FormationVidenskab

Placering af menneskelige organer i bughulen.

Menneskelig anatomi af bughulen er af stor interesse for dem, der endnu ikke er tilstrækkelig viden på dette område. Derfor et nærmere kig på de indre organer i den menneskelige krop. Bughulen indbefatter et rum under mellemgulvet i det menneskelige legeme, og som er fyldt med de abdominale organer. Bughulen adskilt fra brystet ved hjælp af en membran. Den nedre del af maven bevæger sig i bækken området.

Hvad er det placeringen af organerne i bughulen? Den er opdelt direkte til bughinden og i rummet, som kaldes en retroperitoneal. It linjer serosa, henvender sig til den abdominale indvolde. Anatomi bughulen er konstrueret på en sådan måde, at på grund af tilstedeværelsen af epitelial integument og serøs væske fjernet friktionsflader af kroppe i kontakt med hinanden. Bugvæggen foran og sideværts begrænser placeringen af abdominale organer, herunder mavetarmkanal, lever, milt, galdeblære, nyre, binyre, ureter. Også fyldt væg muskler, bindevæv formationer, fedtvæv. Blodkar bære blodgennemstrømningen af alle organer.

Placering abdominale organer bevaret i en lodret position ved musklerne i den forreste væg, kaldet mavemusklerne. Desuden musklerne beskytte de indre organer fra forskellige ydre påvirkninger.

I den øvre del af peritoneum er maven, som er lavet af fødevareforarbejdning. Volumenet af den indtagne mad påvirker størrelsen af maven. På overfladen ser det som en pose. Mave repræsenteret drejelige del (indløbsdel) krop, og den del bundudløb.

Exit fra maven tillader fordøjelseskanalen, som kaldes tarmen, der ender ved anus. Det er tarmvæggen absorbere betydelig andel af næringsstoffer.

Milt - et isoleret organ af lymfesystemet. Men på grund af sin placering, det gjorde et stærkere bånd af kredsløbssygdomme. Milt har et langstrakt legeme og er placeret under den øverste venstre kvadrant. Dens rolle er meget vigtig i udvekslingen proces, især hvis det er relateret til jern stofskifte.

Inden for den øvre del af bughulen tager leveren. Med ledbånd den er fastgjort til bugvæggen, mellemgulv og direkte til maven og tarmene. Den dækker lever fibrøst kappe. lever blød struktur, men snarere tæt, som har rød-brun farve. Grundlæggende leverfunktion - er dannelsen af galde og dets udvælgelse.

Galdeblæren er en del af fordøjelsessystemet system. Dens funktioner - ophobning af galde og dets koncentration, samt regulering og vedligeholdelse af kanalen tryk på det rette niveau. Dette organ er beliggende i det rigtige område af leveren i den nedre del. Formen af galdeblæren som en pære. Forlængelse af sine vægge giver plads til to hundrede milliliter væske.

Nyrerne er en af de vigtigste organer. De er placeret på begge sider af rygsøjlen. Deres rolle er at flytte slutprodukterne dannet som et resultat af metabolisme og udskillelse af væske fra kroppen.

Over den øvre del af nyren er binyrerne. De besidder en hjerne stof, ansvarlige for sekretionen af adrenalin og noradrenalin i blodet. lipidproduktion forekommer i cortex.

Placering af bughulen under ultralyd vejledning. Hans metode er en af de mest overkommelige, sikker og smertefri, gør det muligt at diagnosticere sygdommen på et tidligt stadium i sin udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.