelse af lægemidlet aktive stof er det godt absorberet fra mave-tarmkanalen. I plasma bestemmes det med en halv time, og dens maksimale koncentration nås efter omkring tre timer.

Kommunikation med præparatet plasmaprotein er 85-87% og eliminationshalveringstid - ca. 28 timer. Udskilt desloratadin udsendes gennem tarmen (under 7%) og i urinen (mindre end 2%).

Indikationer

Fra lægemiddelallergi i ansigtet hjælper det meget godt. Det bruges ikke kun til at lette, men også at fjerne de følgende symptomer:

  • nældefeber (udslæt eller kløe);
  • allergisk rhinitis (løbende næse, nysen, kløe i ganen, tilstoppet næse, rødme og kløende øjne, kløende næse, rindende øjne).

Kontraindikationer

Fra allergi under graviditet medicin "Disa" må ikke anvendes. Det er også ikke indiceret under amning og børn under 12 år (sikkerhed og virkning er ikke fastlagt). Må dette medikament og ved en forhøjet følsomhed patienten til eksisterende eller eventuelle yderligere bestanddele af et medikament.

Med ekstrem forsigtighed "Disa" pille er ordineret til svær nyreinsufficiens.

Drug "Disa" (anti-allergi piller): Vejledning

Fastsætte sådanne piller bør kun være en smal specialist. Allergi (nældefeber, kløe, udslæt, etc.) hos børn fra 12 år og voksne elimineret. Ifølge vejledningen skal tabletten indtages oralt, uanset fødeindtagelse. Doseringen af lægemidlet bestemmes af lægen, og sædvanligvis er 5 mg én gang dagligt (dvs. 1 tablet per dag).

bivirkninger

Allergi for børn over 12 års forberedelse "Disa" bør administreres med yderste forsigtighed. Dette skyldes det faktum, at dette stof kan forårsage en lang række bivirkninger.

Oftest, patienter har bivirkninger, såsom træthed, kronisk hovedpine, og tørhed i munden.

Under er også blevet identificeret observationer og andre bivirkninger. Vi præsenterer dem nu:

  • Fra nervesystemet kan opleve søvnighed, psykomotorisk hyperaktivitet, svimmelhed og søvnløshed.
  • På den del af fordøjelseskanalen der er mavesmerter, diarré, kvalme, dyspepsi og opkastning.
  • Fra galdevejene og lever forekomme fænomener som stigningen i koncentrationen af bilirubin, forhøjede leverenzymer og hepatitis.
  • Hjerte og vaskulære patienter bekymrede takykardi og hjertebanken.
  • På den del af knoglen og muskulære system observerede myalgi.

Det skal også bemærkes, at mens de tager hensyn til narkotika i patienter kan opleve psykiske lidelser som hallucinationer og allergiske reaktioner såsom kløe, anafylaksi, udslæt, urticaria og angioødem.

Symptomer på overdosis

Allergi for børn over 12 år og voksne stof "Disa" bør tages i doser, der anbefales af lægen.

Efter modtagelse af lægemidlet i høje doser (for eksempel 9 gange, hvilket svarer til 45 mg) ikke rejste klinisk signifikante tegn. Men kan udvikle døsighed.

Som behandling er påkrævet for at udvaske maven og gøre trækul. Det skal også bemærkes, at desloratadin udsendes ved hæmodialyse.

Kompatibilitet med andre lægemidler

Interaktion "Disa" lægemiddel med andre lægemidler er blevet identificeret (inklusive "Erythromycin" og "ketoconazol"). Det skal også siges, at desloratadin ikke øge virkningen af ethanol på CNS.

specifikke anbefalinger

Allergi (nældefeber, kløe, udslæt, etc.) for mennesker med svært nedsat nyrefunktion skal behandles med stor forsigtighed.

Ifølge undersøgelser, stoffet "Disa" har ingen effekt på patientens management køretøjer. Men det bør altid huske på, at sjældent udvikle døsighed hos nogle mennesker. I dette tilfælde er du nødt til at tage særlig pleje under kørsel, og når man arbejder med komplekse mekanismer.

Omkostninger og analoger af lægemidlet

I modsætning til andre antiallergiske midler, at prisen på den "sprinkler" stof er ikke særlig høj. Købe medikament kan for 200-350 rubler (10 og 30 tabletter, henholdsvis).

Med hensyn til de modparter anses stoffet, de findes i overflod. Her er de: "Lordestin", "Blogir-3", "Aerius" "desloratadin", "Eliza", "desloratadin-Teva", "Ezlor" "desloratadin Canon", "Nalorius" "desloratadin-Farmaplant".

Anmeldelser af allergi medicin

Drug "Disa" - en billig lægemiddelallergi, hvilket efterlod en masse både negative og positive anmeldelser. De fleste patienter rapporterede, at medicinen er godt klare opgaven. Det hurtigt og effektivt fjerner alle symptomerne på en allergisk reaktion, en væsentlig forbedring af patientens tilstand.

Folk, der tog "sprinkler" tabletter tyder på, at deres anvendelse er meget bekvemt. I modsætning til andre stoffer, der anses for tilstrækkeligt til at tage medicinen en gang om dagen, og du kan glemme alt om allergi.

Dette medikament, der er negative anmeldelser. Mange patienter kan ikke tage det, som de straks vises allergiske reaktioner. Sådanne patienter læger ordinere mere sikre lægemidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.