Nyheder og SamfundKultur

Flower etikette. Hvordan, til hvem og hvornår præsenteret med blomster.

Ingen tvivl om, at blomsterne - den mest sjælfulde, sød, perfekt gave eller en god tilføjelse til den gave, uanset lejlighed festlighederne. Især rart, når præsenteret med en buket blomster uden grund, og derfor er det ligegyldigt, er det en favnfuld af blomster, udsøgt blomstret sammensætning, en beskeden buket af vilde blomster eller endda en blomst.

Så det har historisk set, at blomsterne på alle tidspunkter været et symbol på skønhed, hengivenhed, kærlighed, lidenskab, berømmelse, beundring, regenerering, og udryddelsen af livet, desuden kan blomsterarter arrangement taler højere end ord til at formidle den holdning og følelser, bevise vigtigheden af den menneskelige én person et andet liv. Traditionelt blomsterarrangementer giver til ferien, præsenteret en buket som et tegn på respekt eller opmærksomhed. Den blomstrer kun medføre positive følelser, ophøje humør og bringe en lys tone i hverdagen, så mange af os blomsterarter arrangement er mest ønskværdige og mindeværdig gave.

Hvordan du vælger de blomster eller blomsterdekorationer?

I øjeblikket blomsterbutikker og blomster saloner tilbyder en ganske bred vifte af mange forskellige blomsterarrangementer og blomster, herunder eksotiske arter, men hvordan du vælger en buket, der er egnet til min mor, bedstemor, elsker, chef og vil bedst opfylder den særlige lejlighed eller fest? Lige så vigtigt, når at give blomster.

Normalt er blomster gives til alle vigtige fester - jubilæer, fødselsdage, bryllupper og andre vigtige og væsentlige begivenheder. Desuden er de buketter præsenteres i et tegn på respekt, opmærksomhed, anerkendelse og taknemmelighed. Giv blomster pænt på professionelle helligdage, den 8. marts, mors dag og Valentinsdag. På trods af at blomsterne oftest præsenteres for repræsentanter for den smukke halvdel, jo stærkere sex er ikke mindre behageligt at modtage blomster som en gave i anledning eller ej.

Blomster har deres eget "sprog", så når du vælger blomsterbuketter er vigtigt at overveje ikke blot den lejlighed, men også karakteren, personlige præferencer og smag af den person, for hvilken den valgte buket. Meget lettere at vælge en buket, foretrukne blomster af menneskelig viden. Nogen elsker udsøgte roser, liljer, eksotiske orkideer eller anthuriums og nogen pænere flok tulipaner, sarte roser, krysantemum strenge, psykiske eller tusindfryd kornblomster.

Valget af farver, afhængigt af den lejlighed

For jubilæer eller vigtige begivenheder, det besluttet at give smukke blomster kurve, der kan bestå af flere slags blomster. For eksempel, hvis det er en buket roser, bør antallet af blomster i en buket være mere end opfyldt celebrant år. Ældre mennesker kan give buketter af nelliker, krysantemum, georginer, gladiolus. Til hans fødselsdag, kan du vælge blomsterdekorationer fra en bred vifte af farver, og det bedste, hvis i en buket blomster vil dominere foretrukne helten i lejligheden.

Buketter til unge piger bør bestå af private sarte nuancer af farver, men de ældre kvinder er det bedste for at give de åbnede blomster eller buketter af varme, levende farver. buket form kan være rund, kaskade, asymmetrisk.

Når du vælger en buket for mænd, skal det erindres, er det at foretrække at præsentere lodret buket bestående af én type blomst. Som en buket blomster, der passer gerbera, Anthurium, gladiolus, iris, bordeaux eller hvide roser.

For chefen eller forretningspartnere at vælge de bedste sammensætninger af strenge, klassiske former. Når du vælger en buket bør tage hensyn til alder og personlige præferencer. ville være passende tilbageholdende sammensætning bestående af Callas, Anthurium, roser, gladiolus, krysantemum, gerbera til formelle lejligheder. Det anbefales ikke at give avantgarde, for sart og buketter af vilde blomster.

Den 8. marts vil være den bedste gave buketter af forårsblomster - tulipaner, iris, mimoser, roser, krokus, hyacinter, vintergækker. Eventuelt giver en kæmpe buket, lige nok til at præsentere en lille, men sød og sjælfuld buket i et smukt design. Oprindelige udseende temmelig forårsblomster i potter.

Betydning af blomster

Roses - symbolet på kærlighed, loyalitet, lidenskab, anerkendelse, berømmelse. Når du vælger en buket roser, er det nødvendigt at tage hensyn til farve og mængde, afhængigt af den lejlighed eller festlige begivenheder. Røde roser betyder kærlighed, loyalitet, rød - lidenskab, hvid symboliserer respekt og anerkendelse, rose - et symbol på ømhed. Gul - et symbol på succes, lykke, berømmelse og rigdom, men også farven, mange er forbundet med den afsked, så vælger en buket gule blomster er vigtigt at overveje en grund. For eksempel, en buket gule roser er bedst at give kunstnere eller kreative mennesker, men hun kan ikke helt korrekte værdi af buketten.

Krysantemum er et symbol på lang levetid, visdom, sundhed, venskab, så en flok af disse blomster kan præsenteres i anerkendelse eller venskab.

Gerbera - alsidige farver. som symboliserer glæde og optimisme. Gerbera kan præsentere som en kæreste eller chef.

Tusindfryd og violer - et symbol på uskyld, renhed, beskedenhed. På det sprog, blomster iris og Gladiolus betyder mod, mod, mod, loyalitet, så en flok af disse blomster, du kan give på en første date kæreste.

Tak http://www.dostavka-tsvetov.com/ online butik for at få hjælp i udarbejdelsen af denne artikel,

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.