TravelingRetninger

Sovjetunionens Helt Yuri Gagarin. monumenter helten

I Rusland og i verden, er det svært at møde nogen, der ikke ved, hvem Yuri Gagarin. Om ham ved vi fra historien om Sovjetunionen. Denne legendariske mand. Listen over hans tjenester til Fædrelandet er så stor, at du kan skrive mere end et dusin sider bare notering dem. Men med alt dette, at det første, der kommer imod, når du hører hans navn: "Det er fordi den første mand i rummet." Det var ham, der den 12. april 1961 om bord på skibet "Vostok" for første gang var i stand til at erobre den mægtige himlen. Derfor Gagarin monumenter, foto, som vil blive præsenteret nedenfor, er en påmindelse om kraften i den menneskelige vilje og lyst til at drømme.

Monument i hovedstaden i Rusland

Sunny sommeren 1980 på Leninsky Prospekt foran menneskeøjne dukkede en ny monument. Højden af skabelsen var 42,5 meter, hvilket straks adskiller det fra de andre bygninger. Udødeliggjort det var en stor testpilot Yuriy Alekseevich Gagarin. Monumentet var et produkt af de store arkitekter i den tid P. Bondarenko. Udover piloten, i monumentet deltog rumfartøjer "Vostok". Sted for sin konstruktion udført symbolsk betydning. Det er på Leningradsky Prospect Yuri Gagarin ankom til bygningen af centralkomiteen, at rapportere om den første flyvning i rummet. Hertil kommer, dette område er en af de største i Moskva, hvilket yderligere øger værdien af bygningerne til offentligheden. Titanium blev brugt til at skabe monumentet. Dette materiale anvendes til fremstilling af huden rumfartøjer. Til udførelsen af ordren tog Balashikha støberi, som var i stand til at udføre alle de opgaver, på meget kort tid. For at skabe design skulle producere 238 forskellige dele, som efterfølgende blev boltet og svejset. Den samlede vægt af skulpturen lavet af 12 tons, og det betød, at Gagarin monument i Moskva var den største stykke arkitektur af tiden. Den officielle åbning var en stor kulturel begivenhed og samlede mere end tusind gæster. Det er blevet inviteret mange repræsentanter for plads organisationer i Sovjetunionen. De tog enke og datter af Gagarin deltagelse. Yuri selv før denne begivenhed, desværre, ikke levede.

andre byer

En anden symbolsk sted var Orenburg, fordi det er her, at skolen har modtaget sine første Gagarin flyvning stropper. Hvorledes vil fortælle piloten selv: "Orenburg gav mig vinger." Så, den 12. april, 1986 viste der sig et monument, der blev udødeliggjort Gagarin. Monumentet forestiller sig en astronaut i flyvning kulør, stod i sin fulde højde og løftede begge hænder. Den mest trist påmindelse er obelisk i landsbyen Novoselovo der i Vladimir-regionen. Det er her 27 marts 1968 om testning af det nye fly blev dræbt Yuri Gagarin og hans assistent Vladimir Sorokin.

Albion

Ikke kun fædreland husker de handlinger, som Yuri Gagarin. kosmonaut monument blev også sat i et område af Storbritannien. Historien om denne begivenhed går tilbage så langt tilbage som 1961, da Yuri ankom en venlig besøg i landet. Den venlighed og venlighed af manden straks erobret hjerter af briterne. Og nu, efter et halvt århundrede, nemlig 14. juli 2011 på Trafalgar Square var et monument Yuriyu Gagarinu. Han er en replika, der står i nærheden af en erhvervsskole i Lyubertsy i forstæderne.

Unik Gagarin. Monument i Letland

Det mest usædvanlige monument for den sovjetiske helten blev skabt af lettiske billedhugger Glebom Panteleevym. Oprindeligt afbildet derpå Gagarin. Monument for hvordan Yuri set, hvis levede at være 70 år. Monumentet blev lavet i Riga i 2004, kun 70-års jubilæum for fødslen af astronauten. Desuden er navnet på piloten også ændret, hvilket giver den lettiske lyd.

verden helten

I denne artikel, vi talte kun om de vigtigste monumenter dedikeret til denne store astronaut. Men der er andre monumenter til Gagarin, som måske ikke er så kendt, men det er en vidunderlig kreationer af arkitekter hænder. Mange af dem er fascinerende i sin opbygning og dybde af tanker stillet. Efter alt, de tjener som en påmindelse om den mand, der gjorde hele verden til at tro, at der ikke er nogen utilgængelige horisonter og knudepunkter. Vi kan gøre alt, hvad vi kan forestille os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.