RelationerBryllup

Hvad er hot bryllup tema

Borte er brylluppet i et sort jakkesæt og hvid kjole med standard sammenkomster i cafeer. udtrykket "bryllup tema" kom på mode. Og ægteskabet fest kan nu se ud som en kostume fest eller en teaterforestilling. Der er bryllupper i den franske stil, gotisk, a la 60'erne, Mafia bryllup eller kamille. På den nye tradition af de vigtigste familieferie læse vores artikel.

Hvad bryllup tema du kan lide?

Brac keder sig med den klassiske version af registreringen af relationer, og underholdningsindustrien har udvidet sin kapacitet. Jeg var nødt til at omskole og førende fester, musikere, ejere af caféer og restauranter. Nu arrangørerne af bryllupper i et par timer kan forvandle et rum til ukendelighed, og gøre besøgende til deltagere i stykket, som udvalgte unge. Hvis du skal registrere et ægteskab, er det tid til at tænke over, hvad stil du ønsker, det skal holde.

Marine bryllup tema

Du kan bruge dekorationer yndlings film om pirater , eller forestille sig, at din mand, admiral, og at holde en fest under salut af kanoner, hvor mænd er i de gamle uniformer og kvinder i aften kjoler. Hav mad og restaurant, stiliseret skib, sange af sejlere og en kærlighedserklæring på dækket af skibet. Alle traditioner søofficerer indgivet i tegneserie form til hjælp holde din fest en sjov og efterlade en masse minder for gæster. Der er en lite version af et sådant ægteskab, kaldes det Spa: på stranden går gæster klædt i linned, er forfriskninger serveres cookies og en kage med ornamenter af søstjerner og muslingeskaller.

Organisationen og udførelse af bryllupper i stil klippe-n-roll

Disse emner mest nødvendige for at appellere til alle generationer. Det er klart, at vores forældre, end et bryllup i en ånd af Empire, gotisk eller bryllup i stil med sten. Hvis du ikke vil have et sammenstød mellem unges interesser og voksne, skal du vælge en rock 'n' roll! Alt hvad du behøver - er farverige kostumer a la 60'erne, lakerede pandehår, rød læbestift og nederdele til knæet. Musik er sjovt, gæsterne bliver bedt om at spille lotto på afklædning, og derefter arrangere en konkurrence mellem generationerne: hvem er bedre vil danse til musik af fortiden.

Blomster og frugtagtig bryllup tema

Meget moderne i dag for at fejre ægteskabet i blomstret stil. Dit valg - Daisy, solsikke, lyserød, jordbær, æble eller lotus bryllup. Interiør og gæsterne pynte i farverne tæt på de udvalgte temaer, konkurrencer og musik er mere traditionel. Ud over disse fester, kan du kombinere programmet fra andre bryllupper scenarier. Meget oprindelige udseende bruden og hendes brudepiger i pink med hvide kjoler i løbet af jordbær bryllup. Fyre i dette tilfælde, sat på sokker og røde sommerfugle og piger pink blomster på hendes håndled.

Emner til et bryllup i stil med golfkølle

For elskere af luksus jakkesæt stiliserede parter om millionærer underholdning. En af dem - "Golf bryllup": ung klædt i klassiske jakkesæt, deres opgave - at finde en grøn græsplæne, hvor de vigtigste fest for at dekorere det i et felt stil kursus vil finde sted. Dette er en af de parter, der kombinerer klassisk og nyskabende. Elegant atmosfære af en country club, golfbolde og klubber, fotografer og mænd i smoking, damer i luksuriøse kjoler og smykker. For at komme op med mere original usædvanlige invitation til din fest, for eksempel i form af en golfbold, der åbner op for at vise indersiden af datoen for ægteskabet.

Enhver bryllup tema indebærer villighed gæster til at have det sjovt fra hjertet. Når tænke igennem din ferie, skal du huske, at du vil have disse billeder ser en levetid, og derfor bør undersøge alle muligheder for at vælge den mest velegnede for dig.

Du glad fest!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.