TravelingRetninger

Den fritidshjem "Golden Sands" (Kirillovka)

Kirillovka bebyggelse er en af de mest populære feriesteder på Azvoskom havet. Rimelige priser og varmt hav årligt tiltrække enorme antal turister. Det tilbyder rejsende over 300 hoteller og apoteker. Den fritidshjem "Golden Sands" - en af de mest berømte rekreative centrum af feriestedet.

infrastruktur Kyrylivka

Selve landsbyen er beliggende mellem to flodmundinger - Mejeri og Utlyuksky, der tillader, ud over en strand ferie, til at udvikle og spa-behandling. Disse flodmundinger er kendt for deres medicinske silt mudder. Resort er under aktiv udvikling. Ud over den løbende forbedring af antallet af værelser, infrastrukturen udvikler sig. et moderne vandland og Dolphinarium blev bygget for nylig.

Kyrylivka strande

De vigtigste strande i udvej er placeret på to fletninger - og Fedotova spytte. De er ideelle til familier med børn. Alle strande med sand, med tilstedeværelsen af små rakushnika. At gå til vandet på rakushniku nødt til at vænne sig til et stykke tid. Nogle ser dette som en positiv effekt i form af en fri fodmassage. Bunden af de lavvandede strande og feriegæster skal ikke være bange for store sten og andre ujævn bund, som kan ødelægge resten. I sig selv, Azovske Hav lille. Dens dybde ikke overstiger 11 meter. Hav Kirillovka - er ingen undtagelse. At svømme, skal du passerer gennem vandet omkring 10 meter. En af de svømmere er en sjov "svømme til spytte." Det har næsten hver strand og er placeret i en gennemsnitlig afstand på omkring 20 meter fra kysten.

Alle strande Kirillovka bebyggelse er kommunal, og input dem fri og åben. Men der er yderligere tjenester i form af betalte liggestole og parasoller, vandaktiviteter, strandbar og café faciliteter. Foretagsomme lokale i morgen til aften, der tilbyder direkte på stranden Azov køber tørret og røget fisk, majs, kolde øl, tage billeder af eksotiske dyr, såvel som andre "grundlæggende" strand gear.

Introduktion til Kyrylivka?

Den nemmeste måde at komme til den udvej - en personlig bil. Afstanden fra Kiev er omkring 700 km. Hvis brugen af offentlig transport, er det bedst at få en transplantation i Zaporozhye og Melitopol, hvor sommeren med regelmæssighed hver 30 minutters gang taxier. Rejsetiden vil være fra Zaporozhye - 2 timer, fra Melitopol - 01:00. Base "Golden Sands" (Kirillovka) ligger i nærheden af busstationen. Derfor, før det kan nås til fods eller ved at bruge de tjenester af private førerhuse, hvoraf vrimler på busstationen. Nogle taxier bære om turister på baser i hvile.

Base "Golden Sands", Kirillovka

Spit Peresyp forskellig fra Fedotova mere civiliseret ferie. Fritidshjem (Kirillovka) "Golden Sands" er placeret på det. Afstand fra centrum af bebyggelse kun 450 meter. Resten er placeret som en billig med en maksimal grad af komfort.

Base "Golden Sands" (Kirillovka) tilbyder værelser på kapitalmarkederne bygninger, samt præfabrikerede hytter. Hovedparten af antallet af værelser af lejlighederne har direkte udsigt over havet. Hovedbygningen består af fem etager. Der er standard værelser er af to typer:

1. dobbeltværelse. Det samlede areal af 17 kvadratmeter. Værelses faciliteter inkluderer et toilet, håndvask, bruser, individuel klimaanlæg. Værelserne er dobbelt eller to enkeltsenge. Alle værelser har et køleskab, tv og balkon.

2. Twin Room. Den består af et soveværelse og en stue med et samlet areal på 34 kvadratmeter. Rummet har alle bekvemmeligheder: brusebad, toilet, håndvask. Lejlighederne er udstyret med et køleskab, klimaanlæg. Sovepladser: sovesofa i stuen og en dobbeltseng i soveværelset.

To-etagers bygning, "Nostalgi" tilbyder rejsende overnatning i dobbeltværelser økonomi den lavere prissegment. Gæster i deres møbler og køleskab. Bad og toilet deles, placeret i stueetagen.

Suiterne ligger kun femten meter fra havet, er også tilgængelige for booking på grundlag af "Golden Sands" (Kirillovka). Fotos lejligheder giver en idé om det høje niveau af komfort lejligheder. Stor veranda med udsigt over havet, en forbedret område af lejligheden, direkte adgang til stranden, komfortable møbler, runde uret varmt og koldt vand, egen BBQ giver en høj grad af afslapning.

basis infrastruktur

Den private spisestue af komplekset giver en tre- eller fem måltider om resten. Kog spisning efter behag af turister kan forberede børnemenuer. En enkelt ordre fra menuen.

Ud over spisesalen, baseret på værker af tre søjler: en lobbybar, karaoke og cocktailbar. Du kan slappe af i en af de tre massage underskabe. Sportsaktiviteter er præsenteret billard, bordtennis og legeplads.

For børn på grundlag er der en gynge, rutsjebane, trampolin, legeplads, spillehal. Komplekset har en børns animation.

Underholdning i Kirillovka

Bortset fra en badeferie, tæt på basen af "Golden Sands" (Kirillovka) kan du finde alle former for underholdning. Den mest populære turistmål er vandland "Skatteøen". Han betragtes som en af de største i Ukraine. Det ligger kun 500 meter fra basen. Vand Parken har 34 vand attraktioner: 16 for voksne og 18 for børn. Også her er der en stor swimmingpool område på mere end 1.500 kvadratmeter.

Meget tæt på badeland "Skatteøen" blev for nylig åbnet delfinarium "Oscar", den største i Ukraine. Nu er det at leve 5 delfiner og tre sæler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.