SundhedSygdomme og betingelser

Årsagerne til og effektiv behandling af kronisk halsbetændelse

Kronisk halsbetændelse - sygdom er meget alvorlig og endda farligt. Fra et teknisk synspunkt, denne sygdom er tilstedeværelsen i kroppen uhelede, permanent fokal betændelse. Fra tid til anden er det bebuder sin tilstedeværelse, som manifesterer sig i form af en halsbetændelse, men det meste af tiden fungerer det hemmeligt i årevis svækker immunsystemet, kroppens forsvar, at gå på kompromis generelle sundhed og reducere niveauet af ydeevne. Desuden er det en kronisk halsbetændelse er ofte årsag til gigt, cholecystitis, gigt og nefritis.

Årsager til kronisk halsbetændelse - mandler, lyserød formation på den bløde gane, folderne i slimhinderne i dybden af halsen. Det faktum, at hele overfladen af mandlerne dækket med kanaler, huller, som konstant forsinket mikroskopiske madrester og forskellige bakterier. I processen med at tygge, hele indholdet af de huller "klemt" og går ind i maven. Hvis mandlerne er sunde - de fortsætter sundt stofskifte og produktionen af interferon og lymfocyt globulin, der neutraliserer alle skadelige bakterier, efterlader huller på kun en ikke-patogen (forårsager ikke nogen sygdom). Hvis disse følsomme belagt med en flerhed af nervefibre myndigheder føler virkningerne af pludselige ændringer i temperaturen, en stor mængde virus angreb, mekaniske skader eller forurenet luft, er deres barriereegenskaber reduceres betydeligt, hvilket også fører til inflammation og transformation af mellemrum mandler i inflammatoriske foci. Og fra det øjeblik, er, og det er nødvendigt at begynde behandling af kronisk halsbetændelse

Mange læger er af den opfattelse, hvorefter den bedste visning af denne behandling er fjernelse af mandler, dog har erfaringen vist, at anvendelsen af denne metode kun skal, når betændelsen er gået for langt, og komplikationer begyndte. I andre tilfælde ville den ideelle løsning være konservative behandlingsmetoder, ikke kun du kan redde amygdala, men også spare dem, genoprette beskyttende funktioner.

Før hvordan man kan helbrede kronisk halsbetændelse, bør der udvises forsigtighed om inddrivelse af næsesvælget og mundhulen, og desuden gendanne forringet nasal vejrtrækning. Hvis alle disse parametre i orden, kan du fortsætte til skylle mandler desinficerende opløsning. Du kan bruge antibakterielle stof furatsilinom, det har en alvorlig indvirkning på de fleste vira og mikrober (til skylning at opløse en tablet af lægemidlet i et glas varmt vand). Det samme kan gøres med tabletter bikarminta (en glas vand) eller med ascorbinsyre (2 ampuller per 400 ml.).

Behandling af kronisk halsbetændelse medicin terapi med held kan kombineres med traditionel medicin. Bemærkelsesværdige effekter på amygdala har en gurgle infusioner og afkog af forskellige urter - kamille og eukalyptus, Hypericum og calendula blomster, samt saft af Kalanchoe. Sidstnævnte middel er særlig effektiv - hvis en lang nok tid til at fortynde tinktur 20 dråber Kalanchoe varmt vand, køle lidt og gurgle, er det muligt at undgå de alvorlige komplikationer af sygdommen eller en sæsonbestemt forværringer. For behandling af kronisk halsbetændelse det var lige så effektivt som muligt, skylles de betændte mandler bør være en måned, to gange om dagen efter måltider, hvilket gør hvert kursus efter en pause i et par måneder.

Læger anbefaler blandt andet, at udføre simple fysiske terapi sessioner, for eksempel, at massere forsiden af halsen, løfte hagen og gør blide bevægelser nedad langs halsen, fra underkæben til brystet. Hvis du gør denne massage hver gang før de går ud i den kolde luft, eller efter at du har misbrugt koldt vand eller is, så ingen ondt i halsen, vil ikke være forfærdeligt. Men is behandling af kronisk halsbetændelse giver også mulighed for - denne delikatesse er meget nyttigt for forebyggelse, hvis at spise det i små stykker, lidt smeltet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.