Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en smuk Kreml?

blyantstegning - en fantastisk måde at slippe af kedsomhed. Alle kan lære det, uanset køn, social status og alder.

Følg trin for trin vejledning af master, kan du tegne næsten alt. Dagens lektion vil lære hvordan man kan male citadel.

Hvad er det her

Kreml - en befæstet by i det gamle Rusland. For at beskytte borgerne mod fjender var ved at bygge volde at patruljere tårne og brystværn. Ofte blev hun omringet af en dyb voldgrav, for yderligere at hæmme fjendens adgang til byens mure.

Selvfølgelig, at tegne en komplet fæstning, en lektion er ikke nok. For at gøre dette, er du nødt til seriøst at lære mere end et år. Dette er en lektie at lære, hvordan man tegner Kreml i sin forenklet version.

Et par skridt - og grundlaget for tegningen er klar

Vi starter kurset og lære at tegne trin for trin Kreml.

Trin 1. Opret først en base.

Til dette trække papiret lidt slap aflang firkant, hvor den første og tredje gøre det samme længde, den anden - lidt smallere og lavere. Top hver toppet med en Pibeløg. Mellem den første og den tredje tårn vil sætte det vigtigste - en firkant med et skarpt trekantet tag, toppet med små pærer. Bunden af taget repræsenterer ikke en lige linje, men i form af bølger.

Trin 2: I denne fase prorisuem mere detaljeret nogle af elementerne.

Lad os starte med mindre tårne. I midten af hver skildrer en bølget linje, hvorfra vil stige lidt op indsnævret lige vægge. Løg dome spir dekorere kort. Ligeledes vi videre med alle de tårne.

Hvis det gøres korrekt, på dette tidspunkt i lektionen "Sådan at tegne Kreml" skulle få sådan et billede.

detaljering elementer

Nu hvor du ved, hvordan man tegner Kreml-baseret, og du kan roligt gå videre til næste trin. Alt er klar til bearbejdning af dele. Bunden af tårnet "oblitsuem" akut brudt linie, som på toppen af "fængsle" randen af to parallelle linier. På toppen af tårnet i form af korte vertikale linier tegne skydeskår, over dem afbilder også en dobbelt kant. Til kuplen viste sig smuk, er du nødt til at dekorere det med langsgående, buede linjer af kuplen form. Billedet nedenfor viser, hvordan tårnet skal se spores.

Tilsvarende prorisuem alle de små tårne. De har alle viser sig det samme.

Vi kom meget tæt på, at for at tackle de vigtigste tårn og afslutte lektionen.

Den centrale bygning er forskellig i design fra alle de andre. Vægge dekorere parret bølgestreger i form af fiskeskæl. Under dem vil sætte allerede kender dobbelt fælg. Under taget væg okoltsuem enkelt bølget linje. Tag prorisuem lodrette linjer i toppen som vil tendere til at konvergere på et tidspunkt.

Fjern alle unødvendige linje. Figur skal matche billedet nedenfor. Hvis alt arbejdet, efter den indsats, du har med succes mestrer lektionen og ved, hvordan man tegner Kreml.

bit farve

At vide hvordan man tegner en blyant Kreml kan drømme lidt op, og med hjælp af farver for at give figuren lysstyrke og originalitet. Der er ingen regler, alt er kun baseret på fantasi og smag af kunstneren. Vi har vist sig.

Lav et farvebillede, kan du bruge farveblyanter, markører, gouache eller akvarel. De vigtigste ting - mere sort. Så viser det sig smukt.

master-tips

For at tegne en blyant med glæde, skal du have:

  • hvid bygning papir,
  • par enkle blyanter af forskellig markeringer (hårdhed)
  • blød viskelæder.

Det er vigtigt at træne hver dag. Først da hånd erhverve tilstrækkelig hårdhed, vil sidste hånd være sikker, og tegninger - uforlignelige!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.