SundhedAlternativ medicin

Artemisia annua mod kræft

Artemisia er en græs Asteraceae familie, besidder terapeutiske egenskaber. Dull at se på, det er værdsat for sine kvaliteter. Hendes del indregnes selv i den officielle medicin.

Om denne græs i hans lære nævnes Xenophanes, Hippokrates, og Avicenna. I øjeblikket er der mere end 400 arter af denne plante. De adskiller sig fra hinanden både i udseende og dens kvaliteter. Nogle af dem er bare ukrudt, andre - dyrkes specielt. Artiklen fokuserer på denne plante, som den søde malurt.

funktion

I modsætning til andre arter, det har en lys grøn farve med smaragd nuance. Dens stængler er nøgne og lige op til en meter. Første er de grønlige, men gradvist ændret, erhverve en mørk violet skær. Blomsterstand planter - formede toppe med mange gule blomster.

Næsten hele Ruslands område ved hjælp af søde malurt mod kræft. Hvor den vokser mere? Planten kan findes i Ukraine, Moldova, Belarus, Kaukasus, Japan, Nordamerika, Iran, Mongoliet, Europa og Middelhavsområdet.

Artemisia annua foretrækker sandede jorder. Dens specielt dyrket i Kenya, Vietnam, USA og Tanzania.

struktur

Artemisia annua har en rig sammensætning. Det omfatter:

 • vitamin A, B3, B6, C, K;
 • tanniner;
 • aminosyrer - leucin og methionin;
 • saponiner;
 • kalium, cobalt, magnesium, bor, brom, aluminium, nikkel, calcium, zink og andre mineraler;
 • kapillin;
 • bitre glycosider;
 • ravsyre, eddikesyre, æblesyre og isovalerianesyre organiske syrer;
 • tanniner;
 • andre næringsstoffer.

Sammen med blade, og besidder fordelagtige egenskaber root planter. Den omfatter en flerhed af tanniner og bitterhed. På grund af dette, er det en vanddrivende effekt.

Det er nyttigt i gigt, overgangsalder, ødem og hævelse. I folkemedicinen, bruges et afkog, som er baseret inkluderer sød malurt mod kræft i maven, livmoder og endetarm.

nyttige egenskaber

Med sin unikke sammensætning af stoffer, der udgør anlægget, opnåede revitaliserende effekt. Det er kendt som urt hjælper med fordøjelsesproblemer. Sekretionen af pankreatisk og gastrisk syre stimuleres af det frigivne græs bitterhed. Den samme egenskab toner kroppen og vækker i ham ny vitalitet.

Kapillin ødelægger patogener. Således hærdede sår og suppurativ hudsygdomme. Søde malurt beroliger nerverne og genskaber søvn. Ligesom lakridsrod, det reducerer de negative virkninger af frie radikaler på organismen.

Derudover er følgende kendte gavnlige egenskaber af malurt :

 • immunstimulerende;
 • antikonvulsive;
 • hæmostatika;
 • smertestillende;
 • antiparasitære.

Artemisia annua mod kræft

For nylig blev det konstateret, at denne plante er i stand til at ødelægge kræftceller. Og resultatet af at komme af med dem på 98% opnås i 16 timer! Til en sådan konklusion den amerikanske forskere fra University of California. De lovede at tage på oprettelsen af et effektivt lægemiddel, til de kæmper tumorer, baseret går ind i en blomst som malurt (årlig). Kræft bange så snart at være nogen grund. Efter alt, for udviklingen af mirakelkur vil tage en velkendt medicinalvirksomheden Sanofi.

Men i folkemedicinen, denne handling har længe været kendt,. Undersøgelser har imidlertid vist, at denne virkning er muliggjort ved tilstedeværelsen i artezimina blade. Han, sammen med jern er næsten helt dræber kræftcellerne. Eksperimenterne blev udført i gnavere. Sammen med kræft sød malurt (foto taget i artiklen) behandler leukæmi og prostata adenom. Ingen bivirkninger på samme tid blev fundet.

effekt

Malurt har en kraftig virkning på kroppen på grund af de indeholdte væsentlige olie og bitre glycosider.

Den første ophidser det centrale nervesystem og effektivt hjælper med apati, nervøsitet, depression. Virale bakterier undertrykkes og ødelagt, og det menneskelige immunsystem bliver stærkere. Hamazulen hjælper med at lindre hævelse og inflammation, har regenerativ og anti-allergisk virkning.

Glycosider også stoppet inflammatoriske proces, der fører til normal metabolisme og fordøjelse stabilisere immunitet.

opskrifter

I folkemedicinen er det kendt en masse opskrifter baseret på planter. De er nemme at forberede derhjemme. Tag for eksempel, tinktur.

malurt tinktur kan anvendes til bekæmpelse af svampeinfektioner og både udvendig og indvendig. Til dette efterlader hælde alkohol, fæstningen der er 70%, og lad det trække i 10 dage. Derefter blev indholdet filtreret. Det viser grønlig-brun væske med en karakteristisk lugt. Det er nyttigt ved høj surhedsgrad og anæmi. Også i denne form for søde malurt brugt mod kræft (Foto viser en tinktur forberedt derhjemme), og til forebyggelse af sygdomme.

Infusion af to små skefulde af råmaterialer, som er fyldt med 200 ml kogende vand, og tæt dækket med, dæmpe håndklæde. Så lad i en halv time, derefter indtages oralt. Det er nyttigt i epilepsi, søvnløshed, halsbrand, luft i maven, og anæmi. det bruges også topisk og til desinfektion af sår og til hudsygdomme og callouses.

Afkog er også berømt for helbredende handling. At gøre det tage to store skeer af råmaterialer, hæld 200 ml kogende vand og opvarmet på et dampbad i 20 minutter. Efter dette, det afkøles og filtreres. Den resulterende væske blev sat i brand, og bring i kog. Værktøjet kan opbevares i køleskabet, men ikke mere end to dage. Det hjælper med tuberkulose, orme, sygdomme i mave-tarmsystemet, betændelse i galdeblæren og nyrerne.

Drugstore release former: søde malurt

Foto visualiserer planteekstrakt. Generelt denne urt er let at finde i ethvert apotek. Det er realiseret i form af hakkede urter, tinkturer og kapsler på alkohol. Hvis du køber et produkt i online butikken, skal du sørge for, at det er blevet testet til, og vælge et sted, hvor der er produkter fra producenter, kendt over hele verden.

Alle produkter er certificeret, så du kan være sikker på deres kvalitet. Læs dokumentet i elektronisk form, ved at købe en lægeplante i online butikken.

Artemisia annua mod kræft, der sælges i kapsler, kendetegnet ved bekvemmelighed i brug. Assimilering af alle komponenter tarmen tilvejebringer belægning fremstillet ud fra gelatine. Således er kapsler betragtes som meget effektiv. Hver af dem indeholder 200 til 500 milligram af planten.

Den ekstrakt opnået ved nedsivning af blomster og blade. Resultatet er en tæt masse af mørk brun farve. Den har en bitter smag og har en stærk lugt.

Kontraindikationer

Sammen med sådan en udtalt helbredende egenskaber, skal du altid huske, at urter har kontraindikationer. Så, estragon i en stor mængde bliver giftige. Der kan være hallucinationer, kramper, og psykiske lidelser og følelsesmæssige plan. Derfor, før du bruger medicinen være sikker på at rådføre sig med din læge.

Må ikke modtager malurt:

 • under graviditet og amning;
 • mavesår, gastritis og andre sygdomme i fordøjelseskanalen, hvis de forekommer i den akutte fase;
 • nervelidelser;
 • anæmi.

konklusion

I øjeblikket er kræft behandles med succes. Imidlertid er de teknikker, der derefter anvendes, forårsager uoprettelig skade på kroppen. Kemoterapi med kræft, og dræber levende celler. Så for 5-10 patienter udgjorde en sund celle. Således er effekten af denne behandling er meget trist. Måske, hvis lægemidlet er lovet af amerikanerne, det vil blive udviklet, så de folkemusik opskrifter til at udvikle en mere loyale holdning og tillid den officielle medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.