TravelingRetninger

Diamond Fund of the Kremlin. Udflugt til Kreml. Diamantfonden i Rusland

Alle, der nogensinde har været interesseret i museerne i Moskva, kender til Diamond Fund of the Kremlin. Få gallerier i hovedstaden forårsager sådan beundring og interesse.

Diamantfonden i Kreml er en unik samling af smykker af kunst fra 18-20 århundrede. Hans samling indeholder også nuggets af fantastiske ædle metaller, eksempler på sjældne ædelsten. Hver af udstillingerne repræsenterer en stor videnskabelig og kunstnerisk interesse såvel som en enorm materiel værdi.

Lidt fra museumets historie

Samlingen af fundamentet blev skabt i det attende århundrede. Peter Jeg, som tager et eksempel fra Europas monarker, udstedte et dekret om, at de skatte, der opbevares i kongeværelserne, ikke anerkendes som de russiske tsars ejendom, de tilhører staten, som er en national ejendom. Efter Peters "Raffle" blev værdigenstande opbevaret i lokalerne tildelt dette og fra 1839 - i Vinterpaladset (i Diamond Office). Smykker og regalia til de regerende personer blev kun udstedt "til midlertidig brug."

Ønsker at overskride luksusen af udenlandske herskere, forsøgte de russiske tsarer og tsarer at øge deres gård. Under Catherine II og Elizabeth blev der især lavet store aflejringer.

Efter udbruddet af første verdenskrig blev alle værdier taget ud af Petrograd på en tilfældig og hastig måde uden opgørelse. De blev taget til Moskva Kremlin ( Armory Chamber), hvor de forblev i uklarhed i omkring otte år.

Efter oktoberrevolutionen overlevede Hermitage-samlingen og skatte fra Kreml mirakuløst. I begyndelsen af forrige århundrede havde ingen lande sådan en bestand af smykker, smykker, som Rusland.

Fem år senere begyndte Kommissionen at arbejde på undersøgelse og identifikation af smykker og kunst. Takket være dem blev den unikke kunstneriske og historiske værdi af det tidligere Diamond Cabinet bekræftet. Desuden bemærkede Kommissionen behovet for at bevare og studere samlingen intakt, herunder den i statens depositar.

På trods heraf begyndte et samlet salg af relikvier. Så 1923 blev den mest dramatiske i fondens historie. På den tid, på grund af russiske smykker, dukkede op på auktionerne i London, Berlin, Amsterdam og Antwerpen, var der en reel politisk skandale. Endvidere blev det i 1925 besluttet at åbne en udstilling af usolgte relikvier, der var vendt tilbage fra udlandet, for at vise dem uskadte og intakte, for at forhindre skandalen og dermed overbevise verden om sin egen solvens.

På dette salg af antikviteter og smykker sluttede ikke. Fra 1925-1936 år. Hoveddelen af arbejdet med unikke perler og diamanter blev solgt. Disse mesterværker forbliver kun i fotografier, mens de aldrig kommer tilbage til Rusland.

I 1967 blev en udstilling af Diamond Fund åbnet. Samtidig var alle interesserede i en udflugt til Kreml. Udstillingen skabte utrolig interesse og blev forlænget flere gange uden at blive et museum. Den ukrænkelige del af landets guld- og udenlandsk valutareserver har været underlagt finansministeriet.

I Diamantfonden i Rusland fandt enhver leder af Sovjetunionen det nødvendigt at lancere sin hånd. Khrushchev gav næsten Monomakhhat til en af de unge udviklingslande, og under Brezhnev forsvandt en af ordenene med diamanter. I 1989 blev et stort antal værdifulde ikoner solgt fra auktioner.

Utvivlsomt blev der også modtaget produkter fra moderne juvelerer, samlinger af platin og guldnuggler, Yakut-diamanter. Men meget mere unikke arbejder gik til museer og private samlinger i forskellige lande. Placeringen af forskellige uvurderlige kreationer er stadig ukendt.

Diamantfonden i Kreml for i dag

I øjeblikket er den historiske del af samlingen omkring halvfjerds ting. Hovedparten af udstillingen siden 1967 blev genopfyldt efter opdagelsen af diamantaflejringer i Yakutia, og også efter regeringens beslutning om at sende sten, der vejer mere end halvtreds karat, der skal opbevares i Kreml's Diamond Fund.

For besøgende på museet begynder udstillingen sædvanligvis med et udstillingsvindue, hvor ædle mineraler udstilles. På dette sted er der store tekniske og smykker sten, der vejer titusinder af karat. Udover diamanter involverer udflugt til Diamond Fund visning af safirer, smaragder og andre smykker samt prydende sten og uralske ædelstene. Udflugter, der dagligt hældes i salerne ved en uafbrudt strøm, stopper også ved udstillingerne "7 Wonders of the Diamond Fund". Dette indbefattede diamant Shah (88.70 karat), som bevarede sin naturlige form, Eagles Earl (189,62 karat), der tidligere havde et æressted på kejserens septer, en flad unik diamant, safirblå (258, 18 karat), såvel som den største krysolit i verden.

Den vigtigste blandt værdierne for statskassen i Rusland betragtes af højre den store kejserlige krone. Jeremiah Pose, en retsjeweler, lavede den i 1762, bestilt af Catherine II. Kronen er dekoreret med perler og en spredning af diamanter, men den mest værdifulde del er en enorm rubin (398,72 karat), som er inkluderet i antallet af 7 unikke fundamentsten.

Mange Kreml gæster er meget interesserede i Kremls museer. For en helt forståelig grund er Diamond Fund blevet en af de mest besøgte.

Den store kejserlige krone

Det er en krone oprettet i 1762 af Eckart (juveler) og Jeremiah Pose (diamant håndværker) til Catherine II. Føreren bestilte 4936 diamanter i sølv, understreger glitrende blonder af dem med to rækker af matte store perler. Kronens ædle design er smuk og er fyldt med den dybeste betydning. Halvkuglegitteret understøttes nedenunder af laurbærgrene, som er symboler for herlighed og magt. Og mellem halvkuglerne i billedet af kranset placeres ekkerner og egetræblad, der symboliserer styrke og styrke af magt. Også på kronen er en ædel spinel, en meget sjælden perle af en rig rød farve. Dette er et af de vigtigste kunstværker, som indeholder Kremlens Diamondfond.

Den lille kejserlige krone

Det blev oprettet i 1856 af juveleren Zeftigen til kronen af Maria Alexandrovna. Det er lavet som en stor krone; På begge sider af gitteret er dekoreret med kvartet, stiger et diamantkors på en buet, med kronens nedre kant dekoreret med 22 store diamanter. Det gør opmærksomheden hos alle, der besøgte Kremlens Diamondfond (billedet kan ses i denne artikel).

Scepter Imperial

Det blev lavet for Catherine II i begyndelsen af 1770'erne. Brugte materialer: Diamant "Orlov", guld, diamanter, emalje, sølv.

Den kejserlige stat

Det blev grundlagt i 1762 af G.-F. Eckart (domstolsmedarbejder) til Catherine II. Materialer: guld, safir, diamanter, sølv, diamant. I begyndelsen af 70'erne af det attende århundrede blev den dekoreret med to sten, som ændrede udseendet. Mellem halvebøjlen og det diamantkrydsede kryds blev en stor safir (200 karat) anbragt omgivet af diamanter, og en stor diamant (46,92 karat), usædvanligt ren, med en lyseblå tint sten, blev anbragt i forbindelsen af bæltet med halvbøjlen. Staten erhvervede sin nuværende form under Paul I. Der var et stort safir under korset, mens en stor diamant blev anbragt mellem diamantbælterne.

Diamond Shah

Dette er en diamant fra Indien i 88,7 karat. Helt gennemsigtig, en lille brunlig gullig skygge af sten. Foden på den siger, at de havde den i stedet for en maskot. 3 navne på dens ejere, indgraveret på det, samt tilsvarende datoer er tydeligt synlige.

"Ruby of Caesar"

Stenen er saftig farverig pinkis-hindbær, med hvilken den grønne emalje med gyldne blade, der ligger på en forked stamme, netop dækket med sort og hvid emalje, er perfekt kombineret. Stenen er skåret med en flok druer.

Diamantskilt med stjerne af St. Andrews orden

Den russiske ordens første til tiden udseende, som før 1917 var den højeste tildeling af imperiet. Stjernen dekoreret med diamanter med et kors blev den højeste orden, komplimenteret efter Peter I.'s skøn.

Udflugter til Diamond Fund

For dem der ønsker at se udstillingen, udføres der her hver dag, undtagen på helligdage og på torsdag. Arbejdet udføres i form af sessioner. I Kreml Diamond Fund kan der også købes billetter til udlændinge - individuelle ture afholdes på forskellige sprog.

Udstillingen vil være interessant for alle, uanset nationalitet og alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.