Sport og FitnessUdendørs sport

Hvordan lærer man at spille volleyball uden træning?

Hvis du har et spørgsmål om, hvordan du lærer at spille volleyball, er det første, du skal gøre, at tilmelde dig sportssektionen, der lærer den valgte disciplin. Volleyball tilhører antallet af traumatiske sportsgrene, så det anbefales at udføre træning under tilsyn af en erfaren træner. Hvis du spørger en sports coach om, hvordan man lærer at spille volleyball, vil sandsynligvis alle sige, at den vigtigste hemmelighed for succes i alle sportsgrene er først og fremmest lyst, vel og så - udholdenhed og regelmæssig træning. Det andet vigtige aspekt, hvorfra spillet starter, er reglerne.

Regler for spillet

De vigtigste egenskaber ved spillet af volleyball er en sfærisk bold og et gitter udstrakt i midten langs hele bredden af volleyballbanen. 2 hold, der deltager i spillet, består af 6 personer. Stedet for hvert hold er betinget opdelt i 6 zoner af antallet af spillere. I den første linje fra nettet er 3 angrebsområder, i den anden linje - 3 beskyttelseszoner. Betjeneren er i den anden linje til højre (1 zone).

Sådan ser spillerne ud, når de spiller volleyball. Der vil være flere spil at spille, hver af dem varer indtil hvert hold får 25 point. Point er scoret mod det angribende hold, da bolden rørte gulvet i modstanderens zone. Som et resultat af en vellykket spilstand vender bolden tilbage til det angribende hold igen. Efter overførslen af højre af bolden mellem holdene, ændrer spillerne hinanden i positioner, der bevæger sig med uret langs de konventionelle zoner. Skematisk ser spillet ud som dette: Bolden indføres i spillet med indsendelse af et af holdene, hvorefter det bliver spillet i 3 hånd og sendes gennem nettet til modstanderens spillefelt.

Grundlæggende teknikker

For at forstå, hvordan man lærer at spille volleyball, skal man også beherske de grundlæggende teknikker og elementer i dette spil. Alle handlinger udført af atleter under spillet kan henføres til to kategorier: angrebsteknik og forsvarsteknik. Det vigtigste element i et angreb er indsendelse. Det har flere sorter, der adskiller sig i strejkestyrke og udførelsesstrategi. Planlægningens øverste tonehøjde er mest tilgængelig i præstationer for dem, der lige er begyndt at spille. Volleyball i dette tilfælde vil hjælpe begynderen med udviklingen af fysisk styrke og koordinering af bevægelser. Dette tjener som følger: kuglen er taget i venstre hånd, og højre bliver bragt tilbage og op, så børsten var på øret. Venstrebenet fremhæves, og legemets vægt ligger på højre ben. Derefter kastes kuglen oprejst (op til 60 cm over skulderen) og på dette tidspunkt rammes et skarpt slag af hånden på bolden. På dette tidspunkt læner kroppen sig lidt fremad, og derfor flyttes tyngdepunktet til venstre ben, som er foran.

Til ideen om, hvordan man lærer at spille volleyball, var ikke kun begrænset til evnen til at tjene ordentligt, man skal lære ikke mindre vigtigt element i volleyball - modtagelse bolden.

For at modtage fra placeringen af bundfoden, placeres benene ved skulders bredde og bøjes ved knæene. Hænder foldes ind i låsen og bevæger sig frem og tilbage. Underarmene skal være maksimalt lukkede (for at skabe et solidt fundament for at modtage bolden).

I volleyball er elementerne i angreb og forsvar lige vigtige, et effektivt angreb er umuligt uden korrekt modtagelse af bolden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.